Vapaa-aika

Kaamostarjous – lomaviikko huvilassa

Loma kansallispuistojen kyljessä, huippulaadukkaassa huvilassa lomaillen tai etätöitä tehden? Katkaise kaamos ja hyödynnä nyt edullinen viikkotarjouksemme.

Katkaise kaamos ja lähde nauttimaan lomasta Eerikkilän kauniisiin maisemiin. Tai tule viettämään etätyöviikko aktiivisesti liikkuen ja luonnosta nauttien? Upea huvila ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet  niin etätyöntekijälle, kuin perheen rentoutumiseen ja yhdessä oloon. Nauti terassilta avautuvista maisemista, kokkaa illallinen ja liiku mielesi mukaan. Monipuoliset sisätilat mahdollistavat aktiivisen tekemisen vaikka sää ei suosisi liikkujaa.

 

Lomaviikko huvilassa nyt vain 990 € ( 7 yötä)

Edullinen viikkohinta on voimassa majoittumisiin ajalla 2.11.-14.12. ja on voimassa vain uusille varauksille.  Vaihtopäivä tulee olla joko perjantai tai maanantai. Varaukset verkkosivultamme tai vastaanotosta.

Mikäli et löydä vapaata majoitusta toivomallesi ajankohdalle, olethan meihin yhteydessä:

0201 108 200 tai reception@eerikkila.fi

villa132

Tutustu huvilaan

Huvila 132 

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta vaikkapa takkatulen äärellä. Vuodepaikat 9-10 hengelle.

Huvila 132, 7 yötä:  990 €

Hinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Eerikkila-Sparrauksella-hyvinvointia

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä ja syksyinen metsä kannattaa kokea vaikka fatbiken selästä tai patikoiden. Sisäliikuntatilamme mahdollistavat aktiivisen loman vaikka säät eivät suosisi lomailijaa.

 

Vesihelmi Forssa

Hyppää Vesihelmen aaltoihin

Yhdistä lomaasi retki Vesihelmen aaltoihin. Vesihelmi on koko perheen monipuolinen vesiliikuntakeskus Forssan keskustassa, noin 20 kilometrin päässä Eerikkilästä. Allasosastolta löytyy useita erilaisia altaita aaltokoneineen ja  liukumäkineen.

Woman having delicious and healthy breakfast in restaurant. Close up of nutritious food

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta