Vapaa-aika

Koko perheen joulu

Tarjoamme jouluksi liikunnallista ohjelmaa, joulun perinteitä unohtamatta. Jätä siis kotiin joulukiireet ja tule Eerikkilään viettämään laadukasta aikaa yhdessä lähimmäistesi kanssa.

Vietä rentouttava ja stressitön joulu Eerikkilässä perheen, sukulaisten tai ystävien kesken. Pidempää irtiottoa etsivälle tiedoksi, että ohjelmamme jatkuu myös joulun välipäiville.  Voit itse määrittää lomasi ajankohdan ja keston varaamalla majoituksen tai All Access-liikuntaloman haluamaasi ajankohtaan.

Joulun 2023 ohjelma julkaistaan 14.8. Majoitusvarauksia voi jo tehdä vastaanoton kautta.

All access-loma Eerikkilässä on rentouttava ja stressitön tapa joulun viettoon!

Valitsemalla all access-loman seurueellesi, hintaan sisältyy majoituksen lisäksi kaikki ohjelmaan merkityt aktiviteetit, aluepassi (liikuntatilojen, välineiden ja saunojen käyttö) sekä maistuvat jouluiset täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan.

Jouluna ja uutenavuotena majoitusaika on min. 3 vrk huviloissa, 2vrk huoneistoissa ja hotellihuoneissa 1 vrk.

Alle 6-vuotiaat veloituksetta vanhempien huoneessa lisävuoteella. Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan lomahuoneistoista ja huviloista. Lemmikkilisä 20 € / vrk.

Huvilat talvi

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu tasokkaasti  täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.  Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme.

Jouluna ja uutena vuotena majoitusaika min. 3 vrk huviloissa, 2vrk huoneistoissa ja hotellihuoneissa 1 vrk.

Buffet-Eerikkilä

Syö hyvin

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Noutopöytämme notkuu jouluisia herkkuja 24.-25.12. ja kattausaikamme poikkeavat arjesta. Muina päivinä saatavilla maistuvat täysihoitoateriat normaaliaikataulujen mukaisesti.

Jouluaaton illallisen tarjoilemme kahdessa eri kattauksessa. Ensimmäistä kattausta suosittelemme pienten lasten kanssa lomaileville.

 

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Joululoman ohjelma ja aktiviteetit

Lomaa omaan tahtiin ja sopivasti mukavia ohjattuja aktiviteetteja pyhinä!

Ohjelma julkaistaan 14.8.

0G7A0648

Oma aktiviteetti ohjaajamme kanssa

Ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat mm. seuraavien lajien saloihin: kuntosali, jousiammunta, palloilulajit, kuntosali, fatbike

Hinta 95 € / tunti. Tiedustele mahdollisuutta vastaanotosta.

Yritykset-HyvinvointiPikkujoulut-Alamoduuli-Eerikkilä

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

eerikkila_villahirsihovi-lobby2-687x1030

Isommalla porukalla Villa Hirsihovissa

Helppo joulu täysihoidolla tunnelmallisessa Villa Hirsihovissa voi olla koko suvun mukavin joululahja. Villa Hirsihovi antaa rauhan olla yhdessä ja tilat mahdollistavat yhteisen joulunvieton jopa 30 henkilölle.

Katso Villa Hirsihovin joulupaketti

Leffailta Kinossa Eerikkilä

Oma leffailta

Varaa E.Kino oman perheesi käyttöön ja nauti elokuvasta isolta laajakankaalta elokuvateatteritason äänentoistolla.

Hinta 1-6 hengelle 40 € ja 7-12 hengelle 60 €, sisältäen tilan kahdeksi tunniksi ja naposteltavaksi poppareita ja karkkia.

Varaukset vastaanotosta.

Majoitus ilman lisäpalveluja

Jos varaat pelkän majoituksen, voi joulun ajan ohjelmaan Eerikkilässä osallistua hankkimalla aluepassin ja ostaa haluamasi ateriat erikseen.

Aluepassi erikseen ostettuna 30 €/vrk aik., 20€ 6-12v.

Lue lisää aluepassista

Ohjelma

All access- lomaan sisältyy ohjelman mukaiset aktiviteetit. Aktiviteetit erikseen ostettuina:  majoittuville 10€, muille 15€. Ohjatut aktiviteetit toteutetaan kun ilmoittautuneita min. 6 hlöä.