Eerikkilä Liikunnan ammattitutkinto_2

Tule mukaan tiimiimme

Kiinnostaako työ Eerikkilässä? Oletko sinä etsimämme osaaja? Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae mukaan huippuporukkamme.

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Avoimet paikat:

Suurtalouskokki / kokki

Haemm ravintolatiimiin vahvistukseksi suurtalouskokkia tai kokkia valmistamaan buffet-ruokia. Työtehtäviin kuuluu myös jälkiruokien ja salaattien valmistusta sekä esillelaittoa. Toiveenamme on, että hallitset myös a la carten tai ainakin sinulla on kiinnostusta laajentaa osaamistasi annosten loihtimiseen. Katso lisätiedot hausta ja hae 10.11. mennessä!

 

Liikunnanohjaajia

Meille liikunnanohjaajaksi!

Eerikkilän liikunnanohjaustiimi kaipaa vahvistusta.

Meillä on tarjolla töitä aina tuntiohjauksista vakiotunteihin sekä mahdollisesti myös osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön osaamisesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Liikutamme Eerikkilässä niin lapsi- kuin aikuisryhmiä. Tuntivalikoimamme on laaja sisältäen monipuolisesti kuntoliikuntaa, luontoliikuntaa, pelejä ja kisailuja. Sinun ei tarvitse olla kaikkien lajien asiantuntija, sillä haemme tiimiin erilaisen osaamistaustan omaavia tekijöitä. Tärkeää on, että olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Lähetä sähköpostia Kimmolle (kimmo.teittinen@eerikkila.fi), jossa kerrot hieman itsestäsi, kokemuksestasi sekä siitä, minkä tyyppiset ohjaustunnit ovat ominta osaamistasi. Rekrytoimme heti sopivien osaajien löydyttyä.

 

Keikkatyöläisiä ravintolaan

Oletko alan opiskelija tai jo eläkepäivistä nauttiva ammattilainen, joka nauttisi satunnaisesta työstä? Tai kaipaatko muuten vain keikkaluontoista työtä?

Etsimme ravintolamme avuksi keikkaluontoiseen työhön tarjoilijoita ja keittiöapulaisia.

Kysy rohkeasti lisää ravintolapäälliköltämme Hennalta.

Soita p. 020 1108 270 tai laita viestiä henna.tuomola@eerikkila.fi


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

Innostavimmat työpaikat nettiin

Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Vuoden 2021 henkilöstötutkimuksemme mukaan Eerikkilä on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Suurimmiksi vahvuuksiksi henkilökunta arvioi henkilöstön sitoutumisen sekä Eerikkilän yleisen johtamiskulttuurin. Henkilöstön antama suositteluaste (NPS) oli huikean korkea 93!

Fykki-logo copy

Muutto työn perässä?

Fykkin (Forssan seudun yrityskehitys) Muuttajapalvelu auttaa!  Muuttajapalvelu tarjoaa Forssaan muuttavalle asunnon Forssa-asuntojen kautta neljäksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Lisäpalveluina Muuttajapalvelun asiakkaat saavat tarvittaessa lapsilleen päivähoitopaikan viikossa, sekä työpaikkaliidin tai yritysneuvontaa perheenjäsenelle.

Puolukat Eerikkilä

Vastuullisuus

Mitä vastuullisuus meille tarkoittaa? Teemme arjen ympäristötekoja ja huolehdimme lähiluonnosta. Puhumme paikallisyhteisön puolesta. Vaalimme henkilöstömme ja asiakka...

Eerikkilä-Historia-Olympiajoukkue1952

Jalkapallosta kaikki alkoi

Eerikkilä on kehittynyt yli 70-vuotisen taipaleensa aikana yhden miehen visiosta huippu-urheilun, hyvinvoinnin ja luontokoulutuksen osaamiskeskukseksi.

Eerikkilä Eeva Mäkinen Eerikkilä Blogi

E. Way - tapamme ajatella

Me Eerikkilässä uskomme, että ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, kun hän oppii uutta ja kehittyy oikeanlaisessa ilmapiirissä, samanhenkisten ihmisten ympäröimänä

Ota yhteyttä

Sirpa Korkatti

Johtaja

Ihmiset ja kulttuuri, palvelutoiminnot

020 1108 256, 044 276 7270

Ajankohtaista aiheesta

Rekry: Haemme suurtaslouskokkia/kokkia ravintolatiimiimme

22.10.2021 | Työpaikat

Eerikkiläläinen esittäytyy: Voimailua ja kalastusta harrastava Olli nauttii monipuolisesta laitosmiehen...

07.10.2021 | Työpaikat, Uutinen

Rekry: Haemme kylmäkköä ravintolatiimiimme

06.10.2021 | Työpaikat

Eerikkilä on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

05.10.2021 | Työpaikat, Uutinen