Luontokeskus

Eerikkilä Trail Run

Eerikkilä Trail Run on polkujuoksukilpailu Ruostejärven virkistysalueen ja Liesjärven kansallispuiston upeissa maastoissa.

Eerikkilä Trail Run järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2022. Ilmoittautuminen avataan keväällä 2022.

 

Eerikkilä Trail Run 10.10.2020

Matkat ja hinnat:

Tapahtuma on loppuunmyyty! Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä ei ole mahdollista.

TÄRKEÄ ENNAKKOINFO TAPAHTUMAAN OSALLISTUVILLE

Long Trail : M/N 42km, 49 €
Medium Trail: M/N 28km. 39 €
Short Trail: M/N 11km, 29 €

Mikäli sinulla on Juoksija-kortti valitse edullisempi JK-etuhinta (alennus 4€).

Tapahtumakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, jonka tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen ovat juoksijoiden käytössä ennen ja jälkeen juoksun. Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ja myös Eerikkilän rantasaunat ovat juoksijoiden käytössä (ei saunamahdollisuutta Koronan aiheuttamien erityistoimien vuoksi).

Eerikkilä Trail Run

Eerikkilä Trail Run nyt jo kolmatta kertaa

Eerikkilä Trail Runilla pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti Hämeen järviylänköön ihaillen maisemia huikeilla harjuilla, taiteillen pitkospuita koskemattomilla soilla, sivuten kirkasvetisten järvien rantoja ja sukeltaen naavaisten aarniometsien kumpuileville poluille. Reitit kulkevat Ruostejärven virkistysalueen ja Liesjärven kansallispuiston maastoissa mukaillen legendaarisen Hämeen Ilvesreitin polkuja.

Tapahtumamme on kasvanut vuosi vuodelta mutta massatapahtumaksi emme halua tänäkään vuonna kasvaa. Ilmoittautuneiden määrä oli ensimmäisenä vuonna 2018  113 osallistujaa, 2019 ilmoittautui 192 juoksijaa mutta kehno sää karsi väkeä lähtöviivalta. Tänä vuonna otamme matkaan max. 200 juoksijaa Eerikkilän upeisiin maisemiin.

Lähdöt:

Long Trail 42km lähtö 9:00
Medium Trail 28km lähtö 9:15
Short Trail 11km lähtö 9:30

Eerikkilä-Resort-1030x772

Tapahtumakeskus

Tapahtumakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort monipuolisine palveluineen. Tapahtumakeskus toimii myös lähtö- ja maalialueena.

Majoitus
Tarjolla on eritasoisia majoitus- ja ravintolapalveluita kauempaakin tuleville. Alueella on monipuoliset liikunta- ja luontoaktiviteettimahdollisuudet vaikka koko perheen tai kaveriporukan viikonlopun viettoon. Kisatarjouksena majoitus alennettuun hintaan koodilla ETRAILRUN. Alennus on voimassa majoituksiin ajalla 9.-11.10.2020. Varaukset vastaanotosta: reception@eerikkila.fi, p. 0201 108 200

 

Aktiviteetit-Uinti-Eerikkilä-moduulikuva

Kisatoimisto
Kisatoimiston löydät keinonurmikentän välittömästä läheisyydestä ja se avautuu kisapäivänä klo 7:30. Toimisto avoinna lisäksi edellisenä iltana klo 20-21.00 vastaanoton yhteydessä.

Ruokailu
Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ravintolassamme (alk. klo 10:30). Ravintolamme palvee myös katsojia ja sieltä on saatavissa aamiaista, lounasta ja päivällistä. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavalioista jo ilmoittautuessasi tapahtumaan.

Pukuhuoneet ja sauna
Eerikkilän tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen, mukaan lukien tavaransäilytystila ovat juoksijoiden käytössä.  Kilpailijoilla on lisäksi mahdollisuus nauttia rantasaunan pehmeistä löylyistä kilpailun päätteeksi (ei saunamahdollisuutta tänä vuonna Koronan aiheuttamien erityistoimien vuoksi)..

Eerikkilä trail run 2019

Reittikuvaus ja kartta

Short, medium ja Long trail reittikuvaukset ja reittikartta 

Reitille osuu useita tulenteko- ja laavupaikkoja, jossa kannustusjoukotkin pääsevät nauttimaan alueen rikkaasta luonnosta. Huolto- ja vesipisteet palvelee medium ja long -reiteillä. Matkalla ohitetaan useampi kuivakäymälä, joihin voi tarvittaessa poiketa. Reitti kulkee joissakin kohtaa läheltä yksityisasutusta ja loma-asutusta, joiden vierestä kulusta on sovittu omistajien kanssa vain tätä kisaa varten. Jatkossa kunnioitathan heidän yksityisyyttä liikkuessasi reitillä. Muistahan kunnioittaa myös muita luonnossa liikkujia, joita varsinkin Liesjärven alueella liikkuu runsaammin.

Reittikartta

Eerikkilä Trail run 2019_2

Tulokset ja valokuvat

Tulokset
Tulokset tulet löytämään reaaliajassa täältä: Siirry livetulosseurantaan.

Valokuvat
Tapahtuman kuvia voit katsoa täältä.

Kuvaajina toimivat Christoffer Enckelman ja Lassi Puhtimäki. Kuvat ovat vain yksityiseen käyttöön. Kaupalliseen käyttöön pyydettävä lupa Eerikkilän markkinoinnista: laura.siren@eerikkila.fi

Hyvä tietää

  • Kaikilla juomapisteillä tarjolla vettä, urheilujuomaa ja yhdellä medium/long -trailin pisteellä sekä maalissa myös rusinoita ja banaania. Huom. suolakurkkua emme tarjoa  hygianiasyistä. Short-traililla ei ole huoltoa. Luontoa säästääksemme otathan mukaan oman kupin/juomapullon. Huolehdithan että jälkeesi ei jää minkäänlaista roskaa muiden korjattavaksi.
  • Tapahtumaan otamme korkeintaan 200 osallistujaa. Ilmoittautuminen verkkokaupassa suljetaan kunnes 200 osallistujaa täynnä tai kuitenkin viimeistään 9.10. klo 17. Mikäli paikkoja jää vapaaksi on mahdollista ilmoittautua paikanpäällä kisatoimistossa edellisenä iltana klo 20-21 ja tapahtumapäivän aamuna klo 7:30-8:30. Maksutapana korttimaksu. Juoksijakortti-alennus on voimassa vain verkkokaupan ilmoittautumisessa. Tapahtuma on loppuunmyyty joten jälk-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.
  • Suosittelemme maastojuoksukenkiä. Matkalla on kivikkoa, juurakkoa ja myös pitkospuita, jotka saattavat olla hyvinkin liukkaita.
  • Valokuvaajat liikkuvat reitillä tapahtuman ajan ja kuvat julkaistaan verkkosivuillamme tapahtuman jälkeen. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, niin kerrothan siitä etukäteen kisatoimiston henkilökunnalle.
  • Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten huolehdithan että vakuutuksesi on kunnossa.
  • Tutustu huolella turvallisuuusohjeeseen.
  • Huomio Koronan aiheuttamat erityisjärjestelyt
  • Tässä myös kilpailuinfo tutustuttavaksi. Huomioithan että alkuperäiseen ohjeistukseen on tullut muutoksia ( Koronan aiheuttamat erityisjärjestelyt).
  • Tapahtuman pelastussuunnitelma.
  • Mikäli haluat maksaa osallistumisesi liikuntaseteleillä, ota meihin yhteyttä. Maksuvälineenä käyvät Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit / mobiilietu, ePassi liikuntaetu, Tyky-seteli sekä Virike-liikuntasetelit.

Hieno kehittyvä miljöö! Ruokailu laadukas, peseytyminen mahdollista! Maastot mahtavat, ystävällinen ja kannustava reittimiehitys. Hyvä mieli!

Trail run palaute 2020

Trail run palaute 2020

Eerikkilä Trail Runista jäi itselleni mukava fiilis. Tapahtuman tiedotus ja logistiikka onnistui hyvin, reitti oli selkeästi merkitty ja huolto pelasi niin reitillä kuin maalissa. Koronarajoitukset oli hyvin otettu huomioon.

Trail run palaute 2020

Trail run palaute 2020

Katja Jalonen

Liikunnanohjaaja

Urheilu ja koulutus

opintovapaalla

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta