Urheilu

Pääsiäisen potkutekniikkaleiri – peruutuspaikka

Suosittu ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® -leiri ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

7.-9.4.2023

Tämä on henkilökohtainen maksulinkki vain peruutuspaikan saaneelle!

ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® -leiri on järjestyksessään 33. leiri potkutekniikan ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla. Leiri järjestetään tuttuun tapaan Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin huippuolosuhteissa.

Leirimme keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja pelissä/kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 09-14- syntyneet poika- ja tyttöjuniorit (leirille voi osallistua myös lajiin satsaava ja motivoitunut 2015 syntynyt pelaaja, mutta huomioithan, että harjoitukset leirillä vaativat hyvää keskittymistä teknisiin suorituksiin koko harjoituksen ajan). Leirin valmennusmetodina toimii rekisteröity potkutekniikan valmennus- ja koulutusmetodi OrsaSport Potkutekniikka®.

Huomioithan, että leirillämme on aina kaksi potkutekniikan tasoryhmää, merkitsethän ilmoittautuessasi kumpaan ryhmään osallistut, ryhmien ohjelma on harjoituksissa hieman erilainen. Taso 2 on huomattavasti kuitenkin teknisesti vaativampi. Tason 2 harjoituksissa tehdään vaikeampia suorituksia, jotka vaativat hyvän perusteknisen osaamisen pohjan.

Lähtökohtaisesti ilmoittautuessasi olet mukana harjoitusryhmissämme TASO 1.

Valitse kuitenkin ilmoittautuessasi  valita TASON 2, kuitenkin noudattaen ohjeistusta/suositustamme:

Potkutekniset perustaidot ovat hyvin hallussa, ja vähintään joku seuraavista pätee sinuun pelaajana ilmoittautuessasi mukaan tason 2 ryhmään

  • Käyt yksityis- tai pienryhmävalmennuksessa (OrsaSport Potkutekniikka®)
  • Olet ollut useammin kuin kerran joukkuevalmennuksessamme (OrsaSport Potkutekniikka®)
  • Olet ollut vähintään kaksi kertaa potkutekniikkaleirillämme (Eerikkilä tai OrsaSport potkutekniikkaleiri muualla Suomessa)

Potkutekniikkaleirimme muut valmentajat ovat ammattitaitoisia OrsaSportin kouluttamia valmentajia

Leirillä harjoitellaan ja opetetaan pelaajille peruspotkuteknisistä ominaisuuksista eteenpäin eri tekniikoita taitoja kartuttaen ja pelinomaisesti mukauttaen (TASO 1).   Tasolla 2. harjoittelemme kentällä eri rooleissa/ tilanteissa käytettäviä potkuteknisiä taitoja, ja myös huomattavasti vaikeampia teknisiä suorituksia. Harjoittelussa on mukana elementtejä itse pelistä. Käytämme mm harjoittelussa huomioita havainnointiin pelitilanteen mukaisesti (taso 2), peliasentojen optimointia (taso 1-2), reagointia, ja motoristen taitojen harjoitusta.

Harjoitteet ovat pelinomaisesti mukautuvia tilanteita, ja harjoittelu on taitotasoon sidonnaista. Osallistujat jaetaan n. 10 pelaajan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista, ja tasonsa mukaista ohjausta.

Huomioithan, että potkutekniikkaleirimme, ja kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille, motivoituneille, ja oppimishaluisille pelureille lähtötaitotasosta huolimatta.

Kolmen päivän ohjelmaamme mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. toiminnallista oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Yhteistyökumppanimme Tasapelin kanssa tuomme leireille myös hieman erilaista harjoittelukalustoa lisänä, jota käytämme osana treenien monipuolistamiseen.

Leirin hinta on 245€ euroa. Ohjelman lisäksi leirimme sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa, ja Puman laadukkaan varustepaketin (treenipaita, shortsit, sukat ja pallo). HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän aina rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista, ja ryhmät siihen sopivan kokoisia.

Tutustu ohjelmaan.

Huom! Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää linkin osallistujan lisätietojen (kuten tasoryhmä, koko, allergiat, huonekaveritoive) lisäämiseen.  On  erittäin tärkeää, että käyt täyttämässä tiedot mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen, jotta saamme kaiken tarvittavat tiedon laadukkaan leirikokemuksen toteuttamiseen.