Urheilu

Eerikkilä Keeper Camp – maalivahtileiri

Jalkapallomaalivahdeille suunnattu leiri Eerikkilän huippuolosuhteissa heinäkuussa 2021. Leirin tavoitteena on opettaa maalivahdeille uusia taitoja sekä saamaan uusia oivalluksia omista vahvuuksista.

11.-13.7.2021

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta suljettu. Mukaan pääsee vielä olemalla yhteydessä Sari Kytäjään: sari.kytaja@eerikkila.fi

Haluatko oppia, mitä taitoja ja tietoja huippumaalivahdiksi pääsy edellyttää? Maalivahdin rooli muuttuu vuosi vuodelta kokonaisvaltaisemmaksi ja pääsy kansainväliselle huipulle vaatii erityisominaisuuksia, joiden harjoittamiseen on panostettava aikaisesta vaiheesta lähtien. Leirin päävalmentajina toimivat maalivahtiharjoitteluun erikoistuneet kouluttajat Tuomas ”Tupe” Peltonen ja Oso Hautamo, joiden johdolla kolmesta päivästä muodostuu intensiivinen oppimiskokemus nuorille maalivahtilupauksille.

Erilaisten maalivahtityöhön kuuluvien tekniikoiden lisäksi harjoitellaan puolustuskonsepteja sekä maalivahdin toimintaa, kun pallo on rangaistusalueen sisällä, sen ulkopuolella sekä laitakaistalla. Maalivahdit saavat etsiä ja löytää erilaisia toimintamalleja, jotka tukevat omaa kehittymistä. Leirin tavoitteena on opettaa maalivahdeille uusia taitoja sekä saamaan uusia oivalluksia omista vahvuuksista.

Maalivahtileiri on suunnattu 13-15-vuotiaille tytöille ja pojille. Hinta 210 € sisältää huippuvalmennuksen, täysihoidon sekä maalivahdin työskentelyyn liittyvän teorialuennon.