Vapaa-aika

Majoitustarjous – kesän avausviikonloppu

Loma kansallispuistojen kyljessä, kauniissa huvilassa tai lomahuoneistossa? Ota irtiotto arjesta ja nappaa loma tarjoushinnoin.

Katkaise arki ja lähde viikonloppulomalle Eerikkilän kauniisiin maisemiin.  Treenaa, liiku luonnossa ja rentoudu mielesi mukaan sekä nauti laadukkaasta majoituksesta ja ravintolamme maistuvista tarjoiluista.

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu on meillä rauhallista aikaa, kun koululaiset hakevat todistuksiaan ja isommat juhlivat valmistumistaan. Luonto alkaa olla kauniimmillaan ja alueen retkikohteet tarjoilevat parastaan. Lähde vaikka patikoimaan Torronsuolle tai melomaan Liesjärven kansallispuistoon.

1.-4.6.2023 majoitustarjous

  • Hotellihuone, alk. 90 € / vrk 1-2 hlö. Sis. aamiaisen (norm. 115-135 €)
  • Lomahuoneisto 45,  alk. 109 € / vrk 1-4 hlö. Sis. aamiaisen (norm. 175-215 €)
  • Lomahuoneisto 64, alk. 119 € / vrk 1-4 hlö. Sis. aamiaisen (norm. 195-235 €)
  • Huvila 132, 299 € / vrk, 1-9 hlö (norm. 430 €)
  • Huvila 190, 499 € / vrk, 1-12 hlö (650 €)

Lomahuoneistossa ja huvilassa tarjoushinnalla min. 2  yötä. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy loppusiivous, liinavaatteet  pedattuina ja pyyheliinat sekä kuntosalin käyttö.

villa132

Tutustu huvilaan

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta vaikkapa takkatulen äärellä. Huvilat sopivat hyvin vaikkapa ystäväperheen tai pariskunnan kanssa majoittumiseen.

Vuodepaikat huvila 132: 9 hengelle
Vuodepaikat huvila 190: 12 hengelle

Hinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan. Kuntosalin käyttö kuuluu aina majoituksemme hintaan.

Varatessasi All Acces-loman, alennus lasketaan majoituksen osuudesta.

Majoitus_Huoneisto-Eerikkilä_moduulikuva

Tutustu lomahuoneistoon

Moderneja lomahuoneistoja on kahta eri pohjaratkaisua – käytännölliset lomahuoneistot  soveltuvat parhaiten pariskunnille tai  perheille.

Lomahuoneisto 45 – Makuuhuone 2 hengelle ja makuu-alkovissa kerrossänky 2 hengelle
Lomahuoneisto 63 – Makuuhuone 2 hengelle ja avoimella parvella vuoteet 2-3 hengelle

Hinta sisältää aamiaisen, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat ( lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan. Kuntosalin käyttö kuuluu aina majoituksemme hintaan.

Varatessasi All Acces-loman, alennus lasketaan majoituksen osuudesta.

Majoitus-Hotelli-Frenckell-Eerikkilä-moduulikuva

Hotellihuoneet

Mukavat hotellihuoneemme sijaitsevat päärakennuksessa, lähellä vastaanottoa.

Vuoteet kahdelle hengelle. Lisävuodemahdollisuus.

Myös muutama saunallinen Superior huone.

Torronsuo Eeva Mäkinen Eerikkilä blogi

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Fatbike Eerikkilä

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä ja kesän tulo kannattaa kokea vaikka Fatbike-pyöräillen tai patikoiden.

 

0G7A0979

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa.

 

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta