Eerikkilä-jalkapallo-huippuseminaarit

Sami Hyypiä Akatemia ja Ekkono yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmennusseminaareja tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen. Valmentajaseminaarit pyrkivät antamaan työkalut valmentajan avuksi, niin että harjoittelussa tapahtuu oikeat asiat, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät IV

12.-13.12.2020

Seuraavat suomalaisen jalkapallon kehityspäivät järjestetään 12.-13.12.2020 Eerikkilässä. Ole mukana rakentamassa vahvaa suomalaista jalkapalloidentiteettiä ja ilmoittaudu täältä.

Ensimmäisen kerran vuonna 2017 järjestetyillä kehityspäivillä on rakennettu yhdessä valmentajien, valmennuspäälliköiden sekä seurojen muiden toimihenkilöiden kanssa suomalaisen jalkapallon identiteettiä eri tulokulmista arvoihimme pohjautuen. Käsiteltävinä aiheina ovat olleet mm. tulevaisuuden pelimme ja pelaajamme sekä suomalaisen jalkapallon kilpailuedut.

Tämän vuoden tapahtuma jatkaa edelleen suomalaisen jalkapallon identiteetin rakentamista ja pitää vahvasti sisällään arvojemme kirkastamista, jalkapallon kansainvälistä tutkimusta sekä akateemisen maailman roolia tulevaisuuden suomalaisessa jalkapallossa. Tiedolla johtamista tullaan konkretisoimaan tulevina vuosina sekä tuomaan laajemmin lähemmäs seurojen toimintaympäristöä. Kehityspäivien tavoitteena on myös taito- ja muiden jalkapallokäsitteiden selkeyttäminen sekä painopisteiden valinnat tuleville vuosille lapsuus- nuoruus- ja huippuvaiheeseen.

Julkaisemme kehityspäivien ohjelman syksyn aikana.

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät IV 12.-13.12.2020 Eerikkilässä. Tapahtuman järjestävät Suomen Palloliitto ja Sami Hyypiä Akatemia.

Pääkohderyhmä: Valmentajat (pääsarjat, aikuiset, nuoret, lapset), valmennuspäälliköt ja seurojen urheilutoimintaa johtavat henkilöt.
Kehityspäiviltä saa täydennyskoulutustunteja 8 h UEFA PRO-, A- ja B-lisensseihin.

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät 12.-13.12.2020

Ole mukana rakentamassa vahvaa suomalaista jalkapalloidentiteettiä

Parasta koulutuksessa oli malliharjoitukset ja niiden yksityiskohdat

Seminaaripalaute

Seminaaripalaute

Kurssilla toimivat käytännön esimerkit, yksityiskohtaisuus, analyyttisyys

Seminaaripalaute

Seminaaripalaute

Sari Kytäjä

Yhteyspäällikkö

SHA seurat, FBA seurat, Salibandyliiton yhteyshenkilö

Mika Laurikainen

Päällikkö

Jalkapallopalvelut

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta