Urheilu

Pääsiäisen potkutekniikkaleiri

Suosittu ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® leiri ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® -leiri 29.-31.3.2024, 2010-2015 syntyneille.

Jo 37. potkutekniikkkaleiri järjestetään pääsiäisenä Eerikkilässä ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

Leirimme keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja pelissä/kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 2010-15 syntyneet poika- ja tyttöjuniorit. Leirille voi osallistua myös lajiin satsaava ja motivoitunut 2016 syntynyt pelaaja, mutta huomioithan, että harjoitukset leirillä vaativat hyvää keskittymistä teknisiin suorituksiin, ja harjoitteluun koko leirin ajan. Huomioithan, että potkutekniikkaleirimme, kuten kaikki muutkin Orsasportin leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille, motivoituneille ja oppimishaluisille pelureille lähtötaitotasosta huolimatta.

Leirin valmennusmetodina toimii rekisteröity potkutekniikan valmennus- ja koulutusmetodi OrsaSport Potkutekniikka®. Kaikki potkutekniikkaleirimme valmentajat ovat ammattitaitoisia OrsaSportin kouluttamia valmentajia.

Huomioithan, että leirillämme on aina kaksi potkutekniikan tasoryhmää. Ryhmien ohjelma on harjoituksissa hieman erilainen. Verkkokauppailmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää linkin osallistujaa koskevien lisätietojen täyttämiseen sekä tasoryhmän valitsemiseen.

Lähtökohtaisesti ilmoittautuessasi olet mukana harjoitusryhmissämme TASO 1. Taso 2 on huomattavasti teknisesti vaativampi. Tason 2 harjoituksissa tehdään vaikeampia suorituksia, jotka vaativat hyvän perusteknisen osaamisen pohjan.

Jos valitset tason 2, huomioi ohjeistuksemme ja edellytyksemme. 

Potkutekniset perustaidot ovat hyvin hallussa, ja vähintään joku seuraavista pätee sinuun pelaajana ilmoittautuessasi mukaan tason 2 ryhmään:

  • Käyt yksityis- tai pienryhmävalmennuksessa (OrsaSport Potkutekniikka®)
  • Olet ollut useammin kuin kerran joukkuevalmennuksessamme (OrsaSport Potkutekniikka®)
  • Olet ollut vähintään kaksi kertaa potkutekniikkaleirillämme (Eerikkilä tai OrsaSport potkutekniikkaleiri muualla Suomessa)

Leirillä harjoitellaan ja opetetaan pelaajille peruspotkuteknisistä ominaisuuksista eteenpäin eri tekniikoita taitoja kartuttaen ja pelinomaisesti mukauttaen (TASO 1).   Tasolla 2. harjoittelemme kentällä eri rooleissa/ tilanteissa käytettäviä potkuteknisiä taitoja, ja myös huomattavasti vaikeampia teknisiä suorituksia. Harjoittelussa on mukana elementtejä itse pelistä. Käytämme mm. harjoittelussa huomioita havainnointiin pelitilanteen mukaisesti (taso 2), peliasentojen optimointia (taso 1-2), reagointia, ja motoristen taitojen harjoitusta. Harjoitteet ovat pelinomaisesti mukautuvia tilanteita, ja harjoittelu on taitotasoon sidonnaista. Osallistujat jaetaan n. 10 pelaajan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta.

Kolmen päivän ohjelmaamme mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. toiminnallista oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Yhteistyökumppanimme Tasapelin kanssa tuomme leireille myös hieman erilaista harjoittelukalustoa lisänä, jota käytämme osana treenien monipuolistamiseen.

Leirin hinta on 260 € euroa. Ohjelman lisäksi leirimme sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa  ja Puman laadukkaan varustesetin (pallo, paita, shortsit ja sukat).

Pidämme leirin osallistujamäärän aina rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista, ja ryhmät siihen sopivan kokoisia. Harjoittelemme aina n. 10 pelaajan ryhmissä.

Tärkeää!

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää linkin osallistujaa koskevien lisätietojen (mm. Tasoryhmä, varusteiden koko, huonekaveritoive, allergiat) lisäämiseen. Muista siis käydä täyttämässä lisätietolomake erikseen, jotta saamme kaikki tarvittavat tiedot osallistujasta!