Yleinen

Eerikkilä Trail Run

Syksyn siistein polkujuoksutapahtuma Hämeen järviylängön kauniissa maisemissa. Tapahtumassa on odotettavissa rentoa meininkiä, sekä kovia suorituksia.

Eerikkilä Trail Run

 

Ilmoittautuminen verkkokaupassa on nyt suljettu.  Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tehdä vastaanotossa edellisenä iltana klo 20-21 ja tapahtumapäivän aamuna kisatoimistossa klo 7:30-8:30.  Paikkoja on rajoitetusti, emmekä voi taata niiden riittävän kaikille. Maksutapana vain korttimaksu. Juoksijakortti-alennus ei voimassa jälki-ilmoittautumisessa.

Matkat ja hinnat:

Long Trail : M/N 42 km – 59 € (55 €)
Medium Trail: M/N 28 km – 49 € (45 €)
Short Trail: M/N 10 km – 39 € (37 €)

Mikäli sinulla on Juoksija-kortti valitse verkkokaupassa edullisempi JK-etuhinta.

Lähdöt:

Long Trail 42 km lähtö 9:00
Medium Trail 28 km lähtö 9:15
Short Trail 10 km lähtö 9:30

Maalialue sulkeutuu klo 17.

Tapahtumakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, jonka tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen ovat juoksijoiden käytössä ennen ja jälkeen juoksun. Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ja myös Eerikkilän rantasaunat ovat juoksijoiden käytössä.

Eerikkilä Trail Run 2022_2

Eerikkilä Trail Run nyt jo viidettä kertaa

Eerikkilä Trail Runilla pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti Hämeen järviylänköön ihaillen maisemia huikeilla harjuilla, taiteillen pitkospuita koskemattomilla soilla, sivuten kirkasvetisten järvien rantoja ja sukeltaen naavaisten aarniometsien kumpuileville poluille. Reitit kulkevat Ruostejärven virkistysalueen ja Liesjärven kansallispuiston maastoissa mukaillen legendaarisen Hämeen Ilvesreitin polkuja.

Tänä vuonna otamme matkaan max. 350 juoksijaa Eerikkilän ja Hämeen järviylängön upeisiin maisemiin.

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Kisakeskus

Kisakeskuksena toimii Eerikkilä Sport & Outdoor Resort monipuolisine palveluineen. Lähtö- ja maalialueen sijainti on keskeisellä paikalla Eerikkilän keinonurmikentällä. Samalta alueelta löytyy myös kisatoimisto.

Majoitus
Tarjolla on eritasoisia majoitus- ja ravintolapalveluita kauempaakin tuleville. Alueella on monipuoliset liikunta- ja luontoaktiviteettimahdollisuudet vaikka koko perheen tai kaveriporukan viikonlopun viettoon. Kisatarjouksena majoitus alennettuun hintaan koodilla ETRAILRUN (voimassa 29.9.-1.10).Varaukset vastaanotosta: reception@eerikkila.fi, p. 0201 108 200 tai verkkosivultamme. Vastaanotto on avoinna  klo 8-21.

rantasauna

Kisatoimisto
Osanottajakohtainen kilpailumateriaali luovutetaan kisatoimistossa. Kisatoimisto on avoinna lauantaina klo 7:30 – 9:30. Osallistujakuori tulee olla noudettuna viimeistään 30 minuuttia ennen omaa lähtöä. Edellisenä iltana kisatoimisto palvelee vastaanotossa klo 20-21. Kisatoimisto sijaitsee lähtö- ja maalialueen välittömässä läheisyydessä.

Ruokailu
Hintaan sisältyy ruokailu kilpailun jälkeen ravintolassamme (alk. klo 10:30). Ravintolamme palvelee myös katsojia ja sieltä on saatavissa aamiaista, lounasta ja päivällistä. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavalioista jo ilmoittautuessasi tapahtumaan.

Pukuhuoneet ja sauna
Eerikkilän tasokkaat pukuhuoneet suihkuineen ovat juoksijoiden käytössä. Arvotavaroiden säilytykseen, suosittelemme ensisijaisesti omaa autoa. Varusteiden säilytys pukuhuoneissa on jokaisen omalla vastuulla.

Pukuhuoneet sijaitsevat Jari Litmanen Areenalla. Pukuhuoneet 1-6.

Kilpailijoilla on lisäksi mahdollisuus nauttia rantasaunan pehmeistä löylyistä kilpailun päätteeksi. Saunomiseen olemme varanneet Klubisaunat 1 ja 2 sekä ison ja pienen rantasaunan.

Klubisauna 1: naiset
Klubisauna 2: miehet
Iso Rantasauna: sekasauna, omat pukuhuoneet
Pieni rantasauna: naiset

Eerikkila-Luontokeskus-Liesjarvi-ilmakuva

Reittikuvaus ja kartta

Short, medium ja Long trail reittikuvaukset ja reittikartta 
Reitti kulkee Ruostejärven virkistysalueella sekä Liesjärven kansallispuistossa. Reitille osuu useita tulenteko- ja laavupaikkoja, jossa kannustusjoukotkin pääsevät nauttimaan alueen rikkaasta luonnosta. Huolto- ja vesipisteet palvelee medium ja long -reiteillä. Matkalla ohitetaan useampi kuivakäymälä, joihin voi tarvittaessa poiketa.

Matkalla on kivikkoa, juurakkoa ja myös pitkospuita, jotka saattavat olla hyvinkin liukkaita.

Reitti kulkee joissakin kohtaa läheltä yksityisasutusta ja loma-asutusta, joiden vierestä kulusta on sovittu omistajien kanssa vain tätä kisaa varten. Jatkossa kunnioitathan heidän yksityisyyttä liikkuessasi reitillä. Muistahan kunnioittaa myös muita luonnossa liikkujia, joita varsinkin Liesjärven alueella liikkuu runsaammin.

Nousua: Short Trail n. 160 m, Mediun Trail n. 445 m ja Long Trail n. 677 m.

Eerikkilä Trail Run 2022

Tulokset ja valokuvat

Tulokset
Tulokset tulet löytämään reaaliajassa täältä: Siirry livetulosseurantaan.

Valokuvat
Tapahtumakuvat julkaistaan kilpailun jälkeen ja tulet löytämään linkin niihin tästä. Kuvaajina toimivat Christoffer Enckelman ja Lassi Puhtimäki.

Kaupalliseen käyttöön pyydettävä lupa Eerikkilän markkinoinnista ja viestinnästä: laura.siren@eerikkila.fi tai elina.pennanen@eerikkila.fi

Hyvä tietää

 • Kaikilla juomapisteillä tarjolla vettä ja High5 Energy drink -urheilujuomaa. Yhdellä medium/long -trailin pisteellä sekä maalissa myös pientä purtavaa ja suolakurkkua. Short-traililla ei ole huoltoa. Luontoa säästääksemme otathan mukaan oman kupin/juomapullon. Huolehdithan, että jälkeesi ei jää minkäänlaista roskaa muiden korjattavaksi.
 • Paikan päällä mahdollisuus ostaa High5 Energiageelejä ja muita High5 ravinteita.
 •  Ilmoittautuminen verkkokaupassa suljetaan 29.9. klo 12.  Tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vastaanotossa edellisenä iltana klo 20-21 ja tapahtumapäivän aamuna kisatoimistossa klo 7:30-8:30.  Paikkoja on rajoitetusti, emmekä voi taata niiden riittävän kaikille. Maksutapana vain korttimaksu. Juoksijakortti-alennus on voimassa vain verkkokaupan ilmoittautumisessa.
 • Suosittelemme maastojuoksukenkiä. Matkalla on kivikkoa, juurakkoa ja myös pitkospuita, jotka saattavat olla hyvinkin liukkaita.
 • Valokuvaajat liikkuvat reitillä tapahtuman ajan ja kuvat julkaistaan verkkosivuillamme tapahtuman jälkeen. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, niin kerrothan siitä etukäteen kisatoimiston henkilökunnalle.
 • Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten huolehdithan että vakuutuksesi on kunnossa.
 • Tutustu huolella turvallisuusohjeeseen
 • Tässä myös kilpailijainfo tutustuttavaksi
 • Tapahtuman pelastus- ja turvallisuussuunnitelma on luettavissa kisatoimistossa ja vastaanotossa tapahtumapäivänä.
 • Valitettavasti verkkokauppamme maksutapana ei käy liikuntaetu. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi liikuntaedulla, ota yhteyttä Villeen: ville.laine@eerikkila.fi. Ilmoitamme sinut mukaan tapahtumaan ja maksun suoritat sovelluksen kautta tai paikanpäällä jos sinulla ei ole sovellusta käytössä.
 • Tilausehtojemme mukaisesti ilmoittautuminen ja osallistujamaksun maksaminen ovat sitovia. Äkillisissä sairastapauksissa palautamme  70% kurssimaksusta, jos peruutuksesta on ilmoitettu ennen tapahtuman alkamista. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin perumaan Eerikkilän toimesta, palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Kimmo Teittinen

Palvelupäällikkö

Ville Laine

Palvelumestari

Liikuntapalvelut

Osallistujatuotteen lahjoittaa:

 

Taukopisteen urheilujuomana on High5 Energy Drink. Paikan päällä mahdollisuus ostaa High5 Energiageelejä ja muita High5 ravinteita.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta