Vapaa-aika

Eerikkilä Trail Run

Syksyn siistein polkujuoksutapahtuma Hämeen järviylängön kauniissa maisemissa järjestetään lokakuussa 2022. Tapahtumassa on odotettavissa rentoa meininkiä, sekä kovia suorituksia.

Eerikkilä Trail Run 8.10.2022

 

Ilmoittautuminen suljettu verkkokaupasta. Muutamia paikkoja vapaana kaikille matkoille. Näiden paikkojen lunastus vain paikanpäällä Eerikkilässä perjantai-iltana vastaanotosta (klo 20-21) sekä lauantaina kisatoimistosta (klo 7.30-8.30). Vain korttimaksu, juoksijakorttialennus ei voimassa.

Matkat ja hinnat:

Long Trail : M/N 42 km – 53 €
Medium Trail: M/N 28 km – 43 €
Short Trail: M/N 10 km – 33 €

Mikäli sinulla on Juoksija-kortti valitse verkkokaupassa edullisempi JK-etuhinta (alennus 4€, short trail 2€, voimassa vain verkkokaupassa, kortin numero vaaditaan alennukseen).

Lähdöt:

Long Trail 42 km lähtö 9:00
Medium Trail 28 km lähtö 9:15
Short Trail 10 km lähtö 9:30

Maalialue sulkeutuu klo 17.

Tapahtumakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, jonka tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen ovat juoksijoiden käytössä ennen ja jälkeen juoksun. Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ja myös Eerikkilän rantasaunat ovat juoksijoiden käytössä.

Eerikkilä Trail Run

Eerikkilä Trail Run nyt jo neljättä kertaa

Eerikkilä Trail Runilla pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti Hämeen järviylänköön ihaillen maisemia huikeilla harjuilla, taiteillen pitkospuita koskemattomilla soilla, sivuten kirkasvetisten järvien rantoja ja sukeltaen naavaisten aarniometsien kumpuileville poluille. Reitit kulkevat Ruostejärven virkistysalueen ja Liesjärven kansallispuiston maastoissa mukaillen legendaarisen Hämeen Ilvesreitin polkuja.

Tapahtumamme on kasvanut vuosi vuodelta, mutta massatapahtumaksi emme halua tänäkään vuonna kasvaa. Ilmoittautuneiden määrä oli ensimmäisenä vuonna 2018  113 osallistujaa, 2019 ilmoittautui 192 juoksijaa ja 2020 194 juoksijaa.  Tänä vuonna otamme matkaan max. 300 juoksijaa Eerikkilän ja Hämeen järviylängön upeisiin maisemiin.

Eerikkilä-Resort-1030x772

Kisakeskus

Kisakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort monipuolisine palveluineen. Lähtö- ja maalialueen sijainti on keskeisellä paikalla Eerikkilän keinonurmikentällä.

Majoitus
Tarjolla on eritasoisia majoitus- ja ravintolapalveluita kauempaakin tuleville. Alueella on monipuoliset liikunta- ja luontoaktiviteettimahdollisuudet vaikka koko perheen tai kaveriporukan viikonlopun viettoon. Kisatarjouksena majoitus alennettuun hintaan koodilla ETRAILRUN. Alennus on voimassa majoituksiin ajalla 7.-9.10.2022. Varaukset vastaanotosta: reception@eerikkila.fi, p. 0201 108 200 tai verkkosivultamme. Vastaanotto on avoinna  klo 8-21.

Aktiviteetit-Uinti-Eerikkilä-moduulikuva

Kisatoimisto
Osanottajakohtainen kilpailumateriaali luovutetaan kisatoimistossa. Kisatoimisto on avoinna lauantaina klo 7:30 – 9:30. Edellisenä iltana kisatoimisto palvelee vastaanotossa klo 20-21. Kisatoimisto sijaitsee lähtö- ja maalialueen välittömässä läheisyydessä.

Ruokailu
Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ravintolassamme (alk. klo 10:30). Ravintolamme palvelee myös katsojia ja sieltä on saatavissa aamiaista, lounasta ja päivällistä. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavalioista jo ilmoittautuessasi tapahtumaan.

Pukuhuoneet ja sauna
Eerikkilän tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen ovat juoksijoiden käytössä. Arvotavaroiden säilytykseen, suosittelemme ensisijaisesti omaa autoa. Varusteiden säilytys pukuhuoneissa on jokaisen omalla vastuulla.

Kilpailijoilla on lisäksi mahdollisuus nauttia rantasaunan pehmeistä löylyistä kilpailun päätteeksi.

Eerikkilä trail run 2019

Reittikuvaus ja kartta

Short, medium ja Long trail reittikuvaukset ja reittikartta 
Reitti kulkee Ruostejärven virkistysalueella sekä Liesjärven kansallispuistossa. Reitille osuu useita tulenteko- ja laavupaikkoja, jossa kannustusjoukotkin pääsevät nauttimaan alueen rikkaasta luonnosta. Huolto- ja vesipisteet palvelee medium ja long -reiteillä. Matkalla ohitetaan useampi kuivakäymälä, joihin voi tarvittaessa poiketa.

Matkalla on kivikkoa, juurakkoa ja myös pitkospuita, jotka saattavat olla hyvinkin liukkaita.

Reitti kulkee joissakin kohtaa läheltä yksityisasutusta ja loma-asutusta, joiden vierestä kulusta on sovittu omistajien kanssa vain tätä kisaa varten. Jatkossa kunnioitathan heidän yksityisyyttä liikkuessasi reitillä. Muistahan kunnioittaa myös muita luonnossa liikkujia, joita varsinkin Liesjärven alueella liikkuu runsaammin.

Nousua: Short Trail n. 160 m, Mediun Trail n. 445 m ja Long Trail n. 677 m.

Reittikartta 2022

Eerikkilä Trail run 2019_2

Tulokset ja valokuvat

Tulokset
Tulokset tulet löytämään reaaliajassa täältä: Siirry livetulosseurantaan.

Valokuvat
Tapahtuman kuvia voit katsoa täältä.

Kuvaajina toimivat Christoffer Enckelman ja Lassi Puhtimäki. Kuvat ovat vain yksityiseen käyttöön. Kaupalliseen käyttöön pyydettävä lupa Eerikkilän markkinoinnista ja viestinnästä: laura.siren@eerikkila.fi tai elina.pennanen@eerikkila.fi

Hyvä tietää

  • Kaikilla juomapisteillä tarjolla vettä, urheilujuomaa ja yhdellä medium/long -trailin pisteellä sekä maalissa myös pientä purtavaa. Huom. suolakurkkua emme tarjoa  hygianiasyistä. Short-traililla ei ole huoltoa. Luontoa säästääksemme otathan mukaan oman kupin/juomapullon. Huolehdithan, että jälkeesi ei jää minkäänlaista roskaa muiden korjattavaksi.
  • Tapahtumaan otamme korkeintaan 300 osallistujaa. Ilmoittautuminen verkkokaupassa suljetaan kunnes 300 osallistujaa täynnä tai kuitenkin viimeistään 6.10. klo 17. Mikäli paikkoja jää vapaaksi, on mahdollista ilmoittautua paikanpäällä vastaanotossa edellisenä iltana klo 20-21 ja tapahtumapäivän aamuna klo 7:30-8:30 (kisatoimistossa). Maksutapana korttimaksu. Juoksijakortti-alennus on voimassa vain verkkokaupan ilmoittautumisessa.
  • Suosittelemme maastojuoksukenkiä. Matkalla on kivikkoa, juurakkoa ja myös pitkospuita, jotka saattavat olla hyvinkin liukkaita.
  • Valokuvaajat liikkuvat reitillä tapahtuman ajan ja kuvat julkaistaan verkkosivuillamme tapahtuman jälkeen. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, niin kerrothan siitä etukäteen kisatoimiston henkilökunnalle.
  • Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten huolehdithan että vakuutuksesi on kunnossa.
  • Tutustu huolella turvallisuuusohjeeseen.
  • Tässä myös kilpaillijainfo tutustuttavaksi.
  • Tapahtuman pelastus- ja turvallisuussuunnitelma on luettavissa kisatoimistossa ja vastaanotossa tapahtumapäivänä.
  • Valitettavasti verkkokauppamme maksutapana ei käy liikuntaetu. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi liikuntaedulla, ota meihin yhteyttä. Ilmoitamme sinut mukaan tapahtumaan ja maksun suoritat sovelluksen kautta tai paikanpäällä jos sinulla ei ole sovellusta käytössä.
  • Tilausehtojemme mukaisesti ilmoittautuminen ja osallistujamaksun maksaminen ovat sitovia. Äkillisissä sairastapauksissa palautamme  70% kurssimaksusta, jos peruutuksesta on ilmoitettu ennen tapahtuman alkamista. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin perumaan Eerikkilän toimesta, palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Hieno kehittyvä miljöö! Ruokailu laadukas, peseytyminen mahdollista! Maastot mahtavat, ystävällinen ja kannustava reittimiehitys. Hyvä mieli!

Trail run palaute 2020

Trail run palaute 2020

Eerikkilä Trail Runista jäi itselleni mukava fiilis. Tapahtuman tiedotus ja logistiikka onnistui hyvin, reitti oli selkeästi merkitty ja huolto pelasi niin reitillä kuin maalissa. Koronarajoitukset oli hyvin otettu huomioon.

Trail run palaute 2020

Trail run palaute 2020

Kimmo Teittinen

Palvelupäällikkö

020 1108 239, 040 5388 006

Ville Laine

Liikunnanohjaaja

Oona Sihvola

Ohjaaja, Testaaja

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta