Vapaa-aika

Irtiotto arjesta – kolme yötä kahden hinnalla syystarjous

Loma kansallispuistojen kyljessä, tasokkaassa huoneistossa ? Tai etätyöviikko aktiivisesti liikkuen ja luonnosta nauttien? Nyt kolme yötä kahden hinnalla arkisin!

Tule ja koe Eerikkilä syksyisissä maisemissa! Ota irtiotto arjesta ja lähde liikkumaan syksyisiin maisemiin tai varaa puitteet liikunnallisilla aktiviteeteilla höystetylle etätyöviikolle.

Syystarjouksena kolme yötä kahden hinnalla lomahuoneistossa arkisin! 

Lomahuoneistot hinta alk. 3 yölle. Hinta sis. aamiaisen, kuntosalin käytön, loppusiivouksen.

  • 1-2 hengelle 320 € ( norm. 480 €)
  • 3-4 hengelle 400 € ( norm. 600 €)

Laadukas lomahuoneisto ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja yhdessä oloon kuin myös etätyöskentelyyn. Nauti ravintolamme noutopöydän antimista ja valitse mieleisesi laji liikkumiseen. Me huolehdimme loppusiivouksesta lomasi päätyttyä.

Varaukset varauskanavastamme koodilla: SYKSY2021

Lisätiedot: Vastaanotto: p. 0201 108 200 tai reception@eerikkila.fi

Tarjous on voimassa majoittumisille maanantaista perjantaihin (3 yötä) ajalla 6.9.-14.10. ja 1.11.-16.12.2021. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Voimassa uusille varauksille.

 

Perheen hiihtolomaleiri 20.2-22.2

Lomahuoneistot

Modernit lomahuoneistot sopivat perheille, pariskunnille ja pienemmille seurueille. Tilavissa lomahuoneistossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Lisää tilaa tuo makuuhuone, avoin parvi tai makuualkovi ja terassi tai parveke. Vuodepaikkoja jopa 4-5  hengelle.

Lomahuoneistot alk. 3 yötä

  • 1-2 hengelle 320 € 
  • 3-4 hengelle 400 €

Hinta sisältää aamiaisen, kuntosalin käytön, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat ( lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Varaukset koodilla: SYKSY2021

Ruostejärven virkistysalue Tammela

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Eerikkilä-tilat-padel

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä. Voit harrastaa ja kokeilla kaikkea melonnasta fatbikeen ja patikoinnista suppailuun. Lisää hyvinvointiasi juuri sopivalla määrällä hikipisaroita. Luontokohteemme tarjoavat liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille.

Yritykset-Ravintolat-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Cafe49 tarjoaa paikan seurusteluun ja illanistumiseen hyvän ruoan ja juoman parissa.

 

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta