Etsimme asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta

08.07.2021

Kahvila- / kokouspalvelu- /asiakaspalvelutyöntekijä 

Asiakaspalvelutiimimme etsii toisen asiakaspalvelupisteen avaamisen myötä sitoutunutta ja positiivista asiakaspalvelulle omistautunutta moniosaajaa – oletko se sinä? 

Olemme palveluasenteestamme tunnettuja – hymy ja hyvinvointi näkyy ja kuuluu asiakkaille. Teemme työtä suurella sydämellä ja tunnistaen erilaisten asiakkaiden tarpeet. Tapamme palvella asiakasta on ratkaisukeskeinen ja meidät tunnetaan yhteistyökyvystämme. Tarjoamme mielenkiintoisen työn positiivisessa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, osana ammattitaitoista ja energistä huipputiimiämme.

Edellytämme hakijalta kokemusta asiakaspalvelu- tai kahvilatyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, kykyä toimia tiimissä, sekä halukkuuden tehdä vuorotyötä. Isoksi eduksi luemme aiemman työkokemuksen tai koulutuksen ravintola- ja matkailualalta, ICT-osaamisen, sekä anniskelu- ja hygieniapassit. Oma kulkuneuvo on välttämätön vaihtelevien työaikojen ja julkisten yhteyksien puuttumisen takia.

Työnkuva muodostuu monipuolisista matkailu- ja ravintola-alan töistä: asiakaspalvelupisteen hoitaminen, kokouspalvelut, kahvilatyö, tarvittaessa avustavat työt vastaanotossa tai ravintolassa. Työnkuva vaatii myös jonkin verran järjestelmien hallintaa ja kokouslaitteiden käyttöopastusosaamista. Työtehtävät sijoittuvat vaihtelevasti eri työpisteisiin alueellamme.

Työ on kaksivuorotyötä – huomioithan, että olemme avoinna vuoden kaikkina päivinä, työvuorot ajoittuvat pääosin klo 8-23.00 välille asiakasvirtojen mukaan. Työ sisältää myös viikonlopputyötä, sekä juhlapyhiä. Työ on kokoaikatyö (laskennallinen viikkotuntimäärä 36,25h/vko). On myös mahdollista neuvotella osa-aikaisesta työstä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Haku on auki 30.7.2021 saakka. Haastattelut voidaan aloittaa jo aiemmin ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.9.2021.

Hakemukset:

Lähetä hakemus osoitteeseen: hakemukset@eerikkila.fi. Lisää viestin aiheeksi: Kahvila- / kokouspalvelu- /asiakaspalvelutyöntekijä

Lisätiedot:

Pinja Pirttilä p. 0201 108 222, pinja.pirttila@eerikkila.fi (tiedustelut 8.-9.7. ja 12.-16.7. klo 8-15.45 välillä)
Sirpa Korkatti p. 0201 108 256, sirpa.korkatti@eerikkila.fi (tiedustelut 27.7. klo 9-11 ja 29.7. klo 13-15)

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkiläläinen esittäytyy: Valokuvausta harrastava Minna kertoo huumorin olevan tärkeä osa...

01.12.2022 | Työpaikat, Uutinen

Joulun ja uudenvuoden poikkeavia aukioloaikoja

30.11.2022 | Uutinen, Yleinen