Rekry: tiskaaja ravintolaan

04.07.2022

Etsimme ravintolaamme reipasta henkilökuntaa palvelemaan asiakkaitamme ja tekemään ravintolatyötä osaavassa tiimissämme:

Paikkoja avoinna Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin ravintopalveluissa:

Tiskaajan työssä odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työhön
  • Innostusta ravintola-alaan

Työ sisältää pääsääntöisesti tiskaamista, mutta tarpeen mukaan myös muita keittiöapulaisen tehtäviä, kuten keittiön ja salin siivousta ja salaattien pilkkomista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä osana huipputiimiämme.  Pääset työskentelemään positiivisessa ympäristössä hyvin erilaisten asiakasryhmien kanssa. Keittiömme valmistaa ruoan alusta asti itse ja toimien vastuullisesti käyttäen runsaasti lähialueen tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Ruoan laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asiamme. Eerikkilässä toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Työ on vuorotyötä ja työaika sijoittuu pääasiassa klo 06 – 23 välille.  Palkkaus MARA:n työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoihin vastaa Palvelujohtaja Jani Jernström p. 050 402 7287 / jani.jernstrom@eerikkila.fi

Hakemukset osoitteeseen jani.jernstrom@eerikkila.fi 31.7. mennessä. Haku voi päättyä aiemmin, heti sopivan henkilön löytyessä.

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Futsalin kehitysturnauksessa nähtiin motivaatiota ja raudanlujaa asennetta

10.03.2023 | Urheilu, Uutinen, Yleinen