Usein kysytyt kysymykset erikoisjärjestelyistämme

07.08.2020

Päivitetty 9.10.2020

Turvallisuus Eerikkilässä

Onko Eerikkilässä turvallista vierailla?

Eerikkilän toiminnan keskiössä ovat vieraamme ja henkilöstömme, joiden kaikkien turvallisuuden ylläpitämiseen kiinnitämme nyt erityisesti huomiota.

Maksimoimme turvallisuuden tiloissamme ja varmistamme viranomaisohjeistuksen noudattamisen ja varovaisuuden kaikessa, mitä teemme. Huolehdimme vieraidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnista erikoisjärjestelyin ja kantaen vastuumme asiakkaiden turvallisuudesta ja tilojemme hygieniasta. Tarkkailemme jatkuvasti vallitsevaa tilannetta ja viranomaisohjeistuksia ja tarkennamme ohjeitamme jatkuvasti uusien ajantasaisien toimintaohjeiden mukaisiksi. Lue lisää.

Kaikille asiakkaillemme jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä Eerikkilän pelisäännöt, kuinka toimia pandemian aikana ja huomioida itsensä, muiden asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus. Myös tiloihimme on lisätty tiedotteita ja tarvittaessa lisäohjeistusta saat vastaanotostamme (Avoinna ma-la klo 8-22, su 8-19 0201 108 200 / reception@eerikkila.fi)

Eerikkilän henkilökunta on jo aiemmin siirtynyt käyttämään kasvomaskia asiakaskohtaamisissa. Jatkossa suositus koskee myös Eerikkilän yleisissä tiloissa liikkuvia yli 15-vuotiaita asiakkaita, joille maskin käyttäminen on mahdollista. Suosittelemme myös kaikille asiakkaillemme Koronavilkun lataamista omaan puhelimeensa.

11.10. alkaen ravintolamme asiakaspaikoista puolet on käytössä.

 

Mitä minun tulee erityisesti huomioida, kun saavun Eerikkilään vallitsevan tilanteen aikana?

Päivitämme ajantasaista tietoa jatkuvasti. Tarkistathan avoinna olevat palvelut ja aukioloajat vastaanotostamme (avoinna ma-la klo 8-22, su 8-19 0201 108 200 / reception@eerikkila.fi) tai täältä.

Tutustu tarkasti ohjeistuksiin ja noudata niitä vierailusi aikana.

Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa läpikulkua sisätiloissa, esim. vastaanottoaulassa.

Sisäänkirjautumisen ja asioinnin vastaanotossa hoitaa vain yksi henkilö ryhmästä / seurueesta. Asioidessa vastaanotossa ja alueen sisätiloissa liikkuessa tulee huomioida riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin (suositus 2 metriä).

Toivomme, että käytät maksukortteja ja lähimaksua käteisen sijaan paikan päällä tapahtuvissa maksusuorituksissa.

Alueellamme on runsaasti käsidesiautomaatteja, huolehdithan hyvästä käsihygieniasta.

Haluamme turvata asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä, joten jos tunnet mitään flunssan oireita, jääthän kotiin.

Eerikkilän henkilökunta käyttää kasvomaskeja toistaiseksi kaikissa asiakaskohtaamisissa. Haluamme näin toimia ennakoiden ja turvallisuutta edistäen.

Suosittelemme myös yli 15-vuotiaita asiakkaitamme käyttämään kasvomaskia esimerkiksi vastaanotossa asioidessa, ravintolassa ruokaa otettaessa sekä koulutus- ja luentotiloissa. Samalla suosittelemme kaikille asiakkaillemme Koronavilkun lataamista omaan puhelimeensa.

 

Miten Eerikkilässä huomioidaan vallitseva tilanne esim. siivouksen suhteen?

Tilojemme siivouksesta vastaa SOL-palvelut olemassa olevien siivous- ja desinfiointiohjeiden mukaisesti. Niissä tiloissa, joissa liikkuu eniten asiakkaita, siivousta on tehostettu.

Tekstiilihuollostamme vastaa Comforta. Kaikissa Comfortan pesuloissa varautuminen tartuntavaarallisten tekstiilien käsittelyyn on jatkuvasti korkealla tasolla. Niissä toteutetaan SFS 14065 -mikrobiologisen puhtauden standardia, joka on osa ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmää. Se takaa, että tekstiilit ovat aina korkean hygieenisyyden vaatimukset täyttäviä.

Seuraamme jatkuvasti terveysviranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti.

 

Miten turvavälit ja kontaktien välttäminen on huomioitu Eerikkilässä?

 

Ryhmän jäsenet liikkuvat tiloissa yhdessä ja eri aikaan muiden ryhmien kanssa. Ryhmien huoltajat / ohjaajat saavat erilliset ohjeet hygieniaan ja turvallisuuteen liittyen ja huolehtivat niiden noudattamisesta omalta osaltaan. Ryhmien aikataulut järjestetään niin, että turhia kohtaamisia ei tapahdu.

Tietyissä tiloissa, kuten vastaanottoaulassa ja sisäliikuntatiloissa on rajoitettu paikalla olevien henkilöiden yhtäaikaista määrää, jotta turvavälit säilyvät.

 

Miten ruokailut on hoidettu Eerikkilässä nyt?

11.10. alkaen ravintolamme asiakaspaikoista puolet on käytössä. Noudatamme aina ravintolassa tiukkoja turvallisuusvaatimuksia ja henkilökuntamme ohjeistaa ruokailutilanteessa toimimista. Olemme myös lisänneet ravintolaan tullessa käsidesimahdollisuuksia ja pöytien välejä on kasvatettu.

Paikan päällä ruuat maksetaan vastaanottoon ennen ruokailuun siirtymistä tai ravinolassa.

Seuraamme ravintoloille asetettavia toimintaohjeistuksia ja päivitämme toimintaamme rajoitusten ja viranomaisohjeistusten mukaisiksi.

Klubitalon Cafe 49 on suljettu 8.10. asti ja avoinna 9.-10.10., 12.-17.10. ja 24.-25.10. klo 14-22. Tuolloin Cafe 49 tarjoaa myös burgerit, hodarit ja salaatit pikkkunälkään klo 14-21.

Vastaanottomme kahvila & Shop palvelee vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti ja turvavälit huomioiden.

 

Olen tulossa lomalle ja haluan välttää kontakteja vieraisiin ihmisiin. Onko se mahdollista?

Suosittelemme, että asioinnin vastaanotossa hoitaa seurueestanne vain yksi henkilö. Ryhmävarauksissa vain yhteyshenkilö asioi vastaanotossa ja muu ryhmä voi odottaa ulkona / autoissa ja siirtyä suoraan majoituskohteeseen.

Varaus on mahdollista maksaa normaalisti vastaanotossamme saapuessasi tai halutessasi asioida ilman henkilökontakteja, voit ilmoittaa luottokortin numeron etukäteen ja veloitamme maksun luottokortilta.

Porrastamme eri asiakasryhmiemme ruokailuaikoja ravintolassamme. Lisäksi ryhmien ruokailut on jaettu salin eri osiin.

Pyydämme myös asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti, voimassa olevat suositukset huomioiden.

 

Miten henkilökunnan tartunnoille altistuminen ja niiden levittäminen on minimoitu?

Asiakaspalvelutiskeillämme on käytössä suojapleksit ja lisäksi koko henkilökuntamme käyttää suojavisiireitä tai kasvomaskeja kaikissa asiakaskohtaamisissa sisätiloissa.

Koko henkilökuntamme on ohjeistettu poikkeusajan toimintaohjeilla ja huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden ja vierailun onnistumisen jokaisella kohtaamispisteellä.

Työntekijöitä on ohjeistettu toimimaan asianmukaisesti vallitsevassa tilanteessa ja toimimaan turvallisesti välttyäkseen tartunnalta.

Pidättäydymme kättelystä ja vältämme tilanteita, joissa voi altistua ihmisten aivastelulle, yskinnälle tai vastaavalle.

Olemme lisänneet desinfektiohuuhteiden ja desinfioivien sumutteiden käyttöä. Kehotamme työntekijöitämme erityisen huolelliseen käsihygieniaan.

Suosittelemme henkilökunnallemme etätyötä niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista.

 

Miten itse voin toimia niin, että ehkäisen tartuntoja

Tule meille vain terveenä. Jos olet flunssainen tai tunnet olosi muuten heikoksi, jää kotiin. Jos perheenjäsenelläsi on hengitystieoireita, suosittelemme myös silloin jäämään kotiin tarkkailemaan tilannetta.

Huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta. Käytä kasvomaskia sisätiloissa, jos olet yli 15-vuotias. Lataa koronavilkku puhelimeesi.

Tutustu tarkasti jakamiimme ohjeistuksiin ja noudata niitä vierailusi aikana.

Jos paikan päällä epäilet sairastuneesi, pysy huoneessasi ja ilmoita asiasta välittömästi vastaanottoomme sekä joukkueenjohtajalle (ryhmän ollessa kyseessä.) Sairastuneen majoitustila eristetään ja toimimme voimassa olevien ohjeiden mukaisesti yhdessä terveydenhuollon kanssa.

 

Jos epäilen sairastuneeni koronaan Eerikkilässä ollessani, miten toimin?

Jos paikan päällä epäilet sairastuneesi, pysy huoneessasi ja ilmoita asiasta välittömästi vastaanottoomme sekä joukkueenjohtajalle (ryhmän ollessa kyseessä.) Sairastuneen majoitustila eristetään ja toimimme voimassa olevien ohjeiden mukaisesti yhdessä terveydenhuollon kanssa.

 

Muuta huomioitavaa palveluissamme

Onko liikuntatilojen käyttäjille erityisiä ohjeita?

Suosittelemme saapumista suorituspaikoille oikeassa varustuksessa ja peseytymistä treenin jälkeen omassa huoneessa/kotona. Jos tarvitaset pukuhuonetta, tiedustele sitä vastaanotostamme.

Asiakkaan tulee käyttää käsidesiä tilaan saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa, sekä huolehtia hyvästä hygieniasta.

Kuntosalilla tulee huomioida riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin (suositus 2 metriä). Käyttäjän tulee myös puhdistaa laitteet jokaisen harjoituksen jälkeen tilasta löytyvillä välineillä.

Suosittelemme omien välineiden mukaan ottamista mahdollisuuksien mukaan.

Tule treenaamaan vain terveenä. Jos olet flunssainen tai tunnet olosi muuten heikoksi, jää kotiin. Jos perheenjäsenelläsi on hengitystieoireita, suosittelemme myös silloin jäämään kotiin tarkkailemaan tilannetta.

 

Onko saunatilojen käyttäjille erityisiä ohjeita?

Vältämme yleisiä saunavuoroja muiden kuin oman perheen / ryhmän kesken.

Saunatilat ovat käytössä vain ennakkovarauksesta.

 

Varausten peruutukset ja muutokset

Voinko perua tai muuttaa varaustani ja tuleeko siitä lisäkustannuksia?

Noudatamme normaaleja peruutusehtojamme. Löydät ne alla olevista linkeistä.

Varaus- ja peruutusehdot yksittäisille vapaa-ajan matkailijoille

Varaus- ja peruutusehdot yritysasiakkaille

Varaus- ja perutusehdot vst-asiakkaille (joukkueet)

Jos palveluitamme suljetaan viranomaisten määräyksestä, on voimassa olevat varaukset mahdollista siirtää uuteen ajankohtaan tai perua kuluitta.

 

Jos sairastun tai joudun karanteeniin, miten varaukseni käy?

Haluamme ennen kaikkea toimia niin, että asiakkaamme ja henkilökuntamme pysyvät terveenä. Jos sairastut, olethan yhteydessä myyntipalveluumme tai vastaanottoomme.

Vastaanotto: avoinna ma-la klo 8-22, su 8-19. 0201 108 200 / reception@eerikkila.fi

Kokous- ja ryhmämyynti: avoinna ma-pe klo 8-16 numerossa 0201 108 238 ja osoitteessa sales@eerikkila.fi

 

Jos haluan tehdä uuden varauksen, millaiset peruutusehtonne ovat?

Noudatamme normaaleja peruutusehtojamme. Löydät ne alla olevista linkeistä

Varaus- ja peruutusehdot yksittäisille vapaa-ajan matkailijoille

Varaus- ja peruutusehdot yritysasiakkaille

Varaus- ja perutusehdot vst-asiakkaille (joukkueet)

Jos palveluitamme suljetaan viranomaisten määräyksestä, on voimassa olevat varaukset mahdollista siirtää uuteen ajankohtaan tai perua kuluitta.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Pakilan rippileirillä mahdollinen koronavirusaltistus

15.10.2020 | Uutinen, Yleinen

Treenaa kuin Pukki – Norwich Cityn jalkapalloleiri alkaa Eerikkilässä

14.10.2020 | Urheilu, Uutinen

Hans Lahti Eerikkilästä HJK:n akatemiajohtajaksi

09.10.2020 | Urheilu, Uutinen