Vapaa-aika

Nice Fun-Treeniviikonloppu

Suosittu treeniviikonloppu liikuttaa eri-ikäisiä aktiivisia naisia. Tule nauttimaan liikunnan ilosta treenaten ja luonnossa liikkuen Eerikkilän upeassa ympäristössä.

Nice Fun on viiikonloppu on omistettu sinun hyvinvoinnillesi! Tule nauttimaan ajasta yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa. Hyvän treenin lisäksi saat samalla rentouttavan viikonlopun täysihoidolla laadukkaassa majoituksessa.

Monipuolinen treeniviikonloppu irrottaa arjesta. Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä omaan itseesi.

Hinnat / henkilö:

Nice Fun on loppuunmyyty! 

Hotelli 2-hh 290 €
Hotelli 1-hh 330 €
Lomahuoneisto 2-hh 320 €
Lomahuoneisto 3-4 hh 298 €
Huvila alk. 290 € / hlö

Ystäväporukalla treenaamaan! Huviloissamme majoittuu yhdessä isompikin seurue. Kysy lisää vastaanotosta!

Hinta sisältää majoituksen kahdelle yölle, täysihoidon, monipuolisen ohjelman ja Puma-tuotteen.

Hyödynnä liikuntasetelit

Meillä voit käyttää Smartumin liikunta- ja kulttuurietua, ePassi liikuntaetua, Tyky-seteliä sekä Virike-liikuntaseteleitä.  Smartum- ja Virike-edut käyvät liikuntalomiimme osamaksuna. Ilmoitathan jo varausta tehdessäsi, jos aiot maksaa osan lomastasi liikuntaseteleillä.

Muistathan, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa muiden liikuntavuoroja tai lomia.

 

 

 

Yritykset-LiikuntaKuntotestit_Alamoduuli-Eerikkilä

Ohjelma

Ohjelmassa on monipuolinen, sisältäen sekä ryhmäliikuntaa että luontoliikuntaa. Loman kruunaa maittavat ateriat noutopöydästämme.

 

huoneisto 64

Majoitusvaihtoehdot

Voit valita majoitusvaihtoehdoksi hotellihuoneen tai modernin lomahuoneiston. Myös huvilamajoitusta saatavilla – kysy huvilahinta myyntipalvelustamme.

Lisätiedot:

Reetta Kuusisto

Vastaanottovirkailija

Placeholder Picture

Vastaanotto – Reception

020 1108 200