Rekry: Päällikkö, Eerikkilän salibandypalvelut

18.12.2019

Haemme näkemyksellistä ja tuloshakuista päällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Eerikkilän salibandypalveluista kansallisille ja kansainvälisille kohderyhmille. Tehtävässä kannat vastuun salibandypalveluidemme laadukkaasta tuottamisesta arvojemme ja asetettujen tavoitteidemme mukaisesti.

Eerikkilän yhtenä tehtävänä on tukea Salibandyliiton vision ”maailman paras salibandymaa vuonna 2028” toteutumista ja varmistaa lajin sidosryhmien osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen palvelut. Strategisen yhteistyön periaatteet ja toimintamallit noudattavat Salibandyliiton ja Eerikkilän toimintasuunnitelmien linjauksia ja pitkän aikavälin tavoitteita.

Eerikkilän salibandypalvelujen päällikön tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa salibandyn lajituntemusta, osaamista liitto-/seuratoiminnasta, näyttöä ja kokemusta toimintojen organisoinnista, esimieskokemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä kykyä ja halua oppia uusia asioita. Vastaat käytännön yhteistyöstä Suomen Salibandyliiton ja yhteistyöseurojen sekä muiden salibandyyn liittyvien kumppanien kanssa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja merkityksellisen työtehtävän Eerikkilässä, joka on omistautunut asiakkaan osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12. mennessä osoitteeseen hakemukset@eerikkila.fi otsikolla päällikkö, salibandypalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Jakonen puh. 050 5333 600.

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, joka toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Olemme jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet salibandyn ja jalkapallon kehittämiseen sekä urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkiläläinen esittäytyy: Valokuvausta harrastava Minna kertoo huumorin olevan tärkeä osa...

01.12.2022 | Työpaikat, Uutinen

Joulun ja uudenvuoden poikkeavia aukioloaikoja

30.11.2022 | Uutinen, Yleinen