Urheilu

No Look -syöttöleiri

Tule kehittämään salibandytaitojasi Jussi Pihan oppiin No Look - syöttöleirille Eerikkilään!

5.-7.7.2021 – Loppuunmyyty
2.-4.8.2021 – Vapaita paikkoja!

10-14-vuotiaille tytöille ja pojille, pelaajille sekä maalivahdeille hinta 195 €

No Look -syöttöleiri tulee taas!  Jussi Pihan No Look-syöttöleiri on saavuttavut nopeasti suuren suosion. Nyt sinulla on uusi mahdollisuus päästä Jussi Pihan oppiin, sillä järjestämme kesällä vielä toisen syöttöleirin Eerikkilän huippuolosuhteissa. Varmista nyt paikkasi suositulta salibandyleiriltä ja ilmoittaudu mukaan!

Hinta sisältää valmennuksen, täysihoidon, salibandyaiheisen luennon ja laadukkaan leiripaidan tyylikkäin leiripainatuksin.

 

Jussi Piha No Look helmikuu 2020 Eerikkilä_3

Leirin sisältö

Syöttäminen on taito, jonka oppimiseen liittyy monta osa-aluetta. Oppimalla syöttämisen salat, muuttuu pelaaminen helpommaksi sekä tehokkaammaksi. Leirillä opitaan mm. syöttötekniikkaa, syötön vastaanottamista, sekä ajoitusta. Leirillä harjoitellaan myös maalintekoa, koska laadukkaiden syöttöjen tarkoitus on lopulta luoda parempia tilaisuuksia viimeistelyyn. No look -leirillä käydään lisäksi läpi urheilijan arkea. Leirin päävalmentaja ja maajoukkuepelaaja Jussi Piha vetää nuorille inspiroivan luennon motivoidakseen nuoria kohti heidän omia unelmiaan. Lajitaitoja opetellaan monipuolisten harjoitteiden sekä peliosuuksien kautta, joten myös maalivahdeille on luvassa paljon torjuttavaa. Lisäksi maalivahdit pääsevät torjumaan huippupelaajien vetoja sekä rankkareita.

Jussi Piha on vakiokasvo miesten salibandymaajoukkueen leireillä Eerikkilässä.

Valmentajana toimii Jussi Piha

Leirin päävalmentajana toimii Suomen maajoukkuehyökkääjä Jussi Piha. Piha oli voittamassa Suomelle maailmanmestaruutta 2018. Sen lisäksi hänellä on tilillään viisi Suomen mestaruutta. Salibandyliigan runkosarjassa Piha on toistaiseksi saalistanut yli 275 syöttöpistettä. Pihan intohimona on ovelien syöttöjen jakaminen maalintekijöille. Heinäkuun leirillä Pihan lisäksi toisena valmentajana toimii  huippuluokan maalintekijä Ville Lastikka.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Lisätiedot:

Sari Kytäjä

Yhteyspäällikkö

Huuhkaja- ja Helmaripolku- sekä MAAJOUKKUETIE-yhteistyöseurat, Salibandyliiton yhteyshenkilö