Eerikkilä Liikunnan ammattitutkinto_2

Tule mukaan tiimiimme

Kiinnostaako työ Eerikkilässä? Oletko sinä etsimämme osaaja? Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae mukaan huippuporukkamme.

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Avoimet paikat:


Tarjoilija / Salityöntekijä

Keittiöapulainen

Keittiötyöntekijä

 

Katso lisätiedot ja hae paikkaa

Kahvila- / kokouspalvelu- /asiakaspalvelutyöntekijä 

 

Katso lisätiedot ja hae paikkaa


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

Fykki-logo copy

Muutto työn perässä?

Fykkin (Forssan seudun yrityskehitys) Muuttajapalvelu auttaa!  Muuttajapalvelu tarjoaa Forssaan muuttavalle asunnon Forssa-asuntojen kautta neljäksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Lisäpalveluina Muuttajapalvelun asiakkaat saavat tarvittaessa lapsilleen päivähoitopaikan viikossa, sekä työpaikkaliidin tai yritysneuvontaa perheenjäsenelle.

Puolukat Eerikkilä

Vastuullisuus

Mitä vastuullisuus meille tarkoittaa? Teemme arjen ympäristötekoja ja huolehdimme lähiluonnosta. Puhumme paikallisyhteisön puolesta. Vaalimme henkilöstömme ja asiakka...

Eerikkilä-Historia-Olympiajoukkue1952

Jalkapallosta kaikki alkoi

Eerikkilä on kehittynyt yli 70-vuotisen taipaleensa aikana yhden miehen visiosta huippu-urheilun, hyvinvoinnin ja luontokoulutuksen osaamiskeskukseksi.

Eerikkilä Eeva Mäkinen Eerikkilä Blogi

E. Way - tapamme ajatella

Me Eerikkilässä uskomme, että ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, kun hän oppii uutta ja kehittyy oikeanlaisessa ilmapiirissä, samanhenkisten ihmisten ympäröimänä

Ota yhteyttä

Sirpa Korkatti

Johtaja

Ihmiset ja kulttuuri, palvelutoiminnot

020 1108 256, 044 276 7270