Rekry: Palvelutyöntekijä ravintolaan

05.04.2022

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Haemme ravintolatiimiimme palvelutyöntekijää

Keittiössämme valmistetaan aitoa ja maukasta lähiruokaa. Noin 85 prosenttia ravintolan tarjonnasta valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössämme. Ravintolamme palvelee aamusta iltaan, niin urheilu-, vapaa-ajan- kuin yritysasiakkaitamme.

Ravintolan palvelutyöntekijän työtehtävässä vastaat keittiöömme saapuvien kuormien purusta ja varastoinnista sekä toimitat tilausruokailuja alueemme eri toimipisteisiin. Lisäksi autat kiiretilanteissa esimerkiksi myyntipisteiden hyllyjen täytössä tai piha-alueiden kunnossapidossa ja välinehuollossa.

Palveluntyöntekijän työssä sinulla on reipas ote ja sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, oppimishalua ja oma-aloitteisuutta. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys työstä suoriutumiseen. Ajokortti tarvitaan. Haussa on eduksi, jos sinulta jo löytyy valmiiksi hygieniapassi.

Työvuorot painottuvat arkipäiviin ja aamuvuoroon. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja määräaikainen sijaisuus syyskuun loppuun saakka. Myös osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella. Työ alkaa 2.5. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus MaRa TES.

Tarjoamme sinulle työssä onnistumisen tueksi

  • Mielenkiintoisen työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme
  • Mukavan työyhteisön, jonka tavoitteena on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoidensa parhaaksi, asenteenaan ”Sinua varten”.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yhdessä sovituin askelin
  • Poikkeuksellisen työympäristön luonnon keskellä
  • Monipuoliset työsuhde-edut (kuten ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu)

Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi 22.4.2022 mennessä osoitteeseen henna.tuomola@eerikkila.fi. Haku päättynyt ja paikka täytetty.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Henna Tuomola p. 020 1108 270 tai henna.tuomola@eerikkila.fi.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Futsalin kehitysturnauksessa nähtiin motivaatiota ja raudanlujaa asennetta

10.03.2023 | Urheilu, Uutinen, Yleinen