Eerikkila-Antidoping-herokuva

MAAJOUKKUETIE - tapahtuma-ajankohdat ja lohkojaot

Tapahtumien ajankohdat ja lohkojaot

Alla olevasta tiedostosta löydät tapahtumien jankohdat ja lohkojaot syksylle 2021.

MAAJOUKKUETIE – ajankohdat ja lohkojaot

Toiminnan vuosikello 2021

Alla olevasta vuosikellosta näet tällä hetkellä tiedossa olevan aikataulun vuodelle 2021. Viemällä hiiren yksittäisen tapahtuman päälle, saat siitä lisätietoja. Voit myös klikata kalenterista Plandiscin sivulle, josta pääset katsomaan vuosikelloa perinteisessä kalenterimuodossa. Kalenteria päivitetään, kun yhteistyöseurat ovat tiedossa.

Huomioithan, että vallitseva koronatilanne ja sen mukanaan tuomat mahdolliset rajoitukset saattavat vielä vaikuttaa tapahtumien aikatauluihin.

Etkö näe vuosikelloa? Klikkaa tästä.

Yhteistyöseurat kokoontuvat Eerikkilään kolmesti vuodessa. Kahdessa tapahtumassa keskitytään niin kehittymisen seurannan kuin pelien kautta annettavaan palautteeseen. Näissä järjestetään myös peliin ja pelin kehittämiseen liittyviä täydennyskoulutuksia. Kolmas tapahtuma on pelitapahtuma, jonka keskiössä ovat laadukkaat ja kovatasoiset pelit.

Kahden ensimmäisen tapahtuman viimeiset päivät pyhitetään pelaaja-, valmentaja- ja seurakohtaisille palautteille ja sparraamiselle. Tällä pyritään tukemaan jokaisen henkilökohtaista kehittymistä ja tarjoamaan kullekin sopivia toimintatapoja arkeen vietäväksi.

Tapahtumien välissä järjestetään valmentajien ikäluokkakohtaisia verkkokoulutuksia, valmennuspäälliköiden verkkokoulutuksia sekä seurakohtaista toiminnanohjausta, jonka tavoitteena on valmennustoiminnan kehittäminen. Valmennuspäälliköiden koulutukseen kuuluu lisäksi osallistuminen kansainväliseen pelitapahtumaan.

Näin toiminta muodostaa kokonaisuuden, jossa tapahtumat ja koulutukset tukevat luontevasti toisiaan sekä etenevät aiempaa tiheämmin ja pienemmissä kokonaisuuksissa.

Tyttöjen MAAJOUKKUETIE.

Poikien MAAJOUKKUETIE.

Katso myös

Yhteydenotot:

Miikka Lamu

Kehityspäällikkö

Salibandypalvelut

Sari Kytäjä

Yhteyspäällikkö

SHA seurat, MAAJOUKKUETIE-yhteistyöseurat, Salibandyliiton yhteyshenkilö