Villa Erikin kahvila palvelee hiihtolomalla

16.02.2022

Ruostejärven rannalla sijaitsevan Villa Erikin (entinen Hämeen Luontokeskus) kahvila avaa ovensa hiihtolomaviikoiksi. Kahvilassa on myynnissä perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi mm. makkaraa, jota voi paistaa itse Villa Erikin pihassa sijaitsevalla nuotiopaikalla.

Hiihtolomalaiset voivat vuokrata Villa Erikistä myös lumikenkiä sekä lainata pulkkia. Lisäksi Villa Erikin lähimaastosta löytyy koko perheen rastirata, johon voi lähteä seikkailemaan omatoimisesti.

Nimi kunnianosoitus Eerikkilän perustajalle

Entisen Hämeen Luontokeskuksen nimi vaihtui Villa Erikiksi Eerikkilän ostettua kiinteistön Metsähallitukselta. Uusi nimi on kunnianosoitus Eerikkilän perustajalle Erik von Frenckellille.

Villa Erikin sisätiloissa tehtiin loppuvuoden aikana pintaremonttia sekä uusittiin katto ja kunnostettiin sisäpihaa. Villa Erikin tiloissa pääsee nyt myös tutustumaan Erik von Frenckellin elämästä kertoviin tarinoihin ja hänen mittavaan työhönsä suomalaisen urheilun, olympialiikkeen, politiikan ja yhteiskunnallisten hankkeiden hyväksi. Näyttely on toteutettu yhteistyössä Urheilumuseon kanssa ja siihen voi käydä tutustumassa kahvilan aukioloaikoina.

”Erik von Frenckell on yksi keskeinen henkilö Eerikkilän historiassa. Meille on tärkeää, että hän ja hänen merkityksellinen työnsä ovat yhä arjessa läsnä myös asiakkaillemme”, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen tiivistää ja lisää, että niin Villa Erikiin kuin muualle Eerikkilän alueelle aiotaan tuoda jatkossa lisää perinteitä ja historiaa vaalivia tarinoita ihmisten nähtäväksi.

Tutustu Villa Erikiin

Villa Erikin palvelut ja yhteystiedot

Villa Erik palvelee nykyisin kokous- ja juhlatilana sekä tilausravintolana. Se soveltuu esimerkiksi yritystapahtumien, häiden ja muiden perhejuhlien pitopaikaksi. Lisäksi kahvila on avoinna alueen ulkoilijoille erikseen ilmoitettavien aukioloaikojen mukaan painottuen lomasesonkeihin sekä vajankohtiin, jolloin tilaa ei ole vuokrattu kokous- ja juhlakäyttöön. Ajantasaiset aukioloajat kannattaa tarkistaa esimerkiksi Villa Erikin Instagram-tililtä (@villaerik_tammela) tai Eerikkilän kotisivuilta.

Kahvilan aukioloaikoina Villa Erikistä on saatavilla alueen retkeilykarttoja. Retkivinkkejä lähiseudun kohteisiin voi kysellä myös Eerikkilän vastaanotosta tai Café49:n palvelupisteeltä, jossa toimii myös välinevuokraamo. Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistojen asiakaspalvelusta sekä virallisesta retkeilyneuvonnasta vastaa Metsähallitus: p. 0206 39 5270 ma – pe klo 9 -15 ja sähköposti: sisasuomi@metsa.fi.

Välinevuokraus toimii Eerikkilässä Café49:n yhteydessä (ravintolan alapuolella) päivittäin klo 10.30-18. Tällä hetkellä vuokrattavana on mm. fatbikeja ja lumikenkiä.

Lisätietoa Villa Erikistä löydät Eerikkilän sivuilta sekä myyntipalvelustamme p. 020 1108 238 & sales@eerikkila.fi tai vastaanotostamme p. 020 1108 200 & reception@eerikkila.fi.

Villa Erik on avoinna hiihtolomaviikoilla 23.-26.2. ja 2.-5.3. ke-la klo 10-16 (su-ti suljettu). Kahvilatarjouksena kaakao ja munkki 4 euroa, lumikenkien vuokraus 15€/h, lisätunnit 5€/h.

 

Villa Erik toimii kokoustilana, perhejuhlien pitopaikkana sekä tilausravintolana. Villa Erikin kahvila palvelee pääosin lomasesonkeina.

VILLA ERIK

Villa Erik on avannut ovensa täysin uudistettuna juhla- ja kokoustilana sekä tilausravintolana.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

EM-karsinnat aloittava futsalin U19 maajoukkue viimeisteli kuntoaan Eerikkilässä

22.03.2023 | Urheilu, Uutinen, Yleinen