Vapaa-aika

Koko perheen joulu

Tarjoamme jouluksi liikunnallista ohjelmaa, joulun perinteitä unohtamatta. Jätä siis kotiin joulukiireet ja tule Eerikkilään viettämään laadukasta aikaa yhdessä lähimmäistesi kanssa.

Vietä rentouttava ja stressitön joulu Eerikkilässä perheen, sukulaisten tai ystävien kesken. Pidempää irtiottoa etsivälle tiedoksi, että ohjelmamme jatkuu myös joulun välipäiville.  Voit itse määrittää lomasi ajankohdan ja keston varaamalla majoituksen tai All Access-liikuntaloman haluamaasi ajankohtaan.

Katso joulun vapaat majoitusvaihtoehdot tästä. Myös muutama huvila vapautunut joulunviettäjille! 

All access-loma Eerikkilässä on rentouttava ja stressitön tapa joulun viettoon!

Valitsemalla all access-loman seurueellesi, hintaan sisältyy majoituksen lisäksi kaikki ohjelmaan merkityt aktiviteetit, aluepassi (liikuntatilojen, välineiden ja saunojen käyttö) sekä maistuvat jouluiset täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan.

Alle 6-vuotiaat majoittuvat meillä veloituksetta vanhempien huoneessa lisävuoteella.

Äiti ja lapsi huvilalla Eerikkilä

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu tasokkaasti  täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.

Jouluna ja uutena vuotena majoitusaika on min.  2 yötä huviloissa ja lomahuoneistoissa ja 1 yö hotellihuoneissa.

Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme (lemmikkilisä 20 € / yö).

0G7A1748

Syö hyvin

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Noutopöytämme notkuu jouluisia herkkuja 24.-25.12. ja kattausaikamme poikkeavat arjesta. Muina päivinä saatavilla maistuvat täysihoitoateriat normaaliaikataulujen mukaisesti.

Jouluaaton illallisen tarjoilemme kahdessa eri kattauksessa. Ensimmäistä kattausta suosittelemme pienten lasten kanssa lomaileville.

 

Pickleball Eerikkilä

Joululoman ohjelma ja aktiviteetit

Lomaa omaan tahtiin ja sopivasti mukavia ohjattuja aktiviteetteja pyhinä!

Oma aktiviteetti ohjaajamme kanssa

Ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat mm. seuraavien lajien saloihin: kuntosali, jousiammunta, palloilulajit ja fatbike.

Hinta alk. 95 € / tunti. Tiedustele mahdollisuutta vastaanotosta.

Oma leffailta

Varaa E.Kino oman perheesi käyttöön ja nauti elokuvasta isolta laajakankaalta elokuvateatteritason äänentoistolla. Hinta 1-6 hengelle 40 € ja 7-12 hengelle 60 €, sisältäen tilan kahdeksi tunniksi ja naposteltavaksi poppareita ja karkkia.

Varaukset vastaanotosta.

Yritykset-HyvinvointiPikkujoulut-Alamoduuli-Eerikkilä

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

eerikkila_villahirsihovi-lobby2-687x1030

Isommalla porukalla Villa Hirsihovissa

Helppo joulu täysihoidolla tunnelmallisessa Villa Hirsihovissa voi olla koko suvun mukavin joululahja. Villa Hirsihovi antaa rauhan olla yhdessä ja tilat mahdollistavat yhteisen joulunvieton jopa 30 henkilölle.

Katso Villa Hirsihovin joulupaketti

Majoitus ilman lisäpalveluja

Jos varaat pelkän majoituksen, voi joulun ajan ohjelmaan osallistua hankkimalla aluepassin ja ostaa haluamasi ateriat erikseen.

Aluepassi erikseen ostettuna 30 €/vrk aik., 20€ 6-12v.

Lue lisää aluepassista

Ohjelma

All access- lomaan sisältyy ohjelman mukaiset aktiviteetit. Aktiviteetit erikseen ostettuina:  majoittuville 10€, muille 15€. Ohjatut aktiviteetit toteutetaan kun ilmoittautuneita min. 6 hlöä.