Urheilu

SHA Football Camp – Maalintekoleiri 8-13-vuotiaille tytöille ja pojille

SHA Football Camp maalintekoleiri 8-13 vuotiaille. Hinta sisältää Ekkono-valmennuksen, täysihoidon, Puma-varusteen ja futisaiheisen luennon.

18.-20.7.2021 – TÄYNNÄ
21.-23.7.2021 – TÄYNNÄ

Peruutuspaikkoja voi tiedustella Sarilta: sari.kytaja@eerikkila.fi

Maalinteko on taito, jonka oppiminen on äärimmäisen hankalaa, mutta johon on kuitenkin opittavissa systemaattisia ratkaisuja. Leirillä tehdään maaleja ja tavoitellaan ratkaisuja seuraavin kysymyksin: 1) Miten autan pelaamisellani joukkuettani tekemään enemmän maaleja? 2) Miten edesautan pelaamisellani, että pääsen tehokkaammin ja enemmän maalintekopaikkoihin? Tuomme mukaan myös uusia sisältöjä niille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana. Tervetuloa oppimaan lisää maalinteosta!

Leirin päävalmentajat tulevat Espanjasta, Kataloniasta. Valmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun pelaajalähtöiseen jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin. Valmennus tapahtuu englannin kielellä, mutta SHA:n suomenkieliset apuvalmentajat pitävät huolen, että vuorovaikutus on sujuvaa pelaajien ja valmentajien välillä.

SHA Football Camp maalintekoleiri 8-13 vuotiaille. Hinta 190€ sisältää Ekkono-valmennuksen, täysihoidon, Puma-varusteen ja futisaiheisen luennon.

Tutustu leirin ohjelmaan (18.-20.7.2021)

Tutustu leirin ohjelmaan (21.-23.7.2021)