Eerikkilä-Jalkapallo-Ekkono

Sami Hyypiä Akatemia järjestää Eerikkilässä ja Barcelonassa ylimmän Ekkono-koulutuksen, Master Ekkonon (120 h).Koulutus on suunnattu edistyneille U13-U18 valmentajille ja valmennuspäälliköille ja se käsittelee syvällisesti pelipaikkakohtaisia teknis-taktisia sisältöjä sekä antaa niiden valmentamiseen menetelmällisiä työkaluja.Kurssin käyneet valmistuvat asiantuntijoiksi Ekkono-metodin pelipaikkakohtaisista sisällöistä U13-U18 –vaiheen valmennuksessa osaten analysoida peliä yksityiskohtaisesti sekä johtaa harjoituksia vaikuttaen pelaajan pelinymmärtämisen kehittymiseen.

0G7A3565

Ajankohta ja hinta

Seuraava Master-Ekkono -koulutus alkaa  helmikuussa 2021. Haku avautuu syyskuussa.

Hinta per valmentaja on 3100 € (sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin ja täysihoidon Eerikkilässä). Lisäkustannuksia tulee matkustamisesta Eerikkilään ja Barcelonaan sekä elinkustannuksista Barcelonassa.

Jalkapallo-EkkonoMetodi-Eerikkilä-Alamoduuli

Hakuohjeet

Hakuohjeet (haku avataan syyskuussa 2020):

Lähetä hakulomakkeella

  • CV, valmentajakokemus ja -koulutus, tämänhetkinen positio seurassa (seura, joukkue, sopimuksen pituus, seuran valmennuspäällikön yhteystiedot)

Hakijat päätetään perustuen aiempaan valmentajakokemukseen sekä -koulutukseen. Kurssille otetaan maksimissaan 20 osallistujaa

Kokemuksia Master-Ekkonosta

Lisätiedot

Antti Hakala

Myyntipäällikkö

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta