Vapaa-aika

Liikkujan ja lomailijan heinäkuu

Tervetuloa viettämään kesälomaa perheen kanssa sporttaillen ja luonnossa liikkuen Eerikkilän luonnonläheisiin maisemiin! Tarjoamme reipasta tekemistä, niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Kesäloma Eerikkilässä on auringonpaistetta, laineiden liplatusta, pehmeitä askelia metsäpoluilla ja aktiivista yhdessäoloa.

Ja vaikka pieni sadekuuro yllättäisi, Eerikkilässä on aina hyvä sää liikkua – urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen loman kelillä kuin kelillä. Loma Eerikkilässä on liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Valitse itse lomasi ajankohta, kesto, syke ja aktiviteetit.

Heinäkuussa tarjoamme omatoimisten aktiviteettien lisäksi runsaan ja aktiviteettien täytteisen viikko-ohjelman myös ohjattuja tunteja. Haasta itsesi ja löydä itsellesi uusi laji tai pitäydy tutuissa ja turvallisissa. Ja jos helle hellii, mikä estää samoilemasta auringon noususta auringon laskuun kauniissa järvimaisemissa ja läheisissä kansallispuistoissa pulahtaen välillä uimaan.

All access-loma Eerikkilässä on helppo tapa viettää koko perheen yhteistä aikaa kesälomalla

Valitsemalla all access-loman seurueellesi, hintaan sisältyy majoituksen lisäksi kaikki viikko-ohjelmaan merkityt aktiviteetit, aluepassi (liikuntatilojen ja välineiden käyttö) sekä herkulliset täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan.

Täysihoito = aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala.

Alle 6v lapset lomailevat meillä veloituksetta lisävuoteessa.

Huoneisto 45

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu mukavasti tilavissa ja moderneissa lomahuoneistoissa, tyylikkäissä huviloissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.  Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme.

0G7A0979

Syö hyvin

Lomalla kaiken tulee olla helppoa. Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman ja antavat aikaa yhdessä oloon. Buffetpöydästämme löytyy joka aterialta useampi ruokalaji ja jokaiseen suuhun sopivia makuja.

Myös Cafe49 palvelee lomanviettäjiä. Kahvilatuotteiden lisäksi myös pieni ruokalista. A-oikeudet. Tilassa biljardipöytä, seurapelejä sekä Tv-Screenit. Tervetuloa maistamaan vaikka kehuttua Talon burgeria ja laadukkaita Nespresson erikoiskahveja.

Luontokeskus-Luontokoulu-moduulikuva

Heinäkuun viikko-ohjelma

Heinäkuussa liikutaan myös ohjatusti. Viikko-ohjelmassamme päivittäin vaihtuvia aktiviteetteja. Kokeile uutta tai harrasta tuttua lajia uudessa ympäristössä.

Ohjattuihin aktiviteetteihin pääsee osallistumaan kertamaksulla tai lunastamalla All access-paketin.

Varaa paikkasi viimeistään 3  vrk ennen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lajikokeilut toteutetaan kun osallistujia min. 5 hlöä. Siirry ilmoittautumiseen tästä.

Kertamaksu 15 €, majoittuvat asiakkaamme 10 €. Lajikokeilut sis. All Access-loman hintaan.

Nice Fun-Treeniviikonloppu 4

Omatoimisesti voit…

  • Meloa, soutaa ja SUP-lautailla kauniilla Ruostejärvellä
  • Ajaa maastossa Fatbike-pyörillä
  • Patikoida Ruostejärven virkistysalueella ja retkeillä muissa läheisissä Hämeen järviylängön upeissa luontokohteissa (Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto, Saaren kansanpuisto, Pääjärven virkistysalue, Melkuttimen luonnon suojelualue)
  • Treenata kuntosalilla ja Crosstraining-salilla
  • Pelata jalkapalloa, tennistä, padelia ja beachvolleyta
  • Pelata frisbeegolfia
  • Palloilla monitoimihallissa (esim. sulkapallo, koripallo, lentopallo, salibandy)
  • Pelata biljardia, pingista ja pihapelejä (esim. mölkkyä ja petanqueta)
  • Saunoa rantasaunoilla ja uida järvessä
  • Boulderoida ja temppuilla

 

Ruostejärven virkistysalue Tammela

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Perheen suosikkikohteita ovat mm. Viihdeuimala Vesihelmi sekä Sisumetsän seikkailupuisto,  unohtamatta Kortenimen perinnetilaa kotieläimineen.