Eerikkilä-majoitus-huvila-hero

Majoitusvaihtoehtoja moneen makuun

Eerikkilä tarjoaa korkeatasoiset majoitusvaihtoehdot jokaisen vieraan tarpeisiin, olipa kyseessä joukkueellinen junnufutaajia tai tasokasta huvilamajoitusta haluava seurue. Meiltä löydät monipuoliset majoitusvaihtoehdot hotellissa tai huoneistoissa, sekä  korkean varustelutason lomahuoneistoissa ja huviloissa. Tarjoamme myös turvallisen matkaparkin alueella liikkujille ja retkeilijöille.

Kaikkia majoitusvaihtoehtojamme yhdistää se, että saat hyvät yöunet lähellä aktiviteettejamme, eikä aikaa hukkaannu siirtymisiin. Meillä majoittuminen, lomailu tai treenaaminen on helppoa.

 

Sisäänkirjautuminen klo 16 ja huoneiden luovutus klo 11.

Varaa majoitus

0G7A3523

Majoituksen varaat helposti myös vastaanotostamme.

Etusivu-MajoitusRavintolat-moduuli

Huvilat

Laadukkaat huvilat vuokrattavissa vuorokausi- tai viikkohinnoittelulla. Huviloita kahta eri pohjaratkaisua - 132m2 huvilat (5 kpl) 9 hlölle tai 190m2 (2 kpl) 12 hlölle. Huvilat ovat tiloiltaan avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta takkatulen äärellä. Makuuhuoneiden lisäksi parvi tuo lisää tilaa avaraan kokonaisuuteen.

huoneisto 64

Lomahuoneistot

Modernit lomahuoneistot ovat vuokrattavissa vuorokausi- tai viikkohinnoittelulla. Lomahuoneistoja kahta eri pohjaratkaisua - käytännölliset lomahuoneistot 45m2 (16 kpl) pariskunnille tai pienille perheille tai isommat lomahuoneistot 64m2 (16 kpl) perheille ja seurueille.

Majoitus-Hotelli-Frenckell-Eerikkilä-moduulikuva

Hotellihuoneet

Päärakennuksessa Saunallisia Superior ja Standard huoneita sekä vanhemman osan vaatimattomampia Economy- hotellihuoneita yht. 64 huonetta. Kaikissa huoneissamme on vuoteet kahdelle, lisäksi lisävuodemahdollisuus 1-2 hlölle huonetyypistä riippuen.

Players´ House olohuone Eerikkilä

Players´ House

Players´Housen (ent.Tammela) tilavissa huoneistoissa on tilaa vaikka koko joukkueen yhdessäoloon ja majoittumiseen. Majoitustilat sijaitsevat kätevästä aivan urheiluhallien vieressä. Eerikkilä-halliin on yhteys sisäkautta. Rakennusta remontoidaan parhaillaan ja se valmistuu vaiheittain.

Eerikkila-villahirsihovi-2

Villa Hirsihovi

Villa Hirsihovi on tunnelmallinen ja laadukkaasti sisutettu, 2019 uudistettu ensimmäinen päärakennuksemme, jossa saat koko talon oman ryhmäsi käyttöön. Laadukkaasti sisustetussa 50-luvun henkeä vaalivassa hirsitalossa on 14 majoitushuonetta, joissa yhteensä 30 vuodepaikkaa. Villa Hirsihovissa on modernilla kokoustekniikalla varusteltu luentotila max. 32 hengelle, pienempi ryhmätyötila/hierontatila sekä olohuone.

Majoitus-Matkaparkki-Eerikkilä-moduulikuva

Matkaparkki

Kaunis ympäröivä luonto, läheiset kansallispuistot ja Eerikkilän monipuoliset aktiviteetit houkuttelevat viipymään yön yli ja parkkeeraamaan turvallisesti palveluiden läheisyydessä myös omalla matkailuajoneuvolla. Eerikkilässä aktiivisen liikunta- tai luontoloman vietto onnistuu myös omassa matkailuautossa tai -vaunussa majoittuen.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta