0G7A0057

Asiantuntijoiden sparrauksella hyvinvointia

Anna asiantuntijoidemme valmentaa yritystäsi erilaisissa terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä aiheissa. Teemoina voivat olla esimerkiksi ruokavalio ja jaksaminen, terveysliikunta ja arkiaktiivisuus tai riittävä palautuminen ja stressin vähentäminen. Luentoja ja liikuntaa!

Metsänhyssy Nina P-R_ Eerikkilä

Palautuminen

Käydään läpi palautumisen osa-alueet Palautumispiirakan™ mukaan. Riittävä palautuminen mahdollistaa tehokkuuden, rentouden, luovuuden ja tuloksellisuuden. Luento sisältää oman palautumisen tason testaamisen kyselykaavakkeella. Luennoitsijana Nina Pajanti-Raudus (psykiatrinen sairaanhoitaja, Life Coach, MB-elämäntaidon valmentaja, rentoutusterapeutti (SRT), rentoutusopastaja (SHY). Hinta alk. 1 tunti 295 €.

0G7A1539

Tiimin toimintatavat ja yhteishengen luominen - osallistava workshop.

Sirpa Korkatti johtaa Eerikkilässä ihmisiä ja kulttuuria sekä palvelutoimintoa. Sirpalla on yli kymmenen vuoden kokemus asiantuntijatyöstä; toiminnan kehittämisestä ja johtamisen kehittämisestä sekä osallisuuden kehittämisestä. ”Sipin” erityisosaamista ovat erityisesti osallistavat fasilitoinnit, joiden lopputulemana saadaan paras irti niin yksilöstä kuin organisaatiosta. Teemoina esimerkiksi yrityskulttuurin luominen, strategia, esimiesvalmennus sekä tiimityön kehittäminen.

Fasilitointi Sirpa Korkatti, Certified Business Coach. Workshoppiin kuuluu räätälöinti tiimin tilanteesta ja tavoitteista johdettuna: 30 min sparraus ennen tapahtumapäivää (Teams) ja tapahtumapäivänä 9.30-16 fasilitoitu workshop.

Yhteistyökumppanimme

Huippu puhujat ja esiintyjät sekä laadukas sisältö yritystapahtumiisi yhteistyökumppanimme Puhujatorin kautta.

Puhujatori Oy on puhujien, kouluttajien ja juontajien välittäjä, josta tilaisuuksia järjestävät tahot pystyvät helposti ja nopeasti hankkimaan timanttista sisältöä tilaisuuksiinsa. Kauttamme löytyvät niin kokeneet työhyvinvointi- ja myyntivalmentajat kuin ajankohtaiset motivaatiopuhujat kilpailukykyiseen hintaan.

 

Yritykset-Aktiviteetit-Alamoduuli-Eerikkilä

Aktiviteetit ryhmille

Testatkaa yhdessä kuntoa ja tiimihenkeä tai lähtekää luontoon porukalla.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Ravintolat-Kahvilat-moduuli-Eerikkilä

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, joissa maku on aina aidoimmillaan.

Luontokeskus_Eerikkilä (2)

Asiantuntijoiden sparrauksella hyvinvointia

Anna asiantuntijoidemme valmentaa yritystäsi erilaisissa terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä aiheissa. Yhdistä luento tiimi- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta