Eerikkilä ja Erimover aktiivisen terveyden yhteistyöhön

30.10.2020

Erimover Oy Ab ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä aktiivisen terveyden kokonaisvaltaisten palveluiden tuottamisesta Eerikkilässä yrityksille ja kuluttajille. Käytännössä esimerkiksi tämä tarkoittaa, että Erimoverin asiantuntijapalvelut ovat Eerikkilän asiakkaiden saatavilla.

”Olemme käyneet yhdessä läpi molempien osapuolten tarjoomaa ja todenneet synergioiden olevan kiistattomat. Yhdessä pystymme nyt palvelemaan kaikkia kohderyhmiämme vieläkin laadukkaammin ja tarjoamaan lisäksi yritysasiakkaille entistä kokonaisvaltaisempia palveluita”, kertoo Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen.

“Eerikkilä on meille merkittävä yhteistyökumppanuus, jossa pääsemme yhdessä Eerikkilän kanssa toteuttamaan ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista aktiivisen terveyden konseptiamme yritysten henkilökunnalle, alan ammattilaisille ja kuluttajille. Puitteet ovat mitä mahtavimmat ja Eerikkilän pitkä traditio, loistavat puitteet, sekä meidän osaamista täydentävä asiantuntijuus tuo jotain aivan uutta markkinoille”, toteaa iloisesti johtaja Sonja Laurén.

Lisätietoja:

Erimover Oy Ab, myynti- ja markkinointijohtaja Sonja Laurén p. 044 501 7685
Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, toimitusjohtaja Petri Jakonen p. 050 533 3600

 

Erimover on Suomen suurin aktiivisen terveysalan yhtiö, joka työllistää n 700 ammattilaista maanlaajuisesti. Erimoveriin kuuluu myös Trainer4YouFitraHELTKF Lehdet sekä Arctic Trainers.

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia