Ohjeistus Eerikkilään saapuville vieraille Koronavirukseen liittyen

12.03.2020

Eerikkilä Football

Noudatamme Eerikkilässä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeistuksia koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

SHA- ja FBA-tapahtumat peruttu maaliskuulta, Eerikkilä avoinna asiakkaille

Suomen hallituksen, THL:n, Salibandyliiton ja Palloliiton ohjeistukset ja suositukset huomioiden, keskeytämme omien tapahtumiemme (mm. SHA- ja FBA-leirit) järjestämisen ainakin maaliskuun loppuun asti.

Koulutuksen järjestämisen osalta noudatamme Opetushallituksen voimassa olevia suosituksia. Pyrimme toteuttamaan koulutukseen liittyvät kohtaamiset mahdollisuuksien mukaan verkon välityksellä.

Muilta osin palvelemme asiakkaitamme normaalisti huomioiden Suomen hallituksen ja THL:n antamat ohjeistukset. Toivomme myös asiakkaidemme noudattavan annettuja ohjeistuksia.

Seuraamme ja tarkastelemme tilannetta jatkuvasti viranomaisten antamien suositusten ja ohjeistusten mukaisesti.

Muutokset aukioloaikoihin

Mikäli haluat muutoksia varaukseesi

Pyrimme saamaan yhteyden kaikkiin maaliskuulle tapahtuman varanneisiin asiakkaisiin ja sopimaan tilaisuuden uudesta mahdollisesta ajankohdasta vuoden 2020 aikana.

Voit myös tiedustella varaukseesi liittyvistä asioista ensisijaisesti omalta yhteyshenkilöltäsi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@eerikkila.fi

Noudatamme varauksissamme varaus- ja peruutusehtoja sekä muita viranomaisten linjauksia.

Peruutusehdot:
VST (esim. urheilu, leirikoulut) – leirit
Yritysasiakkaat
Vapaa-ajan asiakkaat

Kiinnitämme Eerikkilässä erityishuomiota hygieniaan ja toivomme samaa vierailtamme:

 1. Huolellinen käsienpesu saippualla heti Eerikkilään saavuttaessa, aina sisäliikuntatiloihin mentäessä ja sieltä poistuttaessa, ravintolaan mentäessä ja sieltä lähdettäessä sekä nenän niistämisen tai aivastamisen jälkeen.
 2. Käsienpesun jälkeen käytetään käsidesiä aina, kun sitä on saatavilla.
 3. Missään kohtaamisissa ei kätellä toistaiseksi.
 4. Jokaisella joukkueen / ryhmän jäsenellä tulee olla harjoitus- ja pelitapahtumissa oma juomapullo. Yhteisiä juomapulloja ei saa käyttää.
 5. Jos joukkueesi / ryhmäsi jäsen on flunssainen, hänen kannattaa jäädä kotiin. Myös kausi-influenssa tarttuu herkästi ja sairaana paras vaihtoehto on levätä kotona.
 6. Mikäli joukkueesi / ryhmäsi jäsenellä todetaan koronavirustartunta tai tartuntaepäily, asiasta on oltava välittömästi yhteydessä Eerikkilän edustajaan.
 7. Mikäli joukkueesi / ryhmäsi jäsen on oleskellut koronaviruksen epidemia-alueella 14 vuorokauden sisällä Eerikkilän-tapahtumasta, suosittelemme häntä jättämään tapahtuman väliin.

 

Lisätietoa koronaviruksesta THL:n sivuilla.

 

THL:n ohjeistus tartuntariskin minimoimisesta:

 1. Pese kädet huolellisesti saippualla usein.

THL suosittelee pesemään kädet aina, kun tulee ulkoa sisään, ennen ruoan laittoa, WC-käynnin, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen sekä silloin, jos on koskenut samoja pintoja kuin oireileva ihminen.

 1. Yski ja aivasta oikein.

Käytä kertakäyttönenäliinaa ja laita se käytön jälkeen suoraan roskiin. Älä yski tai aivasta kämmeniin, vaan mieluummin hihaan ellei nenäliinaa ole käytettävissä.

 1. Älä koskettele kasvojasi.

Taudit leviävät juuri niin, että ensin kosketaan käsillä jotain ja sitten kosketaan kasvoja. Ihmiset koskettelevat omia kasvojaan tiedostamattaan todella paljon.

 1. Pidä hansikkaat kädessä julkisissa tiloissa ja kulkuneuvoissa.

Tartuntariskiä voi pienentää myös välttämällä koskemasta pintoja, joihin monet ihmiset koskevat. Oven kahvoihin tai vesihanoihin voi koskea käsipaperin avulla.

Julkisissa kulkuneuvoissa voi pitää käsineet kädessä, jolloin toisten ihmisten käsistä esimerkiksi kiinnipitotankoihin siirtyneet taudinaiheuittajat eivät pääse niin helposti tarttumaan omiin käsiin.

 1. Vältä kättelyä.

Tervehtimisen voi tehdä kättelyn sijaan vaikka päätä nyökkäämällä tai kyynärpäitä yhteen koskettamalla.

Coronavirus information for our guests

Artikkelia päivitetty 13.3.2020 klo 11:20.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkiläläinen esittäytyy: Valokuvausta harrastava Minna kertoo huumorin olevan tärkeä osa...

01.12.2022 | Työpaikat, Uutinen

Joulun ja uudenvuoden poikkeavia aukioloaikoja

30.11.2022 | Uutinen, Yleinen