Erikoisjärjestelymme turvallisten palveluiden takaamiseksi

14.08.2020

 

PÄIVITETTY 17.8.2020

Vieraidemme ja henkilöstömme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme nyt erityisen hyvin turvallisuudesta ja hygieniasta.

Eerikkilän henkilökunta käyttää kasvomaskeja toistaiseksi kaikissa asiakaskohtaamisissa. Haluamme näin toimia ennakoiden ja turvallisuutta edistäen.

Pidättäydymme toistaiseksi kättelystä ja vältämme tilanteita, joissa voi altistua ihmisten aivastelulle ja yskinnälle. Olemme lisänneet desinfektiohuuhteiden ja desinfioivien sumutteiden käyttöä.

Tilojemme siivouksesta vastaa SOL-palvelut olemassa olevien siivous- ja desinfiointiohjeiden mukaisesti. Seuraamme jatkuvasti terveysviranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti.

Suurin osa palveluistamme toimii normaalisti. Tarkistathan poikkeukset vastaanotostamme tai täältä.

ERIKOISJÄRJESTELYMME OVAT VOIMASSA TOISTAISEKSI:

 • Suurin osa palveluistamme toimii normaalisti. Joissakin palveluissamme on supistettua tarjontaa. Avoinna olevat palvelut ja aukioloajat voit tarkistaa täältä sekä vastaanotostamme 0201 108 200 / reception@eerikkila.fi
 • Kaikille asiakkaillemme jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä Eerikkilän pelisäännöt, kuinka toimia koronaviruspandemian aikana ja huomioida niin oma kuin muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvallisuus.
 • Ryhmän jäsenet liikkuvat tiloissa yhdessä ja eri aikaan muiden ryhmien kanssa.
 • Osassa tilojamme on rajoitettu yhtäaikaista henkilömäärää.
 • Ravintolassa noudatamme viranomaisohjeistuksia; olemme esimerkiksi lisänneet ravintolaan tullessa käsidesimahdollisuuksia ja pöytien välejä on kasvatettu.
  • Ryhmät saapuvat ruokailuun yhteyshenkilön johdolla. Kukin ryhmä antaa edellisen ryhmän ottaa kokonaan ruokansa ja odottaa omaa ruokailuvuoroaan ryhmänä joko ruokalinjaston päässä tai ulkona ravintolan ollessa täynnä.

 

 • MUISTATHAN:
  • Tule meille vain terveenä. Jos olet flunssainen tai tunnet olosi muuten heikoksi, jää kotiin.
  • Huolehdithan ja kunnioitathan turvavälejä sekä huolehdit käsihygieniasta.
   • Ryhmien ohjaajat / huoltajat huolehtivat ohjeistusten noudattamisesta oman ryhmänsä osalta.
  • Jos paikan päällä epäilet sairastuneesi, pysy huoneessasi ja ilmoita asiasta välittömästi vastaanottoomme sekä joukkueenjohtajalle (ryhmän ollessa kyseessä.) Sairastuneen majoitustila eristetään ja toimimme voimassa olevien ohjeiden mukaisesti yhdessä terveydenhuollon kanssa.

Lue myös usein kysytyt kysymykset ja vastaukset erikoisjärjestelyistämme poikkeusaikana.


Näin tavoitat meidät:

Asiakaspalvelumme palvelee vastaanotossa ma-la klo 8-22, ja sunnuntaisin 8-19. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 0201 108 200 ja sähköpostilla osoitteesta reception@eerikkila.fi

Kokous- ja ryhmämyyntimme palvelee normaalisti ma-pe klo 8-16 numerossa p. 0201 108 238 ja osoitteessa sales@eerikkila.fi

Luontokeskus on avoinna 17.8. alkaen la-su klo 10-16 (16.8. asti ti-pe 11-18 ja la 12-18). Alue- ja retkeilyneuvonta palvelee arkisin 8-16 ja viikonloppuisin 10-16 numerossa 0201 108 273. Metsähallituksen Luontopalvelujen koronavirukseen liittyvä ajantasainen ohjeistus.

Katso kaikki ajantasaiset palvelumme.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia