Vapaa-aika

Etätyöloma – arki tuntuu lomalta

Yhdistä loma ja työt ja varaa tasokas huvila tai mukava lomahuoneisto aktiiviselle etätyöviikolle.

Ota irtiotto arjesta ja lähde liikkumaan Eerikkilän upeisiin maisemiin ja varaa puitteet liikunnallisilla aktiviteeteilla höystetylle etätyöviikolle. Meille voit ottaa myös perheen mukaan, sillä työrauha säilyy reilun kokoisissa majoitustiloissamme, muun perheen viihtyessä aktiviteettiemme parissa.

Etätyöloma:

Huvilat ma-pe 4vrk 800€ (1-9 hlö)
Lomahuoneistot ma-pe 4vrk alk. 400€ (1-4 hlö)

Hinta sisältää kuntosalin käytön, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat ( aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa edulliseen hintaan.

Upea huvila tai laadukas lomahuoneisto ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja yhdessä oloon kuin myös etätyöskentelyyn. Ihastele kaunista järvimaisemaa, nauti ravintolamme antimista tai kokkaa illallinen ja valitse mieleisesi laji liikkumiseen. Me huolehdimme loppusiivouksesta lomasi päätyttyä.

Haluatko huomioida työntekijöitäsi hyvinvointia lisäävällä etätyöviikolla? Ota yhteyttä myyntipalveluumme (sales@eerikkila.fi) niin kerromme miellellämme lisää!

Varaukset suoraan varauskanavastamme.

Tarjous on voimassa majoittumisille maanantaista perjantaihin (4 yötä) ajalla 25.10.-17.12.2021 ja 10.1.-18.2.2022. ja 7.3.-7.4.2022 Se on voimassa vain uusille varauksille. Tarjoushintaisia majoitustiloja rajoitettu määrä.

 

Huvila 132 Villa 132 Eerikkilä

Tutustu huviloihin

Huvila 132 

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta takkatulen äärellä. Huvilassa on tilaa olla ja vuodepaikkoja kolmessa makuuhuoneessa ja parvella yht. 9.

Huvila 132, 4 yötä:  800 €
Hinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Osassa huviloita on etätyöpiste. Ilmoita varauksen yhteydessä toiveesi etätyöpisteellä varustetusta huvilasta.

huoneisto 64 olohuone

Lomahuoneistot

Moderneissa lomahuoneistossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Lisää tilaa tuo makuuhuone, avoin parvi tai makuualkovi ja terassi tai parveke. Vuodepaikkoja jopa 6  hengelle.

Huoneisto, 4 yötä, alk 400 €

Hinta sisältää kuntosalin käytön, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat ( aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Huom! Tämä tarjoushinta ei sisällä aamiaista.

Osassa huoneistoja on etätyöpiste. Ilmoita varauksen yhteydessä toiveesi etätyöpisteellä varustetusta huoneistosta.

Liesjarvi Fatbike

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto  ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket. Viihdeuimala Vesihelmi Forssassa on taas koko perheen pienempien suosikki vesiliukuineen.

0G7A2832

Vapaa-aika Eerikkilässä

Lisää hyvinvointiasi juuri sopivalla määrällä hikipisaroita. Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä. Kokeile vaikkapa Fatbikella ajoa tai melontaa ja vieraile  Torronsuolla, joka tarjoaa upeat maisemat luonnossa liikkumiseen.

0G7A0944

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Lisää majoitukseesi täysihoitopaketti kehutusta noutopöydästämme niin ruokahuoltokin pelaa huoletta.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta