Vapaa-aika

Liikkujan ja lomailijan heinäkuu

Tervetuloa viettämään kesälomaa perheen kanssa sporttaillen ja luonnossa liikkuen Eerikkilän luonnonläheisiin maisemiin! Tarjoamme reipasta tekemistä, niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Kesäloma Eerikkilässä on auringonpaistetta, laineiden liplatusta, pehmeitä askelia metsäpoluilla ja aktiivista yhdessäoloa.

Ja vaikka pieni sadekuuro yllättäisi, Eerikkilässä on aina hyvä sää liikkua – urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen loman kelillä kuin kelillä. Loma Eerikkilässä on liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Valitse itse lomasi ajankohta, kesto, syke ja aktiviteetit.

Heinäkuussa tarjoamme omatoimisten aktiviteettien lisäksi runsaan ja aktiviteettien täytteisen viikko-ohjelman myös ohjattuja tunteja. Haasta itsesi ja löydä itsellesi uusi laji tai pitäydy tutuissa ja turvallisissa. Ja jos helle hellii, mikä estää samoilemasta auringon noususta auringon laskuun kauniissa järvimaisemissa ja läheisissä kansallispuistoissa pulahtaen välillä uimaan.

All access-loma Eerikkilässä on helppo tapa viettää koko perheen yhteistä aikaa kesälomalla

 

Valitsemalla all access-loman seurueellesi, hintaan sisältyy majoituksen lisäksi kaikki viikko-ohjelmaan merkityt aktiviteetit, aluepassi (liikuntatilojen ja välineiden käyttö) sekä herkulliset täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan.

Lomahuoneistoissa aikuinen alk. 250€/2vrk ja 6-12v 102€ (alle 6v lapset veloituksetta)

Hotellissa aikuinen alk. 205€/2vrk ja 6-12v 102€ (alle 6v lapset veloituksetta)

 

Huoneisto 45

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu mukavasti uusissa ja moderneissa lomahuoneistoissa, tyylikkäissä huviloissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.  Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme.

Restaurant E.Klubi

Syö hyvin

Lomalla kaiken tulee olla helppoa. Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman ja antavat aikaa yhdessä oloon. Buffetpöydästämme löytyy joka aterialta useampi ruokalaji ja jokaiseen suuhun sopivia makuja.

Luontokeskus-Luontokoulu-moduulikuva

Heinäkuun viikko-ohjelma

Heinäkuussa liikutaan myös ohjatusti. Viikko-ohjelmassamme päivittäin vaihtuvia aktiviteetteja. Kokeile uutta tai harrasta tuttua lajia uudessa ympäristössä.

Ohjattuihin aktiviteetteihin pääsee osallistumaan kertamaksulla tai lunastamalla All access-paketin.

Pickeball

Omatoimisesti voit…

  • Meloa, soutaa ja SUP-lautailla kauniilla Ruostejärvellä
  • Ajaa maastossa Fatbike-pyörillä
  • Patikoida Ruostejärven virkistysalueella ja retkeillä muissa läheisissä Hämeen järviylängön upeissa luontokohteissa (Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto, Saaren kansanpuisto, Pääjärven virkistysalue, Melkuttimen luonnon suojelualue)
  • Treenata kuntosalilla ja Crosstraining-salilla
  • Pelata jalkapalloa, tennistä, padelia ja beachvolleyta
  • Palloilla monitoimihallissa (esim. sulkapallo, koripallo, lentopallo, salibandy)
  • Pelata biljardia, pingista ja pihapelejä (esim. mölkkyä ja petanqueta)
  • Saunoa rantasaunoilla ja uida järvessä tai uida uimahallissa
  • Boulderoida ja temppuilla

Ruostejärven virkistysalue Tammela

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.