Urheilu-Salibandy-Salibandykoulu-Moduuulikuva

Salibandykoulut

Eerikkilän salibandykoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän kaikesta salibandytoiminnasta vastaava Floorball Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Salibandykoulujen leiripaketteihin sisältyy laadukasta opetusta, majoitus ja täysihoito.

Jussi Piha No Look Camp Eerikkilä

Jussi Pihan No Look syöttöleiri

No Look -syöttöleiri tulee taas! Viime vuonna ensimmäistä kertaa pidetty syöttöleiri saavutti nopeasti suuren suosion ja paikat varattiinkin loppuun nopeasti. Nyt on uusi mahdollisuus päästä Jussi Pihan oppiin, sillä seuraava syöttöleiri järjestetään elokuussa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Varmista nyt paikkasi suositulta leiriltä ja ilmoittaudu mukaan!

Eerikkilä-salibandykoulu

Opi uutta ja pidä hauskaa

Eerikkilän salibandykouluilla on kaksi isoa tavoitetta: opit jonkin uuden taidon pelin teknisistä tai taktisista asioista ja pidät hauskaa säbän parissa muiden motivoituneiden pelaajien kanssa.

Eerikkilä-salibandykoulu-valmennus

Kokonaisvaltaista valmennusta huippuolosuhteissa

Pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton salibandyviikonloppu uusien kavereiden kesken. Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Sari Kytäjä

Yhteyspäällikkö

SHA seurat, FBA seurat, Salibandyliiton yhteyshenkilö

Urheilu-Ravintolat-moduuli

Ravintola

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, tervee...

eerikkila-majoitus-villahirsihovi-hero

Majoitus

Kaikkia majoitusvaihtoehtojamme yhdistää se, että saat hyvät yöunet lähellä aktiviteettejamme, eikä aikaa hukkaannu siirtymisiin.

Eerikkilä-urheilijoiden-vanhemmille

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman...

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta