Akviteetit-viikkotunnit-Eerikkilä-moduulikuva

Viikkotunnit

Viikoittain liikutaan crosstraining-tunneilla, Naisten kuntoklubin viikoittain vaihtuvan monipuolisen ohjelman mukaan ja viikonlopun lajikokeiluissa. Liity mukaan koko kaudeksi tai osallistu kertalipulla.

Tiistaisin:

Crosstraining viikkotunti 18-19 (Crosstraining-sali).

Crosstraining on kokonaisvaltainen kuntoilumuoto. Uudella ja monipuolisella tavalla treenaaminen nostaa treenimotivaatiota. Crosstrainingissä yhdistetään erilaisia aerobisia harjoitteita, voimannostoa, kahvakuulailua sekä kehonpainolla tehtäviä harjoitteita.

Jokainen treeni ja viikko on suunniteltu sinulle valmiiksi. Ryhmässä voi liikkua samaan aikaan sekä liikuntaa enemmän harrastanut että aloitteleva. Jokaisessa harjoituksessa on mukana valmentaja, joka valvoo ja opettaa oikeat tekniikat sekä auttaa sinua löytämään itselle sopivat liikkeet.

Kevätkausi 14.1.-23.4.2020

Tunnit tiistaisin ja torstaisin klo 18-19.

Viikkotunnit pidetään Crosstraining-salilla (E.Cross) muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.  

300 €/ hlö/ kausi (10 €/krt,  yht. 30 krt ), maksun saa kahdessa erässä.
10-kortti  120 €
Kertamaksu 15 € (majoittuville asiakkaillemme kertamaksu on 10€)

Kausimaksu sisältää myös kuntosalin rajattoman käytön. Maksut suoritetaan vastaanottoon ennen tunnin alkua. Voit maksaa myös Smartum, Virike ja ePassi liikuntaeduilla.

Lisätiedot:

Katja Jalonen

Liikunnanohjaaja

Eeva-Maija Kara

Liikunnanohjaaja

Keskiviikkoisin:

Naisten kuntoklubi

Ryhmä 1:
ohjattu jumppa 17.00–18.00 + sauna 18.00–19.00 – Majoittuville asiakkaillemme kertamaksu on 10€, ilmoittaudu vastaanottoon ennen tunnin alkua)

Ryhmä 2: Ryhmä
ohjattu jumppa 18.00 – 19.00 + sauna 19.00-20.00 – TÄYNNÄ

Kuntoklubi kokoontuu tammikuusta toukokuuhun ja elokuusta joulukuuhun. Hinta on 85€/ kausi, sisältäen monipuolisen ohjelman ja saunan (yht. 15 krt).  Ohjaajana Katja Jalonen. Kokoontuminen E.Crossilla. Kausi maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä kerralla vastaanottoon.

Ohjaaja: Katja Jalonen. Lisätiedot: Sari Virta.

Tutustu ohjelmaan

Katja Jalonen

Liikunnanohjaaja

 

 

Torstaisin:

Crosstraining viikkotunti 18-19 (Crosstraining-sali). Kts. tiistaipäivän kohdalta tarkempi tuotekuvaus

Lauantaisin:

Viikoittain vaihtuvia lajikokeiluja.  Tutustu lajikokeilukalenteriin.

Avantouintia lauantaisin klo 15-17 isolla rantasaunalla paikallisten avantouimarien järjestämänä. Hinta 6 € / kerta maksetaan saunalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lisätiedot Mirja Luuppalalta 040 747 1005. Vuorot jatkuvat huhtikuun loppuun saakka. Tervetuloa!