Vapaa-aika

Perheen syysloma

Aina ei tarvitse lähteä kauas, ota irtiotto arjesta ja tule Eerikkilään viettämään laadukasta aikaa koko perheen kanssa syyslomalla.

Meillä Eerikkilässä on aina hyvä keli liikkua – urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen loman, vaikka säätila ei suosisi ulkoliikuntaa. Syysloma Eerikkilässä on liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Valitse itse lomasi ajankohta, kesto, syke ja aktiviteetit.

All access-loma Eerikkilässä on helppo tapa viettää koko perheen yhteistä aikaa syyslomalla

 

Valitsemalla all access-loman seurueellesi, hintaan sisältyy majoituksen lisäksi kaikki ohjelmaan merkityt aktiviteetit, aluepassi (liikuntatilojen, välineiden ja saunojen käyttö) sekä herkulliset täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan.

Lomahuoneistoissa aikuinen alk. 250€/2vrk ja 6-12v 102€ (alle 6v lapset veloituksetta)

Hotellissa aikuinen alk. 205€/2vrk ja 6-12v 102€ (alle 6v lapset veloituksetta)

 

Huoneisto 45

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu mukavasti uusissa ja moderneissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.  Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme.

Restaurant E.Klubi

Syö hyvin

Lomalla kaiken tulee olla helppoa. Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman ja antavat aikaa yhdessä oloon. Buffetpöydästämme löytyy joka aterialta useampi ruokalaji ja jokaiseen suuhun sopivia makuja.

Luontokeskus-Luontokoulu-moduulikuva

Syysloman ohjelma

Syyslomalla liikutaan ohjatusti joka päivä. Viikko-ohjelmassamme päivittäin vaihtuvia aktiviteetteja. Kokeile uutta tai harrasta tuttua lajia uudessa ympäristössä.

Syysloman viikko-ohjelma julkaistaan heinäkuussa 2020. Ohjattuihin aktiviteetteihin pääsee osallistumaan kertamaksulla tai lunastamalla All access-paketin

Pickeball

Omatoimisesti voit…

  • Meloa, soutaa ja SUP-lautailla kauniilla Ruostejärvellä
  • Ajaa maastossa Fatbike-pyörillä
  • Patikoida Ruostejärven virkistysalueella ja retkeillä muissa läheisissä Hämeen järviylängön upeissa luontokohteissa (Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto, Saaren kansanpuisto, Pääjärven virkistysalue, Melkuttimen luonnon suojelualue)
  • Treenata kuntosalilla ja Crosstraining-salilla
  • Pelata jalkapalloa, tennistä, padelia ja beachvolleyta
  • Palloilla monitoimihallissa (esim. sulkapallo, koripallo, lentopallo, salibandy)
  • Pelata biljardia, pingista ja pihapelejä (esim. mölkkyä ja petanqueta)
  • Saunoa rantasaunoilla ja uida järvessä tai uida uimahallissa
  • Boulderoida ja temppuilla

Ruostejärven virkistysalue Tammela

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.