Eerikkilä-Resort-1030x772

Erityisjärjestelyt Eerikkilä trail runia koskien

Eerikkilä Trail Runin 10.10.2020 erityisjärjestelyt

Koronapandemian takia olemme tehneet E. Trail Run -tapahtumaan erityisjärjestelyitä. Luethan ohjeet huolellisesti.

 

Saapuminen Eerikkilään

Trail Runiin osallistuvien pysäköintialueelle (aluekartassa nro 20) alkaa omat opasteet heti saavuttuasi Eerikkilän alueelle. Kilpailijoiden infotiski sijaitsee ulkona, aivan lähtö- ja maalialueena toimivan keinonurmikentän (12) vieressä. Asioithan vastaanotossa vain, mikäli majoitut Eerikkilässä tai maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä.

 

Ajo-ohje pysäköintialueelle ja kulku lähtöalueelle

Saapuessasi Eerikkilän alueelle, käänny ennen ensimmäistä hallia (nro 5., salibandyhalli) oikealle pysäköintialueelle ja jatka hallien taakse kohti toista pysäköintialuetta (20). Jatka täältä matkaasi kävellen Tammela-rakennuksen (3) edestä ja sen jälkeen alas oikealle kohti keinonurmikenttää (12), jonka vieressä kisatoimisto sijaitsee. Kisatoimisto avautuu klo 7.30. Edellisenä iltana kisatoimisto palvelee vastaanotossa klo 20-21.

 

Kasvomaskien käyttö

Suosittelemme kaikille yli 15-vuotiaille kasvomaskin käyttöä kaikissa sisätiloissamme sekä ulkona infotiskillä, kilpailun lähtö-/maalialueella ja juoksun alussa. Kisareitin alkuun on varattu kahteen eri pisteeseen roskiksia, joihin kilpailijat voivat jättää oman maskinsa.

 

Pukuhuoneet, sauna ja tavaransäilytys

Suosittelemme, että saavut paikalle valmiiksi kisa-asussa. Olemme kuitenkin varanneet kilpailijoiden käyttöön useita pukuhuoneita. Miehille on varattu Frenckell-rakennuksesta pukuhuone (1, vastaanoton alapuolella) sekä monitoimihallin (9) pukuhuoneet 4 ja 5. Naisille on varattu Frenckell-rakennuksesta pukuhuone (1, vastaanoton alapuolella) sekä monitoimiareenan (9) pukuhuoneet 3 ja 6. Kaikissa pukuhuoneissa on myös suihkut.

Kunkin pukuhuoneen oveen on merkitty tilan suurin mahdollinen henkilömäärä. Mikäli pukuhuone on täynnä, odotathan vuoroasi oven ulkopuolella tai käytät toista pukuhuonetta. Käytäthän kasvomaskia pukuhuoneessa.

 

Vallitsevasta koronapandemiatilanteesta johtuen emme voi tänä vuonna valitettavasti tarjota yleistä saunomismahdollisuutta kilpailun osallistujille. Mikäli mahdollista, suosittelemme myös säilyttämään tavaroitasi mieluiten omassa autossa. Tarvittaessa tavaroita voi kuitenkin säilyttää pukuhuoneissa sekä Frenckell-salissa (1. vastaanoton alapuolella). Varusteiden säilytys on jokaisen omalla vastuulla.

 

Ruokailu

Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ravintolassamme (2), johon kulku on järjestetty ravintolarakennuksen rannan puoleisesta ovesta (merkitty aluekarttaan). Ravintolamme palvelee myös katsojia ja sieltä on saatavissa aamiaista, lounasta ja päivällistä. Käytäthän kasvomaskia jonottaessasi ja ruokaa ottaessasi.

Juomapisteet

Kaikilla juomapisteillä tarjolla vettä, urheilujuomaa ja yhdellä medium/long -trailin pisteellä sekä maalissa myös rusinoita yksittäispakattuina ja banaania. Suolakurkkua emme tarjoa hygianiasyistä. Short-traililla ei ole huoltoa. Luontoa säästääksemme otathan mukaan oman kupin/juomapullon. Huolehdithan että jälkeesi ei jää minkäänlaista roskaa muiden korjattavaksi.

Lue myös: https://eerikkila.fi/erikoisjarjestelymme-turvallisten-palveluiden-takaamiseksi/

Aluekartta Eerikkilä Trail Run