Eerikkilä-jalkapallo-huippuseminaarit

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät

Sami Hyypiä Akatemia ja Ekkono yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmennusseminaareja tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen. Valmentajaseminaarit pyrkivät antamaan työkalut valmentajan avuksi, niin että harjoittelussa tapahtuu oikeat asiat, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät IV

Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti  yksipäiväisenä tapahtumana verkossa.

12.12.2020

 

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät 2020 verkkoon – Tervetuloa mukaan maksuttomaan jalkapalloseminaariin!

Ensimmäisen kerran 2017 järjestetyt Jalkapallon kehityspäivät on lunastanut paikkansa suomalaisen jalkapallon ytimessä ja tapahtuma kokoaa vuosittain Eerikkilään yli 200 valmentajaa, valmennuspäällikköä ja seuratyöntekijää.

Mikään ei ole yhtä pysyvää kuin muutos. Menestyminen edellyttää nopeaa sopeutumista muuttuvaan toimintaympäristöön.

Tämän vuoksi IV Jalkapallon kehityspäivät on päätetty toteuttaa saavutettavuuden periaatetta kunnioittaen ja vastuullisesti epidemiatilanne huomioiden verkkoseminaarina lauantaina 12. joulukuuta.

– Tavoitteena on edelleen jatkaa ja syventää suomalaisen jalkapallon identiteetin rakentamista sekä syventää arvojamme. Akateemisen maailman, tutkimus- ja kehitystiedon rooli suomalaisessa jalkapallossa ja seuratyössä kasvaa ja konkretisoituu tulevina vuosina merkittävästi ja nämä teemat ovat keskiössä tämän vuoden tapahtumassa, Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen taustoittaa.

Tervetuloa mukaan Suomalaisen jalkapallon kehityspäiville!

Ohjelma ja esiintyjät

 

Lauantai 12. joulukuuta

9.50-10.00
Hannu Tihinen, Avauspotku – Suomalaisen jalkapallon kehityspäivien historia ja tavoite

10.00-11.00 
Mihaly Szerovay, Jalkapallo – Menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus

11.00-11.45
Arsène Wenger, Long-term player development & Leading with Insight – Q&A session

11.45-13.00
Lounastauko

13.00-13.55 
Panu Autio, Mitä on taito jalkapallossa ja futsalissa?

13.55-14.00
Minitauko

14.00-15.00 
Hannele Forsman & Ville-Pekka Inkilä, Tietoperusteinen pelaajakehitys tulevaisuudessa

15.00            
Hannu Tihinen, Loppuvihellys ja kohti vuotta 2021

ESIINTYJÄT

Mihaly Szerovay toimii Jyväskylän yliopiston ja Suomen Palloliiton yhteisenä työelämäprofessorina jalkapallon alalla. Tehtävän tavoitteena on edistää jalkapallon ja futsalin tutkimustyötä sekä kehittää valmennus- ja koulutustoimintaa. Unkarilais-suomalainen Szerovay väitteli tohtoriksi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta. Väitöskirjassaan hän tutki Unkarin ja Suomen jalkapallon kehityslinjoja. Szerovay on työskennellyt jalkapallotieteiden yliopistonlehtorina Southamptonin Solent Yliopistossa Englannissa. Vuosina 2007–2012 hän pelasi ammattilaisena JJK:ssa maalivahtina.

Panu Autio on futsalpelaaja ja pelin intohimoinen tutkiskelija. Hän on pelannut Suomen futsalmaajoukkueessa 133 maaottelua. Pelaamisen ohessa hän on syventynyt peliin sekä taitoon monesta eri kulmasta. Autio on valtiotieteen kandidaatti ja diplomi-insinööri, joka on kouluttanut itseään niin ikään futsalin, jalkapallon ja rantajalkapallon valmennuskursseilla. Autio on työskennellyt futsalvalmennuskouluttajana ja kirjoittanut kirjan futsalista. Autio työskentelee yhteyspäällikkönä Jalkapallon Pelaajayhdistyksessä.

Arsène Wenger on vuosituhannen alun tunnetuimpia jalkapallomanagereita. Wenger työskentelee tällä hetkellä FIFA:n maailmanlaajuisen jalkapallokehityksen johtajana, Chief of Global Football Development. Arsène Wenger toimi Arsenalin managerina vuosina 1996-2018 ja on täten pisimpään toiminut manageri seuran historiassa. Hän ohjasi toimintamalleja englantilaisessa jalkapalloilussa kohti pitkäjänteisempää pelaajakehitystä pelaajatarkkailusta kohti ammattimaisempaa arkiharjoittelua ja arjen hallintaa. Wenger oli panoksellaan vahvasti elvyttämässä Arsenalia seurana ja edisti urheilun globalisaatiota 2000-luvulla.

Ville-Pekka Inkilä työskentelee Suomen Palloliiton tutkimus- ja kehityspäällikkönä. Tehtävässään hän vastaa Palloliiton kehittymisen seurantapalveluista yhteistyössä Eerikkilän urheiluopiston Hannele Forsmanin kanssa. Kognitiotieteiden maisteriopintoja viimeistelevällä Inkilällä on kokemusta jalkapallovalmennuksesta junioripuolella sekä HIFK:n ja VPS:n edustusjoukkueissa. Fysiologian maisteriksi Lontoon King’s Collegesta valmistunut Inkilä on toiminut urheiluanalytiikan alalla, ja ollut laajasti ja monipuolisesti tekemisissä jalkapallotoimijoiden kanssa.

Hannele Forsman johtaa Eerikkilän Urheilun ja koulutuksen kokonaisuutta. Hän on ollut käynnistämässä ja kehittämässä Eerikkilän valmennuskeskuksen, jalkapallon Sami Hyypiä Akatemian (SHA) toimintaa. Forsman on väitellyt liikuntatieteiden tohtoriksi vuonna 2016 pelaajien kokonaisvaltaisesta kehittymisestä jalkapallossa. Hänelle on myös myönnetty urheilun psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden sertifikaatti Psykologiliiton Urheilupsykologian sertifiointilautakunnan toimesta.

Jalkapallon kehityspäivät

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät 2020 verkkoon – Tervetuloa mukaan maksuttomaan jalkapalloseminaariin!

Parasta koulutuksessa oli malliharjoitukset ja niiden yksityiskohdat

Seminaaripalaute

Seminaaripalaute

Kurssilla toimivat käytännön esimerkit, yksityiskohtaisuus, analyyttisyys

Seminaaripalaute

Seminaaripalaute

Antti Hakala

Myyntipäällikkö

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta