Vapaa-aika

Lasten ja nuorten seikkailuleiri

Kesäleirille Eerikkilään! Liikunta- ja seikkailuleiri on kesäloman kohokohta.

Lasten ja nuorten vuosittainen liikunta- ja seikkailuleiri on kesäloman odotettu kohokohta. Leirillä on tekemistä ja menoa jokaiseen makuun. Ohjelma sisältää myös ikimuistoisen retken hienoon Liesjärven kansallispuistoon sekä muuta kivaa luontoliikuntaa, pelejä ja palloilua unohtamatta.  Leirin aikana pääset todellisen tekemisen makuun, turvallisesti ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla.

Leiri on suunnattu 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille.

Hinta 215 € / hlö, sisar-/kaverialennus 20 €

Hinta sisältää majoituksen Tammelan huoneistoissa liinavaatteineen, täysihoidon ja monipuolisen ohjelman. Ohjaajamme ovat ryhmän kanssa koko leirin ajan.

 

 

 

 

Korteniemi perinnetila

Ohjelma

Ohjelmassa on monipuolista liikuntaa ja luontoaktiviteetteja. Vierailemme myös Liesjärven kansallispuistossa Korteniemen perinnetilalla, missä lapset pääset tutustumaan eläimiin  ja 1910-luvun metsänvartijatilan elämänmenoon.

Tammela-huoneisto-Eerikkilä-websize

Majoitus ja ruokailut

Leiriläiset majoittuvat Tammela-huoneistoissa 4-5 hengen huoneissa. Majoitukseen kuuluu liinavaatteet mutta oma pyyheliina tulisi ottaa mukaan. Terveelliset ja monipuoliset ateriat tarjoilemme noutopöydästä ja hintaan sisältyy aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala.