SHA jatkosopimukseen Ekkono-metodin kanssa

11.01.2018

Eerikkilä Ekkono

Eerikkilän valmennuskeskuksen Sami Hyypiä Akatemia (SHA) ja Soccer Services Barcelona (SSB) ovat solmineet viiden vuoden yhteistyösopimuksen syventämään jalkapallon teknis-taktisten asioiden kehittämistä suomalaisessa jalkapallossa. Uuden jatkosopimuksen myötä SSB:n kehittämää Ekkono-metodia päästään hyödyntämään SHA:n teknisenä partnerina pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.

”Yhteistyön ensimmäiset kolme vuotta ovat osoittaneet, että olemme päässeet kiinni pelin oppimiseen modernilla tavalla. Toiminnan kehittyessä yhteiset sisällöt ja suunta ovat löytyneet. On todettu menetelmän avaavan konkreettisen tavan jalkapallon teknis-taktisten asioiden kehittämiseksi lapsesta ammattilaiseksi”, valmennuskeskuksen johtaja Kyösti Lampinen kommentoi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen Sami Hyypiä Akatemian ja Eerikkilän kanssa. Heidän laadukkaat puitteet, osaaminen, henkilökunta ja visio täsmäävät strategiaamme 100-prosenttisesti. Kolmen vuoden yhteistyön jälkeen voimme jo nähdä monia positiivisia tuloksia koskien pelaajia, valmentajia ja seuroja”, SSB:n toimitusjohtaja Miquel Farrerons kommentoi.

Uusi yhteistyösopimus mahdollistaa yhteistyön laajentamisen sekä syventämisen suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Suomalaisten valmentajien lisäksi koulutuksiin on osallistunut valmentajia myös muista Pohjoismaista.

”Olennaisinta on, että seurat ovat antaneet tekemisestä positiivista palautetta sekä kokeneet saavansa yksityiskohtaista osaamista päivittäiseen valmennustyöhön. Lopputulemana kasvatamme pelaajia, jotka ymmärtävät peliä paremmin sekä tekevät tarkoituksenmukaisia ratkaisuja kentällä eri pelitilanteissa”, Lampinen linjaa.

 

Sami Hyypiä Akatemia toteuttaa yhteistyöseurojensa kanssa systemaattista prosessia, jossa valmentajia ja pelaajia kehitetään kokonaisvaltaisesti. Ekkono-metodi tuo lisäarvoa erityisesti teknis-taktisten valmiuksien osalta kokonaisuuteen.

”Ekkono-metodin hyödyntäminen edellyttää valmentajilta ja pelaajilta kärsivällisyyttä. Prosessissa on kyse asioiden pitkäjänteisestä ja kärsivällisestä kehittämisestä niin, että pelaajaa tuetaan kasvamaan itsensä kehittämisen moottoriksi. Olennaista on myös, että SHA:n toiminta sekä Ekkono-metodi perustuvat molemmat holistiseen ihmiskäsitykseen ja nykyaikaiseen oppimiskäsitykseen.”

Tutustu Ekkono-koulutuksiin

Lisätiedot:
Kyösti Lampinen, kyosti.lampinen@eerikkila.fi
Miquel Farrerons, m.farrerons@soccerservices.net

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

EM-karsinnat aloittava futsalin U19 maajoukkue viimeisteli kuntoaan Eerikkilässä

22.03.2023 | Urheilu, Uutinen, Yleinen