Aktiviteetit-moduuli-Fatbike-Eerikkilä

Elämyksiä luontoliikunnasta

Seikkailuja ja luontoelämyksiä etsivät löytävät oman lajinsa luontoliikuntavaihtoehdoistamme. Luonnossa liikkumisella on useita hyvinvointivaikutuksia. Luontoliikunta auttaa muun muassa palautumaan, virkistää, antaa mielihyvää ja lisää positiivisia tunteita Tutustu tarjontaamme ja koe luonnon hyvää tekevä vaikutus!

Eerikkilä-vierailu

Luontoliikuntaa maastossa

PATIKOINTI
Virkistävä kävelyretki Eerikkilän lähimaastossa. Metsässä samoilu laskee stressitasoa, rauhoittaa ja auttaa keskittymään tähän hetkeen. Samalla tutustuu upeaan järviluontoon. Kesto 1-1,5 h.

Tilat-Ymparisto-Eerikkilä-moduulikuva

FATBIKE-MAASTOPYÖRÄILY
Fatbike-retki on helppo tapa tutustua maastopyöräilyyn ja Eerikkilän upeisiin lähimaastoihin. Leveärenkaisella pyörällä voi nauttia luonnosta liikkumisesta ympäri vuoden. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä.

LUMIKENKÄILY
Lumisessa lähimetsässä liikkuminen tarjoaa aivan uudenlaisen näkökulman suomalaiseen metsään. Ohjaaja perehdyttää ryhmän lumikengillä liikkumiseen. Huom! Säävaraus. Kesto 1-2 h. Ryhmäkoko max. 25 hlöä.

Hinnat (sis. alv): 95 € tunti + 6,20 € / hlö

Aktiviteetit-Melonta-Eerikkilä-Moduulikuva

Luontoliikuntaa vesillä

MELONTA
Melontaretki vakaalla intiaanikanootilla Ruostejärvellä. Ohjaajan avustuksella lajin saloihin on mukavaa ja turvallista tutustua. Huom! Säävaraus. Osallistujan tulee olla uimataitoinen. Kelluntaliivit tarjotaan osallistujille. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 32 hlöä.

Hinnat (sis.alv):
95 € tunti + 6,20 € / hlö – 1-16 hlö
190 € / tunti + 6,20 € / hlö – 17-32 hlö

Suppailu Eerikkilä

SUPPAILU
Tutustu suppailuun ohjaajamme opastuksella. Samalla nautit kauniista järvimaisemista laineiden liplatusta kuunnellen. Osallistujan tulee olla uimataitoinen. Ryhmäkoko max. 18 hlöä ( max. 9 henkilöä kerrallaan vesillä). Kelluntaliivit tarjotaan osallistujille. Kesto 1-1,5 h.

Hinta (sis. alv):
95 € tunti + 6,20 € / hlö

echallenge15(1of1)

Tiimiaktiviteetteja luonnossa

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

E. SCAPE
Eerikkilän Urheiluopiston alkutaival sai alkunsa 70 vuotta sitten kauniin Ruostejärven rannalla. Kielletty ja salainen rakkaustarina syttyi rakennustöiden aikana. Pystyttekö ratkaisemaan mystisen rakkauskirjeen arvoituksen? Voisiko kirje vielä löytää perille…?  E. Scape on Eerikkilän oma metsäpakopeli, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uudenlaisen tavan kehittää tiimitaitoja ja yhteishenkeä. Kesto 1,5 h. Ryhmäkoko 6-20 henkilöä.

Hinnat (sis. alv): 95 e / tunti + 6,20 € / hlö

Eerikkilä Challenge Liesjärven kansallispuisto

MINI E. CHALLENGE**
Mini Challenge on leikkimielinen seikkailukilpailu upean Ruostejärven maisemissa. Seikkailussa ratkotaan matkan varrella olevia tehtävärasteja. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaito ja yhteishenki ovat merkittävässä roolissa. Toki, fyysisestä kunnostakaan ei ole tässä haasteessa haittaa.  Kesto 2,5-5,5 h. Ryhmäkoko max. 6-40 henkilöä.

Hinta (sis. alv): 600 € + 12 € / hlö

Urheilu-Oheisohjelma-isokuva

Taitavuutta ja itsensä haastamista

JOUSIAMMUNTA
Tutustu ohjaajan avulla vaistoammunnan saloihin, jossa haasteita riittää monella tasolla. Jousiammunta auttaa irtautumaan hetkeksi arjen kiireistä. Jousena käytämme vastakaarijousta. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 25 hlöä.

SEINÄKIIPEILY
Tässä lajissa voit koettaa rajojasi kahdeksanmetrisellä sisäkiipeilyseinällämme. Laji sopii seikkailulajeista ja haasteista kiinnostuneille. Kiipeilyn ohjauksesta vastaa lajiliiton hyväksymä ohjaaja. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 18 hlöä.

Hinnat (sis.alv): 95 € / t + 6,20 € / hlö

Luontokeskus-Opastukset-lapsille-nuorille-moduulikuva

Luontoretkiä Eerikkilän lähiluonnossa

PATIKOINTIRETKI LAAVULLE
Reipas kävelyretki Eerikkilän lähimaastossa. Patikointi raikkaassa metsässä järvien ympäröimänä auttaa rentoutumaan. Patikointimatka on noin viisi kilometriä. Evästauko laavulla. Kesto 2,5 h, ryhmäkoko max. 40 hlöä. Retkieväät lisämaksusta.

MELONTARETKI LAAVULLE TAI YHDISTETTY MELONTA- JA FATBIKERETKI
Melomme Eerikkilän rannasta järven yli Lepakkolaavulle. Ennen melontaa ohjaaja perehdyttää melonnan perusteisiin. Ohjelma voidaan toteuttaa myös puoliksi patikoiden tai fatbike-maastopyörillä ajaen. Tällöin ryhmä jaetaan puoliksi toisten meloessa ja toisten patikoidessa/ pyöräillessä laavulle, paluumatkalla vaihdetaan osia. Huom! Säävaraus. Melojan tulee olla uimataitoinen. Kesto 2,5 h, ryhmäkoko max. 40 hlöä. Retkieväät lisämaksusta.

Hinnat (sis. alv): 2,5 tuntia 237 € + 6,20 € / hlö

Liesjärvi Eerikkilä Tammela

Luontoretket kansallispuistoihin

PATIKOINTIRETKI KORTENIEMEN PERINNETILA –LIESJÄRVI – EERIKKILÄ
Retkellä saat kokonaiskuvan kauniista Liesjärven kansallispuistosta. Retki alkaa perinnetilalta Korteniemestä ja kulkee vanhoja metsänvartijan polkuja sekä Ilvesreittiä pitkin aina Eerikkilään asti. Retkellä koet myös kauniin Kyynäränharjun, joka tarjoaa hienon näköalan upeaan vesistöön. Patikointimatka n. 12km. Kesto 6 h. Retkieväät lisämaksusta.

Hinta (sis alv): 6 tuntia: 570€ + 6,20 €/ hlö

Aktiviteetit_Eerikkilä-luontokohteet

PATIKOINTIRETKI TORRONSUON KANSALLISPUISTOSSA
Ohjattu retki Torronsuolle, joka on Suomen syvin suo. Siellä voi nähdä avaran ja karun luonnon kauneutta sekä rikkaan lintu- ja hyönteislajiston elämää. Suota voi ihailla pitkospuilla patikoiden ja hyvälumisina talvina hiihtäen. Torronsuolla on mahdollisuus tulentekoon ja retkieväiden nauttimiseen. Kesto 4 h. Retkieväät lisämaksusta.

Hinta: 4 tuntia 380€ + 6,20 €/ hlö

Metsäjooga Eerikkilä Tammela

Palaudu luonnossa

METSÄJOOGA
Joogaa metsän siimeksessä, maisemista ja tunnelmasta nauttien. Tunne jalkojesi alla metsän sammalmatto, yläpuolellasi taivas rajana. Kurkkaa samalla järvelle mielikuvissasi tai luonnossa, haasta tasapainoasi, keskittymistäsi ja liikkuvuuttasi. Rentoudu lopuksi kaikkia aistejasi hyväksikäyttäen. Kesto 1 h.

MetsänHyssy™
Kokemuksellinen tunti luontoympäristössä. Luontoympäristöllä on tutkimusten mukaan todettu olevan erityinen hyvinvointia lisäävä vaikutus. Tunne, näe, kuule, tuoksuttele, ja ennen kaikkea koe! Et tarvitse erämiestaitoja riittää, että vain olet, ja kenties löydät mielipaikkasi. Mielipaikassasi rentoudut, irtaudut arjesta, huolet unohtuvat ja saat mahdollisuuden pohtia omaa elämääsi ja itseäsi. Luonto hoitakoon, kiire ja stressi jäävät taakse! Tunti sisältää metsäjoogaa, mielipaikkaharjoituksen ja hyssyttelyn. Kesto 1.5h (tarvittaessa lyhennettynä 1h).

Hinnat (sis. alv): 1 tunti 160 € + 6,20 € / hlö

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238