Ammatillinen koulutus jatkuu etäopetuksena

26.03.2020

Eerikkilän järjestämä ammatillinen koulutus jatkuu koronavirustilanteesta ja opiston tilapäisestä sulkemisesta huolimatta. Toteutamme opetusta keväällä 2020 pääasiassa etäopetuksena ja ohjattuna itseopiskeluna sekä mahdollisuuksien mukaan työssäoppimisena kunkin tutkintokoulutuksen vastuuopettajan ohjeistuksen mukaisesti. 

Pyrimme varmistamaan, että opiskelu ja tutkinnon suorittaminen (näytöt) etenevät kunkin opiskelijan henkilökohtaisessa aikataulussa mahdollisimman pienin muutoksin tai viivästyksin. Turvaamme erityisesti kevätlukukaudella päättyvän Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon (luopas) opiskelijoiden valmistumisen ajallaan niin, että syksyllä jatko-opintoihin tai työelämään siirtyminen on mahdollista.

Mikäli järjestämme kuluvan kevään aikana lähiopetusta tai näyttöjä, huolehdimme luonnollisesti tilojemme hygieniasta sekä suositeltujen turvavälien mahdollistamisesta.

Lisätietoa meneillään olevista ja tulevista koulutuksista antaa rehtori Olli-Pekka Hakala p. 0201 108 220 tai olli-pekka.hakala@eerikkila.fi

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkiläläinen esittäytyy: Valokuvausta harrastava Minna kertoo huumorin olevan tärkeä osa...

01.12.2022 | Työpaikat, Uutinen

Joulun ja uudenvuoden poikkeavia aukioloaikoja

30.11.2022 | Uutinen, Yleinen