Oma loma -kilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ:
Arvonnan järjestää  Eerikkilän Palvelut Oy, Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä. Puh: 0201 108 200.

OSALLISTUMISAIKA JA OSALLISTUMINEN:
Kilpailuaikaa on 5.3.2023 asti. Kilpailuajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei oteta huomioon. Arvontaan osallistutaan osoitteessa https://eerikkila.fi/vapaa-aika/oma-loma-kilpailu/ valitsemalla haluamansa neljä aktiviteettia ja täyttämällä yhteystiedot. Arvontalomakkeen lähettämällä osallistuja hyväksyy kilpailusäännöt ja henkilötietojensa käsittelyn tietosuojalausekkeen mukaisesti. Arvontaan  voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Eerikkilän työntekijät ja perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

VOITTAJAN VALINTA:
Voittaja valitaan arpomalla 6.3.2023.  Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa arvonnasta, valitaan uusi voittaja.

PALKINTO:
Voittaja saa palkinnoksi kahden (2) vuorokauden lomahuoneistomajoituksen aamiaisineen 2 hengelle Eerikkilässä, sekä aluepassit. Palkinto ei ole voimassa juhannuksena, pääsiäisenä, jouluna eikä uutena vuotena. Palkinto sisältää aamiaiset, mutta ei muita aterioita. Muut ateriat ovat ostettavissa erikseen. Palkinto on lunastettava 18.12.2023 mennessä. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkinnon lunastusohjeet annetaan henkilökohtaisesti, voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinnon arvo on n. 410 euroa.

ARPAJAISVERO:
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Eerikkilä.

HENKILÖTIEDOT:
Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta yhteystietojen täyttämisen yhteydessä. Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Eerikkilä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuillaan.
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.