Urheilu

No Look -syöttöleiri

Tule kehittämään salibandytaitojasi Jussi Pihan oppiin No Look - syöttöleirille Eerikkilään!

21.-23.8.2020

LEIRILLÄ MUUTAMA PAIKKA VAPAANA, TIEDUSTELUT SUORAAN ANTTI HAKALALTA antti.hakala@ eerikkila.fi / 020- 1108 231.

No Look -syöttöleiri tulee taas! Viime vuonna ensimmäistä kertaa pidetty syöttöleiri saavutti nopeasti suuren suosion ja paikat varattiin nopeasti loppuun. Nyt sinulla on uusi mahdollisuus päästä Jussi Pihan oppiin, sillä seuraava syöttöleiri järjestetään elokuussa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Varmista nyt paikkasi suositulta leiriltä ja ilmoittaudu mukaan!

Hinta 195€  sisältää valmennuksen, täysihoidon, salibandyaiheisen luennon ja laadukkaan Puman treeniasun tyylikkäin leiripainatuksin.

Leiri on suunnattu 10-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Kenttäpelaajien lisäksi mukaan mahtuu myös neljä maalivahtia.

Jussi Piha No Look helmikuu 2020 Eerikkilä_3

Leirin sisältö

Syöttäminen on taito, jonka oppimiseen liittyy monta osa-aluetta. Oppimalla syöttämisen salat, muuttuu pelaaminen helpommaksi sekä tehokkaammaksi. Leirillä opitaan mm. syöttötekniikkaa, syötön vastaanottamista, sekä ajoitusta. Leirillä harjoitellaan myös maalintekoa, koska laadukkaiden syöttöjen tarkoitus on lopulta luoda parempia tilaisuuksia viimeistelyyn. No look -leirillä käydään lisäksi läpi urheilijan arkea. Leirin päävalmentaja ja maajoukkuepelaaja Jussi Piha vetää nuorille inspiroivan luennon motivoidakseen nuoria kohti heidän omia unelmiaan.

Jussi Piha No Look Camp Eerikkilä

Valmentajana toimii Jussi Piha

Leirin päävalmentajana toimii Suomen maajoukkuehyökkääjä Jussi Piha. Piha oli voittamassa Suomelle maailmanmestaruutta 2018. Sen lisäksi hänellä on tilillään viisi Suomen mestaruutta. Salibandyliigan runkosarjassa Piha on toistaiseksi saalistanut yli 245 syöttöpistettä. Pihan intohimona on ovelien syöttöjen jakaminen maalintekijöille.

Apuvalmentajaksi leirille saapuu Ville Lastikka.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta