Kanta-Hämeeseen kasvomaskisuositus – Eerikkilä suosittelee asiakkailleen maskin käyttöä

25.09.2020

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri ottaa tänään käyttöön THL:n kiihtymisvaiheen suosituksen kasvomaskien käytöstä. Päätöksen myötä myös Eerikkilä suosittelee maskin käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille asiakkailleen.

Koronaepidemian kiihtymisvaiheessa maskien käyttöä suositellaan seuraavissa tilanteissa ja seuraaville henkilöille:

  • Joukkoliikenteessä, jossa lähikontakteja ei aina voida välttää.
  • Koronavirustestiin hakeutuvat henkilöt matkalla näytteenottoon ja ennen testituloksen valmistumista, jos on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.
  • Riskialueelta Suomeen saapuvat matkustajat heidän siirtyessä maahantulopisteeltä karanteeniin tai jos heillä on karanteenin aikana välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.
  • Toisen asteen oppilaitoksissa (mukaan lukien lukiot) ja korkeakouluissa.
  • Julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.

Eerikkilässä tämä tarkoittaa suositusta maskin käyttöön esimerkiksi vastaanotossa asioidessa, ravintolassa ruokaa otettaessa sekä koulutus- ja luentotiloissa.

Hyvä muistisääntö maskin käyttöön on, että mikäli julkisilla paikoilla turvavälien noudattaminen ei ole mahdollista, käytetään maskia.

Eerikkilän henkilökunta on jo aiemmin siirtynyt käyttämään kasvomaskia asiakaskohtaamisissa. Jatkossa suositus koskee myös Eerikkilän yleisissä tiloissa liikkuvia yli 15-vuotiaita asiakkaita, joille maskin käyttäminen on mahdollista. Suosittelemme myös kaikille asiakkaillemme Koronavilkun lataamista omaan puhelimeensa.

Lue myös:

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Futsalin kehitysturnauksessa nähtiin motivaatiota ja raudanlujaa asennetta

10.03.2023 | Urheilu, Uutinen, Yleinen