Eerikkilä-jalkapallo-huippuseminaarit

Sami Hyypiä Akatemia ja Ekkono yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmennusseminaareja tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen. Valmentajaseminaarit pyrkivät antamaan työkalut valmentajan avuksi, niin että harjoittelussa tapahtuu oikeat asiat, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

SHA Ekkono level 2 valmentajaseminaari

Sami Hyypiä Akatemia (SHA) hyödyntää pelaaja- ja valmentajakoulutuksessaan kansainvälistä Ekkono-metodia. Ekkono-metodi on jalkapallon pelinymmärtämisen kehittämiseen luotu menetelmä. Pelin ymmärtämisen opettaminen mahdollistaa älykkäiden pelaajien kehittämisen, jotka osaavat etsiä tietoa, pelata itsenäisesti ja tarjota erilaisia ​​ratkaisuja pelin eri ongelmiin. Pelin ymmärtäminen auttaa pelaajia myös sisäistämään paremmin, milloin ja miten käyttää fyysistä ja teknistä osaamistaan pelitilanteiden ratkaisemiseksi.

Ekkonon taso 2 kurssi on jaettu kahteen osaan, jotta valmentajat saavat aikaa kurssien välillä sisäistää opittuja asioita kurssisisältöihin liittyen. On myös tärkeää, että valmentajat alkavat soveltaa ideoita omassa seura- / joukkueympäristössään koulutusten välillä.

Huom: Valmentaja voi myös osallistua kummallekin kurssille erikseen. Ekkono taso 2 valmistaa sinut etenemiseen Ekkonon oppimispolulla kohti tasoa 3 sekä Youth Master Ekkonoa / Master Ekkonoa. Jos olet kiinnostunut Ekkonon tasosta 1 omassa seuraympäristössäsi, katso lisätietoja täältä.

Osa 1: 26.-27.9.2020

Ensimmäisellä kurssilla teoriakurssien pääaihe on metodologia. Päätavoite on sisäistää optimaaliset harjoitukset pelaajien pelin ymmärtämisen parantamiseksi. Lisäksi valmentajat oppivat valmistelemaan ja suunnittelemaan harjoitussisällöt treeniajan ja oppimisprosessin optimoimiseksi.

Keskeiset aiheet:

  • Ekkono Games – Creating an environment for ideal learning
  • Communication style – Enabling the player to think

Osa 2: 24.-25.10.2020

Toisella kurssilla keskeinen tavoite on ymmärtää, kuinka kehittää pelaajien havainnointikykyä. Valmentajat oppivat myös, kuinka harjoitussisällöt on järjestetty Ekkono-metodin perusteella ja mikä on paras tapa ohjelmoida kauden kalenteri.

Keskeiset aiheet:

  • Perception – The fundamental of intelligent players
  • Ekkono Concepts – Player’s development process

Koulutuksen kieli on englanti ja kouluttaja on lisensoitu Ekkono-valmentaja Barcelonasta. Työskentelytapa tapahtuu teoriatunneilla, pelianalyysiin perustuvalla ryhmätyöllä ja työskentelemällä pienissä ryhmissä. Lisäksi on mahdollisuus Q & A:han sekä keskusteluihin valmentajien välillä. Kursseilla järjestetään myös käytännön mallitreenejä, jotta nähdään käytännössä, kuinka asioita voidaan soveltaa kentällä. Molemmista kursseista saa 4 h täydennyskoulutustuntia UEFA B –lisenssiin.

Hinta ja ilmoittautuminen

180 € / kurssi /osallistuja (1hh) ja 150 € / kurssi / osallistuja (2hh). Hinta sisältää koulutuksen, majoituksen ja ateriat ohjelman perusteella. Ilmoittautuminen avoinna. Huomioithan, että molempiin osiin on oma ilmoittautumisensa.

Ilmoittaudu Ekkono level 2 osa 1

Ilmoittaudu Ekkono level 2 osa 2

 

Parasta koulutuksessa oli malliharjoitukset ja niiden yksityiskohdat

Seminaaripalaute

Seminaaripalaute

Kurssilla toimivat käytännön esimerkit, yksityiskohtaisuus, analyyttisyys

Seminaaripalaute

Seminaaripalaute

Huippujalkapallon workshop

12.12.2020

Suomen Palloliitto ja Sami Hyypiä Akatemia järjestävät yhteistyössä avoimet suomalaisen jalkapallon kehityspäivät Eerikkilässä.  Neljättä kertaa järjestettävä huippujalkapallon workshop on tarkoitettu valmentajille ja valmennuspäälliköille pelaajapolun jokaisesta vaiheesta aina pääsarjasta nuorimpiin ikäluokkiin.

Kehityspäivät kokoavat yhteen suomalaisen valmentajayhteisön ja mahdollistaa vuoropuhelun suomalaisesta pelaajakehityksestä. Tapahtuman osallistavat workshopit syventävät yhteistä ymmärrystä ja toimivat vaikutusmahdollisuutena tapahtumaan osallistuville valmentajille.

Ilmoittautuminen avataan syyskuussa.

Pääkohderyhmä: Valmentajat (pääsarjat, aikuiset, nuoret, lapset), valmennuspäälliköt ja seurojen urheilutoimintaa johtavat henkilöt

Kehityspäiviltä saa täydennyskoulutustunteja 8 h UEFA PRO, A ja B lisensseihin.

Sari Kytäjä

Yhteyspäällikkö

SHA seurat, FBA seurat, Salibandyliiton yhteyshenkilö

Mika Laurikainen

Päällikkö

Jalkapallopalvelut

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta