Yritykset

Tiimipäivä omassa rauhassa luonnon keskellä

Luontokeskuksen omassa rauhassa vietetty tiimipäivä inspiroi ja saa ajatukset liikkeelle takuulla varmemmin kuin perinteinen neukkarisulkeinen. Yhteisen päivän päätteeksi nuotiolla istuessa aika unohtuu ja työkaverin kanssa on helppo jatkaa jutustelua. Tämä tiimipäivä tekee takuulla hyvää koko porukan hyvinvoinnille ja vahvistaa yhdessä tekemisen kulttuuria!

Luontokeskuksella vietetty työhyvinvointi- tai tiimipäivä voisi sujua esimerkiksi näin:

  • Päivän avaus, kokoustila käytettävissä omaan asiaosuuteen, aamukahvit
  • Luontoliikunta valinnan mukaan: Fatbike / patikointi / melonta / Suppailu
  • Lähiruokalounas
  • Tiimikisailu
  • Nokipannukahvit nuotiopaikalla
  • Päivän päätös, kokoustila käytettävissä omaan asiaosuuteen. Kotiinlähtö tai siirtyminen Eerikkilään jossa sauna odottaa lämpimänä. Voitte jatkaa iltaa ja nauttia herkullisesta illallisesta ja pehmeistä unista upeissa huviloissamme tai isommallakin porukalla Villa Hirsihovissa.

Voit myös valita juuri omalle tiimillesi sopivan ohjelman ja aktiviteetit, katso lisää vaihtoehtoja alta tai ota meihin yhteyttä, niin teemme teille ehdotuksen.

Tarjous! Tarjoamme luontokeskuksen tilavuokran veloituksetta, kun varaat tapahtuman maaliskuun loppuun mennessä. Tapahtuman ajankohtana tulee olla kesäkuun loppuun mennessä.

 

 

 

echallenge381of1-1030x687

Yhdessä tekeminen vahvistaa tiimiäsi

Yhdessä tekeminen ja kokeminen puhaltavat ryhmähengen kunnon roihuun.  Myös luontoon lähteminen porukalla on elämyksellinen seikkailu. Haastakaa itsenne ja toisenne!

Luontokeskuksen tiimiaktiviteetit esim:

  • Jousiammunta
  • Melonta
  • Metsän Mysteeri
  • Fatbike

Hinta alk. 95,50 € / tunti / ryhmä + 6,20 € / hlö

IMG_5006

Luontokeskus vain tiiminne käyttöön

Luontokeskus tarjoaa rauhoittavat ja inspiroivat puitteet yritystapahtumien järjestämiseen.  Koko luontokeskus varataan vain ryhmänne käyttöön, joten vietätte tapahtumaa turvallisesti, aivan omassa rauhassanne.

Tarjoamme tiimillenne puhtaista lähialueen raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä kauden makuja. Unohdetaan tavalliset kokouskahvit ja nautitaan sen sijaan kunnon nokipannukahvit metsälaavulla.

eerikkila_villahirsihovi-bedroom

Majoitu upeissa huviloissamme

Päivän päätteeksi on mukava rentoutua saunoen ja yhteisen illallisen merkeissä.

Voitte jatkaa iltaa ja nauttia pehmeistä unista upeissa huviloissamme. Villa Hirsihovissa majoitamme isommankin ryhmän saman katon alle.

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Tiimipäivä luontokeskuksella

Hitsaa tiimi yhtenäiseksi! Tilavuokra veloituksetta, kun varaat ennen 31.3.

Kysy lisää:

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238