Eerikkilä käynnistää uudet yt-neuvottelut

22.04.2020

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort joutuu käynnistämään koko henkilökuntaa koskevat uudet yt-neuvottelut koronaviruspandemian vaikutusten sekä toiminnan kannattavuuden huonontumisen johdosta. Neuvottelut alkavat ensi maanantaina.

Eerikkilässä käytiin ensimmäiset yt-neuvottelut maaliskuussa. Tuolloin koko henkilökunta päädyttiin lomauttamaan enintään 90 päiväksi. Nämä jo päätetyt säästötoimenpiteet eivät kuitenkaan tule riittämään konsernin toimintakyvyn ylläpitämiseksi, vaan edellyttävät toiminnan merkittävää ja välitöntä sopeuttamista. Uusien yt-neuvottelujen tavoitteena on löytää noin 1,5 miljoonan euron jatkuvat vuotuiset säästöt muuttuneessa ja muuttuvassa markkinatilanteessa. Henkilöstöön kohdistuvat vähennystarpeet arvioidaan olevan enintään 20 henkilötyövuotta.

”Tilanne on dramaattinen Eerikkilälle ja ihmisillemme. Kaikki se mitä joudutaan nyt tekemään, tehdään Eerikkilän tulevaisuuden turvaamiseksi. Jotta Eerikkilä voisi hyvin ja menestyisi myös tulevaisuudessa”, toimitusjohtaja Petri Jakonen tiivisti toisen yt-kierroksen varmistuttua.

Eerikkilän hotelli, ravintola ja liikuntatilat ovat suljettuja asiakkailta valtioneuvoston määräysten mukaisesti ainakin 13.5. asti. Luontokeskuksen ovet pysyvät kiinni 31.5. saakka. Lomahuoneistot ja huvilat ovat kuitenkin vuokrattavissa etätyöhön. Myös fatbike-pyöriä voi vuokrata vastaanotosta. Ammatillinen koulutus jatkuu etäopiskeluna.

Asiakaspalvelu palvelee niissä ja muissa asioissa ma-pe klo 8-16 ja la klo 9-16 numerossa 0201 108 200 ja sähköpostilla reception@eerikkila.fi
Myös kokous- ja ryhmämyynti palvelee ma-pe klo 8-16 numerossa 0201 108 238 ja osoitteessa 
sales@eerikkila.fi

Katso ajantasaiset palvelumme täältä.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkiläläinen esittäytyy: Valokuvausta harrastava Minna kertoo huumorin olevan tärkeä osa...

01.12.2022 | Työpaikat, Uutinen

Joulun ja uudenvuoden poikkeavia aukioloaikoja

30.11.2022 | Uutinen, Yleinen