Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ:
Arvonnan järjestää  Eerikkilän Palvelut Oy, Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä. Puh: 0201 108 200.

OSALLISTUMINEN:
Arvontaan voi halutessaan osallistua asiakaspalaute kyselyn yhteydessä. Arvontaan osallistumista ja yhteystietoja arvontaan kysytään erikseen asiakaspalautekyselyn lopuksi.  Osallistuja hyväksyy kilpailusäännöt ja henkilötietojensa käsittelyn tietosuojalausekkeen mukaisesti.  Arvontaan  voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Eerikkilän työntekijät ja perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

ARVONTA:
Arvomme kuukausittain Eerikkilän tuotepalkintoja.  Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa arvonnasta, valitaan uusi voittaja.

PALKINTO:
Palkinto on lunastettava 12 kk kuluessa arvonnasta. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkinnon lunastusohjeet annetaan henkilökohtaisesti, voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinnon arvo vaihtelee kuukausittain ja on n. 50-150 Euroa.

ARPAJAISVERO:
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Eerikkilä.

HENKILÖTIEDOT:
Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta yhteystietojen täyttämisen yhteydessä. Eerikkilä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuillaan.