WorldFloorBallSummit_pääkuva_web

World Floorball Summit 10.9.2022

World Floorball Summit (WFS) kokoaa jälleen yhteen kansainvälisen salibandy-yhteisön, kun tapahtuma järjestetään syyskuun 10. päivä Eerikkilässä. World Floorball Summit tarjoaa tänä vuonna osallistujilleen mahdollisuuden myös kansainvälisen tason huippusalibandyyn ja otteluiden analysointiin yhdessä ammattilaisten kanssa. 

Go to the seminar´s english website .

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kansainvälisen salibandyliiton IFF:n ja Suomen Salibandyliiton kanssa. Tapahtuman tavoitteena on luoda ympäristö kansainväliselle urheiluyhteisölle keskustella salibandyn kehityksestä sekä valmennusalan ajankohtaisista trendeistä.

Viime vuonna vain verkkotapahtumana toteutettu tapahtuma sulautuu nyt osaksi Eerikkilä Super Cupin otteluita ja pureutuu muun muassa pelianalyysin osa-alueisiin ja pelin kehittämiseen tiedolla johtamisen avulla. Englanninkielisen seminaarin teemana on Knowledge-based coaching and game analysis behind the development of floorball.

World Floorball Summit on avoin ja ilmainen tapahtuma koko salibandy-yhteisölle. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avoinna. Rekisteröityneet saavat tapahtuman jälkeen myös linkin seminaaritallenteisiin.

Miesten Suomi-Ruotsi Eerikkilässä

Ohjelma ja puhujat

Seminaarissa hyödynnetään kahden tuoreen analyysin, fyysisen lajianalyysin ja pelianalyysin, tuloksia.

Fyysisen lajianalyysin toteuttamisesta yhdessä Elisa Hakamäen ja Jiri Kirsilän kanssa vastannut Varalan urheiluopiston testauspäällikkö Marko Haverinen sekä F-liigasta ja kansainvälisestä salibandysta pelianalyysin toteuttanut Tampereen yliopiston tutkija-tohtori Miikka Palvalin puhuvat molemmat tapahtumassa.

Heidän lisäkseen seminaarissa puhuvat mm. Suomen salibandyliiton puheenjohtaja Kaarina Vuori, Kansainvälisen salibandyliiton pääsihteeri John Liljelund sekä Sport Singaporen valmennuksen kehityksen vanhempi johtaja Louise Khng.  Seminaariin kuuluu myös Eerikkilä Super Cupin ottelut, joita salibandyn huippuammattilaiset analysoivat ja kommentoivat.

Tutustu puhujiin tästä

Superlauantai 10092022

Salibandyn Superlauantai

World Floorball Summit, salibandyn miesten ja naisten Super Cup sekä TUPLA+ katusählyfinaaliturnaus järjestetään lauantaina 10.9. Eerikkilässä. Tapahtuman seminaariosuus on avoin ja ilmainen ja se järjestetään kello 12.00-20.30 Suomen aikaa (sisältäen myös Eerikkilä Super Cup -ottelut). Seminaariin on mahdollista osallistua myös verkossa.

Eerikkilä Super Cup ottelut pelataan Eerikkilä-hallissa:

Klo 15.00 TPS-PSS
Klo 18.00 Classic-SPV

Esitykset:

Yhteistyössä / In co-operation with

IFF – International Floorball Federation

Lue lisää: www.floorball.sport
YouTube: https://www.youtube.com/c/iffchannel

Salibandyrippikoulu

Suomen Salibandyliitto

www.floorball.fi

Technical production:

 

Eerikkilä ilmakuva

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet ...

Eerikkilä-salibandy-maajoukkueleiri

Salibandyn koti

Eerikkilässä leireilee vuosittain satoja salibandyn pelaajia, aloittelevista junioreista kansainvälisen kärkitason ammattilaispelaajiin. Olosuhteemme on suunniteltu hu...

E.Way -filosofia Eerikkilä

E.Way - Jotta voit hyvin ja menestyt

Haluaisitko sinä voida entistä paremmin, saavuttaa tavoitteitasi ja menestyä? Tai voida entistä paremmin? Oletko valmis lähtemään matkalle kohti kokonaisvaltaisempaa h...

Lisätiedot:

Antti Jokinen

Apulaisrehtori

Osaamisen kehittämisen palvelut

020 1108 203, 040 4560 695

Linda Nieminen

Koordinaattori

WORLD FLOORBALL SUMMIT 20.11.2021

Tutustu viime vuoden seminaarin esityksiin

Suomi-Ruotsi Eerikkilässä

Salibandyleirille Eerikkilään