Vapaa-aika

Arkilomatarjous – lomaile arkena edullisemmin

Loma kansallispuistojen kyljessä, kauniissa huvilassa tai lomahuoneistossa lomaillen tai etätöitä tehden? Ota irtiotto arjesta ja hyödynnä nyt edullinen arkitarjouksemme.

Lähde arkilomalle Eerikkilän kauniisiin maisemiin.  Treenaa, liiku luonnossa ja rentoudu mielesi mukaan sekä nauti laadukkaasta majoituksesta ja ravintolamme maistuvista tarjoiluista.

Kauniit huvilat ja lomahuoneistomme ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet niin lomailijalle kuin etätyöntekijälle.

Arkilomatarjous -40% majoituksesta maanantaista-perjantaihin

Edullinen arkihinta on voimassa majoittumisiin ajalla 5.9.-13.10.2023 ja 30.10.-15.12.2023   maanantaista-perjantaihin (4 yötä).  Tarjous ja on voimassa vain uusille varauksille eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia. Alennushintaisia huoneista on rajoitettu määrä.  Varaukset verkkosivultamme tai vastaanotosta.

Mikäli et löydä vapaata majoitusta toivomallesi ajankohdalle, olethan meihin yhteydessä:

0201 108 200 tai reception@eerikkila.fi

villa132

Tutustu huvilaan

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta vaikkapa takkatulen äärellä. Huvilat sopivat hyvin vaikkapa ystäväperheen tai pariskunnan kanssa majoittumiseen.

Vuodepaikat huvila 132: 9 hengelle
Vuodepaikat huvila 190: 12 hengelle

Huvila 132, 4 yötä 1032 €
Huvila 190, 4 yötä  1560 €

Hinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan. Kuntosalin käyttö kuuluu aina majoituksemme hintaan.

Varatessasi All Acces-loman, alennus lasketaan majoituksen osuudesta.

Majoitus_Huoneisto-Eerikkilä_moduulikuva

Tutustu lomahuoneistoon

Moderneja lomahuoneistoja on kahta eri pohjaratkaisua – käytännölliset lomahuoneistot  soveltuvat parhaiten pariskunnille tai  perheille.

Lomahuoneisto 45 – Makuuhuone 2 hengelle ja makuu-alkovissa kerrossänky 2 hengelle
Lomahuoneisto 63 – Makuuhuone 2 hengelle ja avoimella parvella vuoteet 2-3 hengelle

Lomahuoneisto 45 , 4 yötä alk. 420 €, sis. aamiaiset
Lomahuoneisto 63 , 4 yötä  alk. 468 €, sis. aamiaiset

Hinta sisältää aamiaisen, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat ( lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan. Kuntosalin käyttö kuuluu aina majoituksemme hintaan.

Varatessasi All Acces-loman, alennus lasketaan majoituksen osuudesta.

Eerikkilä Trail Run 1

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Koe vaikka upea Torronsuo talviasussa hiihtäen tai lumikenkäillen. Torronsuon ladut ovat retkihiihtoon tarkoitettuja, perinteisen tyylin latuja, joita ei ole valaistu. Ladut ajaa talkootyönä Torro Seura ry (latutilanne kannattaa tarkistaa etukäteen seuran Facebook-sivulta).

Fatbike Eerikkilä

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä ja talvinen metsä kannattaa kokea vaikka lumikenkäillen tai patikoiden. Sisäliikuntatilamme mahdollistavat aktiivisen loman vaikka säät eivät suosisi lomailijaa.

Talviuinnista nauttiville tiedoksi, että avantoon pääsee rantasaunoiltamme ja majoittuvien asiakkaiden on mahdollista varata yksityisvuoro 50 €:n tuntihintaan.

 

0G7A0979

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa.

Päivittäisen noutopöydän lisäksi voit nauttia Cafe49:n herkullisista annoksista.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta