Yritykset-Yritysvalmennus-Alamoduuli-Eerikkilä

Asiantuntijoiden sparrauksella hyvinvointia

Anna asiantuntijoidemme valmentaa yritystäsi erilaisissa terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä aiheissa. Teemoina voivat olla esimerkiksi ruokavalio ja jaksaminen, terveysliikunta ja arkiaktiivisuus tai riittävä palautuminen ja stressin vähentäminen. Luentoja ja liikuntaa!

Yritykset-RavintolaMajoitus-Alamoduuli-Eerikkilä

Ruokavalio ja jaksaminen

Teemaluennolla esitellään terveellisen ja monipuolisen ruokavalion pääpilarit ja tarkastellaan omia ruokatottumuksia. Samalla mietitään konkreettisia keinoja toteuttaa terveyttä edistävää ja arjessa jaksamista tukevaa ruokavaliota. Kesto 1,5 h.

Yritykset-tyohyvinvointi-liikkeelle-Eerikkilä-moduulikuva

Liikkeelle

Liikuntaluennolla käydään läpi terveysliikunnan eri osa-alueet ja niiden terveyshyödyt. Samalla tarkastellaan arkiaktiivisuuden merkitystä ja pohditaan omaan arkeen sopivia liikuntavalintoja. Luennoitsijoina Eerikkilän liikunnanohjaajat ja liikunnanopettajat. Hinta alk. 1 tunti 95 € + 6 €/hlö.

Yritykset-Kuntotestaus-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Palautuminen

Käydään läpi palautumisen osa-alueet Palautumispiirakan™ mukaan. Riittävä palautuminen mahdollistaa tehokkuuden, rentouden, luovuuden ja tuloksellisuuden. Luento sisältää oman palautumisen tason testaamisen kyselykaavakkeella. Luennoitsijana Nina Pajanti-Raudus (psykiatrinen sairaanhoitaja, Life Coach, MB-elämäntaidon valmentaja, rentoutusterapeutti (SRT), rentoutusopastaja (SHY). Hinta alk. 1 tunti 295 €.

Yhteistyökumppanimme

Huippu puhujat ja esiintyjät sekä laadukas sisältö yritystapahtumiisi yhteistyökumppanimme Puhujatorin kautta.

Puhujatori Oy on puhujien, kouluttajien ja juontajien välittäjä, josta tilaisuuksia järjestävät tahot pystyvät helposti ja nopeasti hankkimaan timanttista sisältöä tilaisuuksiinsa. Kauttamme löytyvät niin kokeneet työhyvinvointi- ja myyntivalmentajat kuin ajankohtaiset motivaatiopuhujat kilpailukykyiseen hintaan.

 

Yritykset-Aktiviteetit-Alamoduuli-Eerikkilä

Aktiviteetit ryhmille

Testatkaa yhdessä kuntoa ja tiimihenkeä tai lähtekää luontoon porukalla.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Ravintolat-Kahvilat-moduuli-Eerikkilä

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, joissa maku on aina aidoimmillaan.

Luontokeskus_Eerikkilä (2)

Asiantuntijoiden sparrauksella hyvinvointia

Anna asiantuntijoidemme valmentaa yritystäsi erilaisissa terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä aiheissa. Yhdistä luento tiimi- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta