Vapaa-aika

Nice Fun-Treeniviikonloppu

Suosittu treeniviikonloppu liikuttaa eri-ikäisiä aktiivisia naisia. Tule nauttimaan liikunnan ilosta treenaten ja luonnossa liikkuen Eerikkilän upeassa ympäristössä.

30.10.-1.11.2020

Nice Fun on viikonloppu sinulle itsellesi! Tule yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa. Ohjelma sisältää monipuolista ryhmäliikuntaa. Treenin lisäksi saat samalla rentouttavan viikonlopun täysihoidolla laadukkaassa majoituksessa.

Vauhdikkaan treeniviikonlopun ohjelma irrottaa arjesta. Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen hyvässä seurassa.

Hinnat / henkilö:

Hotelli 2-hh 290 €
Hotelli 1-hh 330 €
Lomahuoneisto 2-hh 320 €
Lomahuoneisto 3-4 hh 298 €

Hinta sisältää majoituksen kahdelle yölle hotellihuoneessa tai lomahuoneistossa valintasi mukaan, täysihoidon ja monipuolisen ohjelman.

 

 

 

 

Yritykset-LiikuntaKuntotestit_Alamoduuli-Eerikkilä

Ohjelma

Ohjelmassa on monipuolinen sisältäen sekä ryhmäliikuntaa että luontoliikuntaa. Loman kruunaa maittavat ateriat noutopöydästämme.

Tutustu ohjelmaan

Lauantaiaamuna on mahdollisuus osallistua kehonkoostumuksen mittaukseen (lisähinta 25€). Ilmoittautuminen ilmoittautumisen yhteydessä.

huoneisto 64

Majoitusvaihtoehdot

Voit valita majoitusvaihtoehdoksi hotellihuoneen tai modernin lomahuoneiston. Myös huvilamajoitusta saatavilla – kysy hinta myyntipalvelustamme.

Lisätiedot:

Marika Salmi p. 0201 108 249, marika.salmi@eerikkila.fi