DSC09607

Tervetuloa Eerikkilään - tärkeää tietoa saapuville joukkueille

Tervetuloa Eerikkilään! Tälle sivulle olemme koonneet käytännön infoa tapahtumaan ja Eerikkilässä leireilyyn liittyen.

CHECK-IN
Joukkueen vastuuhenkilö käy kirjaamassa ryhmän saapuneeksi vastaanotossa. Vastuuhenkilö allekirjoittaa osallistujalistan ja vastuukaavakkeen. Vastuuhenkilö hyväksyy lisäksi  tilojen käyttösäännöt ja sitoutuu niiden noudattamiseen ryhmänsä kanssa. Vastuuhenkilön tulee olla tavoitettavissa koko leirin ajan.

MAJOITUS
Huoneet ovat pääsääntöisesti 2-5 hengen huoneita. Huoneissa on liinavaatteet ja pyyhkeet (pois lukien Tammela-rakennuksen majoitustilat, joissa ei ole pyyhkeitä).

Majoitushuoneet saa käyttöön tulopäivänä alkaen klo 16.00.

Hiljaisuus alueella alkaa klo 22.30 ja päättyy klo 7.

RUOKAILUT
Ruokailuun mentäessä käytetään ruokakorttia (kulunvalvonta), jotka jaetaan leirin vastuuhenkilölle sisään kirjautuessa.

Ravintolan kulkuportti avautuu ruokakortilla. Ravintolassamme ruokailee useita eri ryhmiä, joten palvelun sujuvuuden sekä vieraidemme viihtyvyyden vuoksi on hyvin tärkeä noudattaa ohjelman mukaisia ruokailuaikoja sekä hyviä ruokailutapoja.

Eerikkilän aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala tarjoillaan noutopöydästä. Allergiatiedot tulee olla tiedossa ennen tapahtuman alkua. Ravintolamme henkilökunta opastaa tarvittaessa erityisruokavalioissa.

TILAVARAUKSET
Kaikkien tilojemme käyttö edellyttää ennakkovarausta. Ryhmän tulee noudattaa ohjelmaan merkittyjä tilavarausaikoja. Uudet tilavaraukset tai muutokset varauksiin paikan päällä hoitaa ryhmän vastuuhenkilö.

CHECK-OUT
Huoneen luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Tullessa jaetut avain- ja ruokakortit palautetaan vastaanottoon.

Kun majoitushuoneet eivät ole enää käytössänne, voitte pyytää vastaanotosta tavaransäilytystilaa.

SIISTEYS JA JÄRJESTYS
Vastuuhenkilön tulee huolehtia, että majoitustilat sekä käytetyt urheilutilat jäävät siistiin kuntoon ryhmän jäljiltä. Mikäli loppusiivouksen yhteydessä tai muutoin havaitaan piittaamattomasta toiminnasta aiheutunutta vahinkoa, tulee siitä automaattisesti ryhmälle lisälasku. Alueella tapahtuneista tekemistään vahingoista on osallistuja itse korvausvelvollinen.

Jätteet on mahdollista lajitella jätekatoksella ulkoliikunta-alueen vieressä.

Liiku luonnossa ja piha-alueella sitä vahingoittamatta. Roskat laitetaan roskiksiin, joita löytyy alueelta useita.

TASKURAHA
Alueella voi käyttää omaa rahaa vastaanotossa ja cafe49:ssä, jos haluaa ostaa omaa pientä purtavaa.

VARUSTEET
Mukaan tulee pakata ainakin:

  • riittävästi vaihtovaatteita
  • sisä- ja ulkoliikuntavarusteet ja lenkkitossut
  • oma nimetty juomapullo
  • lajikohtainen urheiluvarustus
  • saunaa ja uintia varten uikkarit ja oma pyyhe
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet (hammasharja, hammastahna ja shampoo)
  • mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeet (emme saa tarjota edes särkylääkettä)

VAKUUTUS
Tarkistathan että osallistujalla on voimassa oleva lisenssivakuutus tai vastaava.

Eerikkilä ei ole vastuussa välillisistä vahingoista eikä asiakkaalle sattuneista loukkaantumisista vierailun aikana tapahtuneissa aktiviteeteissa, ellei loukkaantuminen johdu selkeästä puutteesta Eerikkilän yleisessä turvallisuudessa. Eerikkilä ei myöskään vakuuta asiakasta hänen vierailunsa ajaksi, vaan asiakas on itse vastuussa vakuutuksistaan.

 

OSALLISTUJAN PERUUTUSEHDOT
Tarkista tapahtumanne yhteyshenkilöltä tai Eerikkilän myyntipalvelusta, jos olet epävarma, mitkä ehdot käyntiänne koskee: https://eerikkila.fi/peruutus-ja-varausehdot/

Osallistujalistaan merkitty osallistujamäärä toimii laskutuksen perustuksena. Mikäli osallistuja lähtee pois kesken tapahtuman, tulee siitä aina ilmoittaa vastaanottoon.  Eerikkilä ei ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen tapahtuman hintaa asiakkaalle.

Tapahtumalle on annettu pakettihinta, jonka sisältö käy ilmi tarjouksesta / sopimuksesta. Jokaiselta osallistujalta laskutetaan sama hinta, eikä pakettihinnasta tehdä osahyvityksiä.

HYÖDYLLISTÄ TIETOA
Aukioloajat

Päivystävä laitosmies: Ongelmatilanteita varten meillä on yöpäivystys, jonka tavoitat numerosta 0400 467 656. Huomioithan, että ovenavauksista klo 22-07 välillä peritään maksu. Pidäthän huoneen avaimen aina mukanasi.

Aluekartta (saapuminen, vastaanotto, rakennus 1)

Löytötavarat

UKK-usein kysytyt kysymykset

Urheilutilojen ja hallien käyttö ohjeistus

 TERVETULOA EERIKKILÄÄN!  Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa olethan yhteydessä:

 

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Placeholder Picture

Vastaanotto – Reception

020 1108 200