Eerikkilä-Jalkapallo-Jalkapallokoulu-herokuva

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän jalkapallotoiminnasta vastaavat ammattilaiset. Ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta.

Eerikkilän pitkäaikainen kumppani OrsaSport tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi ja järjestää vuosittain Eerikkilässä useita jalkapallokouluja.

IMG_7703

Kokonaisvaltaista valmennusta huippuolosuhteissa

Tervetuloa Eerikkilään! Jalkapallokouluissamme pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken. Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä.

Tervetuloa kehittymään!

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavaan futiskouluun ja ilmoittaudu mukaan.

 

Ekkono Football Camps -leirien (ent. SHA Football Camps) ammattivalmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun jalkapallon opetusmenetelmään, Ekkono-metodiin, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukana olevat suomalaiset valmentajat.

 Tavoitteena oppia uutta ja yrittää parhaansa. Kun annat kaikkesi harjoituksissa, niin myös ilo on kasvoillasi.

SHA Eerikkilä

Ekkono Football Camps Taktiikkaleiri

Ekkono Football Camp -taktiikkaleirillä käydään läpi, niin puolustuspelaamisen kuin hyökkäyspelaamisen teemoja. Leirillä tasapainoillaan puolustus- ja hyökkäysteemojen välillä sekä tuomme uusia sisältöjä heille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana leireillä. Leiri on tarkoitettu pelaajille, jotka nauttivat jalkapallon pelaamista, innostuvat uuden oppimisesta sekä ovat valmiita tekemään parhaansa. Seuraava taktiikkaleiri järjestetään 22.-24.10. Ilmoittautuminen avoinna!

IMG_7721

Ekkono Football Camps maalintekoleiri

Maalinteko on taito, jonka oppiminen on haastavaa. Lisäksi päästäkseen maalintekopaikkaan monien asioiden pitää loksahtaa kohdalleen. Ekkono Football Campsin maalintekoleirillä harjoitellaan erityisesti hyökkäyspelaamisen teemoja ja tietysti itse maalintekoa. Kysymykset ja erilaiset tilanteet pelin sisällä vahvistavat pelaajan oppimista. Tervetuloa oppimaan lisää maalinteosta! Seuraavat maalintekoleirit Eerikkilässä 27.-29.12. ja 2.-4.1.2022.

IMG_3473

Eerikkilä Keeper Camp - Maalivahtileiri

Jalkapallomaalivahdeille suunnattu leiri Eerikkilän huippuolosuhteissa. Seuraava leiri on tavoitteena järjestää kesällä 2022.

Orsasportin jalkapallokoulut Eerikkilässä:

Laura-2019

Lauran Akatemia

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 9-12 vuotiaiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona” suositulle Orsan Akatemialle. Seuraava Lauran Akatemia 30.6.-2.7.2021.

Orsan Akatemia 1

Orsan Akatemia

Vuodesta 2006 alkaen toiminut tyttöjen talenttileiri Orsan Akatemia toimii Lauran Akatemian “isosiskona”. Leiritoiminta on räätälöity 12-15-vuotiaille lupaaville, ja jalkapalloon ykköslajina satsaaville tyttöpelaajille. Seuraava Orsan Akatemia 28.-30.6.2021.

Eeva-Maria Saari

Syksyn Potkutekniikkaleiri

ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® leiri Eerikkilässä lokakuussa. Leirin valmennuksesta vastaavat potkutekniikan ammattivalmentajat Eeva-Maria Saari sekä Dali Meller. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Video SHA:n maalintekoleiriltä

Tunnelmia futiskouluistamme

Täällä on ollut tosi hauskaa ja olen oppinut paljon kaikenlaista uutta, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Osaan nyt havainnoida paremmin, mitä kentällä ympärilläni tapahtuu.

Viivi Välimäki -profile picture

Viivi Välimäki

Ekkono-tyyli on mielestäni hyvä tapa opettaa jalkapalloa. Valmentajien kysymät kysymykset saavat miettimään pelaamista tarkemmin. Tällä leirillä olen oppinut havainnoimaan peliä aika paljon lisää.

ARTTU HONKANEN  -profile picture

ARTTU HONKANEN

Täällä on ollut todella kivaa. Valmentajat ovat olleet todella taitavia, osaavia, iloisia ja kannustavia. Saa uusia kavereita.

Eemil Hietava -profile picture

Eemil Hietava

Urheilu-Vanhemmille-isokuva-Eerikkilä

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman lomapakettisi lapsesi leirin ajaksi.