Eerikkilä-jaklapallo-jalkapallokoulu2

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän jalkapallotoiminnasta vastaavat ammattilaiset. Ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta.

Eerikkilän pitkäaikainen kumppani OrsaSport tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi ja järjestää vuosittain Eerikkilässä useita jalkapallokouluja.

Kokonaisvaltaista valmennusta huippuolosuhteissa

Tervetuloa Eerikkilään! Jalkapallokouluissamme pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken. Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä.

Tervetuloa kehittymään!

Emil ja Iiro kertovat videolla, mitä Ekkono-leireillä tehdään ja mikä niissä heidän mielestään on parasta.

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavaan futiskouluun ja ilmoittaudu mukaan.

Ekkono Football Camps -leirien (ent. SHA Football Camps) ammattivalmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun jalkapallon opetusmenetelmään, Ekkono-metodiin, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukana olevat suomalaiset valmentajat.

 Tavoitteena oppia uutta ja yrittää parhaansa. Kun annat kaikkesi harjoituksissa, niin myös ilo on kasvoillasi.

Seuraavat Ekkono Football Camp jalkapallokoulujen leiriajankohdat:

Kesä: 14.-16.7. ja 17.-19.7.2024

Syysloma: 15.-17.10. ja 18.-20.10.2024 -> ilmoittautuminen syksyn leireille avataan elokuussa viikolla 32.

Joululoma: 2.-4.1.2025

E.Pod – Mitä vanhempien tulisi tietää Ekkonosta? Kuuntele E. Podin jakso.

Ilmoittaudu mukaan kesän leireille ja voit voittaa pelaajakohtaisen videoanalyysiraportin!

Arvomme leirin osallistujien kesken pelaajakohtaisen videoanalyysin, jollaista yli 100 ammattilaispelaajaa, kuten Christian Pulisic, Cesc Fabregas, Irene Paredes tai Yacine Adli, ovat hyödyntäneet pelaajakehityksessään . Videoanalyysiraportissa Ekkono-lisensoitu valmentaja analysoi yhden ottelusi sekä leirin aikaista pelaamistasi ja laatii niiden perusteella yksilöllisen raportin. Raportissa keskitytään pelisuorituksesi vahvuuksiin ja kehityskohteisiin sekä ajatukset havainnollistetaan videoklippien avulla. Videoanalyysi toteutetaan etätoteutuksella ja siinä on mukana myös suomalainen apuvalmentaja. Ilmoittautumalla leirille olet mukana arvonnassa (koskee myös jo aikaisemmin ilmoittautuneita pelaajia).

Jalkapallo-Jalkapallokoulut-moduulikuva

Ekkono Football Camp

Ekkono Football Campin sisältö on nyt entistäkin kokonaisvaltaisempi. Leirillä opetellaan laaja-alaisesti jalkapallon teknis-taktisia taitoja: havainnointia, päätöksentekoa, syöttämistä, mentaliteettia, maalintekoa, tukea, pallon vastaanottamista ja kuljettamista. Leiri on tarkoitettu motivoituneille pelaajille, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta, innostuvat uuden oppimisesta sekä ovat valmiita antamaan parhaansa.

Jalkapallo eerikkilä

Maalivahti- ja maalintekoleiri kesällä 2024

Uutuus leiri kesälle 2024! Järjestämme yhdistetyn maalivahti- ( ent. Eerikkilä Keeper Camp) ja maalintekoleirin 13.-15.6. Eerikkilän huikeissa jalkapallo-olosuhteissa.

Orsasportin jalkapallokoulut Eerikkilässä:

leirikuva lauran akatemia

Lauran Akatemia

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 9-12 vuotiaiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona” suositulle Orsan Akatemialle.

Eerikkilä-orsanakatemia

Orsan Akatemia

Vuodesta 2006 alkaen toiminut tyttöjen talenttileiri Orsan Akatemia toimii Lauran Akatemian “isosiskona”. Leiritoiminta on räätälöity 12-15-vuotiaille lupaaville, ja jalkapalloon ykköslajina satsaaville tyttöpelaajille.

Eeva-Maria Saari

Potkutekniikkaleirit

ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® leirejä järjestetään Eerikkilässä neljä kertaa vuodessa. Leirin valmennuksesta vastaa potkutekniikan ammattivalmentaja Eeva-Maria Saari.

Täällä on ollut tosi hauskaa ja olen oppinut paljon kaikenlaista uutta, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Osaan nyt havainnoida paremmin, mitä kentällä ympärilläni tapahtuu.

Viivi Välimäki -profile picture

Viivi Välimäki

Ekkono-tyyli on mielestäni hyvä tapa opettaa jalkapalloa. Valmentajien kysymät kysymykset saavat miettimään pelaamista tarkemmin. Tällä leirillä olen oppinut havainnoimaan peliä aika paljon lisää.

ARTTU HONKANEN  -profile picture

ARTTU HONKANEN

Täällä on ollut todella kivaa. Valmentajat ovat olleet todella taitavia, osaavia, iloisia ja kannustavia. Saa uusia kavereita.

Eemil Hietava -profile picture

Eemil Hietava

Urheilu-Vanhemmille-isokuva-Eerikkilä

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman lomapakettisi lapsesi leirin ajaksi.