Eerikkilä-Jalkapallo-Jalkapallokoulu-herokuva

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän jalkapallotoiminnasta vastaava Sami Hyypiä Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Eerikkilän pitkäaikainen kumppani OrsaSport tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi ja järjestää vuosittain Eerikkilässä useita jalkapallokouluja.

Eerikkilä-jalkapallo-jalkapallokoulu

Opi uutta ja pidä hauskaa

Eerikkilän jalkapallokouluilla on kaksi isoa tavoitetta: opit jonkin uuden taidon pelin teknisistä tai taktisista asioista ja pidät hauskaa futiksen parissa muiden motivoituneiden pelaajien kanssa.

Eerikkilä-Jalkapallo-Ekkono

Ekkono-metodi

SHA:n jalkapallokoulujen ammattivalmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun jalkapallon opetusmenetelmään, Ekkono-metodiin, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukana olevat SHA:n suomalaiset valmentajat.

Eerikkilä-jaklapallo-jalkapallokoulu2

Kokonaisvaltaista valmennusta huippuolosuhteissa

Pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken. Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä.

Tervetuloa kehittymään!

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavaan futiskouluun ja ilmoittaudu mukaan.

SHA Eerikkilä

SHA Football Camps Taktiikkaleiri

Tämä tapahtumarikas futiskokemus taktisista prioriteeteista on suunniteltu pelaajille, jotka nauttivat jalkapallon oppimisesta ja haluavat tulla paremmaksi pelin ymmärtämisessä harjoitus harjoitukselta. Tuomme mukaan myös uusia sisältöjä niille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana leirillä. Taktiikkaleiri Eerikkilässä 24.-26.2.2021

IMG_7721

SHA Football Camps maalintekoleiri

Maalinteko on taito, jonka oppiminen on äärimmäisen hankalaa, mutta johon on kuitenkin opittavissa systemaattisia ratkaisuja. Leirillä tehdään maaleja ja tavoitellaan parempia ratkaisuja erilaisin kysymyksin. Tuomme mukaan myös uusia sisältöjä niille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana. Tervetuloa oppimaan lisää maalinteosta! Seuraava maalintekoleiri Eerikkilässä heinäkuussa 2021. Ilmoittautuminen avoinna!

Laura-2019

Lauran Akatemia

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 9-12 vuotiaiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona” suositulle Orsan Akatemialle. Seuraava Lauran Akatemia joulun välipäivinä.

Orsan Akatemia 1

Orsan Akatemia

Vuodesta 2006 alkaen toiminut tyttöjen talenttileiri Orsan Akatemia toimii Lauran Akatemian “isosiskona”. Leiritoiminta on räätälöity 12-15-vuotiaille lupaaville, ja jalkapalloon ykköslajina satsaaville tyttöpelaajille. Seuraava Orsan Akatemia joulun välipäivinä.

kickpaasiainen21

Pääsiäisen potkutekniikkaleiri

ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® leiri Eerikkilässä 2.-4.4.2021. Leirin valmennuksesta vastaavat potkutekniikan ammattivalmentajat Eeva-Maria Saari sekä Dali Meller.

Video SHA:n maalintekoleiriltä

Tunnelmia futiskouluistamme

Täällä on ollut tosi hauskaa ja olen oppinut paljon kaikenlaista uutta, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Osaan nyt havainnoida paremmin, mitä kentällä ympärilläni tapahtuu.

Viivi Välimäki -profile picture

Viivi Välimäki

Ekkono-tyyli on mielestäni hyvä tapa opettaa jalkapalloa. Valmentajien kysymät kysymykset saavat miettimään pelaamista tarkemmin. Tällä leirillä olen oppinut havainnoimaan peliä aika paljon lisää.

ARTTU HONKANEN  -profile picture

ARTTU HONKANEN

Täällä on ollut todella kivaa. Valmentajat ovat olleet todella taitavia, osaavia, iloisia ja kannustavia. Saa uusia kavereita.

Eemil Hietava -profile picture

Eemil Hietava

Urheilu-Vanhemmille-isokuva-Eerikkilä

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman lomapakettisi lapsesi leirin ajaksi.