IMG_5743

E.Way -luennot: Jotta voit hyvin ja menestyt

Me Eerikkilässä uskomme, että hyvinvoinnin ja menestymisen taustalla on kokonaisvaltaisen kehittymisen eri osa-alueiden optimaalinen taso. Se saavutetaan pitkäjänteisellä ja systemaattisella työllä. Siksi olemme luoneet kokonaisvaltaisen kehittymisen prosessin E.Wayn, joka perustuu vuosien aikana keräämäämme dataan ihmisen kokonaisvaltaisesta kehittymisestä.

E.Way koostuu kuudesta osa-alueesta, jotka ovat taidot, fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen, palautuminen ja ravinto.

Tuemme E.Way -filosofiaamme pohjautuen kaikkien asiakkaidemme yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittymistä. Alta näet E.Wayn eri osa-alueittain teemoitetut luentomme, jotka toimivat erinomaisina lähtölaukaisijoina oman osaamisen ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaiselle kehittämiselle.

Luennot sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien, kuten tiimi- tai työhyvinvointipäivien sekä kokouspäivien ohjelmanumeroksi.

 

Tutustu E.Way -luentoihin

0G7A9903

E. Way – kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tiedosta toimintaan

Haluaisitko sinä voida entistä paremmin, saavuttaa tavoitteitasi ja menestyä? Tai voida entistä paremmin? Oletko valmis lähtemään matkalle kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja menestystä? Kun sinä päätät lähteä matkaan, me autamme sinua voimaan hyvin, kehittymään ja menestymään.

Tällä luennolla tutustumme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä annamme tietoa ja käytännön esimerkkejä, kuinka saada nykyinen tieto toimintaan eli muuttaa omaa käyttäytymistään pysyvästi.

 

SUL ANMJ-leiri 2 1

Fyysinen osa-alue

Aktiviinen elämäntapa – Mistä monipuolinen fyysinen harjoittelu koostuu?

Tunnetko itsesi vahvaksi ja energiseksi? Tukevatko fyysiset valmiudet arjessa jaksamista ja huippusuoritustasi? Huomaatko kehittyväsi harjoittelun seurauksena?

Itsetuntemus luo vahvan perustan kehittymiselle ja motivaatio antaa energiaa kulkea kohti tavoitteita. Tällä luennolla käymme muun muassa läpi mistä yksilön itsetuntemus käytännössä koostuu ja kuinka sitä voidaan kehittää. Paneudumme myös yksilön sisäiseen motivaatioon ja sen tukemiseen.

 

Hyvinvointiviikonloppu 2

Psyykkinen osa-alue

Itsensä johtamisen kulmakivet – Mistä itsetuntemus ja motivaatio rakentuvat?

Tunnetko itsesi ja omat vahvuutesi? Toteutatko rohkeasti itseäsi? Oletko läsnä hetkessä?

Itsetuntemus luo vahvan perustan kehittymiselle, motivaatio antaa energiaa kulkea kohti tavoitteita, itseluottamus mahdollistaa rohkean itsensä toteuttamisen ja keskittyminen parantaa suorituksen laatua. Tällä luennolla kerromme mm. miten lisäät arkeesi sitoutumista, sinnikkyyttä, oppimista ja nautintoa harjoittelemalla psyykkisiä taitojasi.

Urheilu-Ravintolat-moduuli

Ravinnon osa-alue

Ravinnosta terveyttä ja jaksamista – Mitä ostoskoristasi löytyy? 

Pysyykö vireystilasi tasaisena päivän aikana? Koetko itsesi hyvinvoivaksi ja terveeksi?

Tällä luennolla käymme läpi, miten terveellinen ja monipuolinen ravinto sekä oikea ravintorytmi antavat energiaa, ylläpitävät terveyttä ja auttavat palautumaan. Syömällä laadukkaasti oikealla rytmillä edistät terveyttäsi ja mahdollistat kokonaisvaltaisen kehittymisen.

Jooga talvi small

Palautuminen

Arjen voittavat tavat – Mikä arjessasi on totta?

Oletko energinen arjessasi? Mahdollistaako nykyinen palautumisesi optimaalisen kehityksen?

Tällä luennolla puhumme muun muassa mitkä ovat tärkeimmät keinot palautumiseen ja kuinka rakentaa niistä voittavia tapoja omaan arkeensa.

Sosiaalinen-ppt

Sosiaalinen osa-alue

Mistä laadukas tiimityö ja vuorovaikutus syntyvät?

Koetko osaavasi ilmaista itseäsi ja kuunnella muita? Astuessasi huoneeseen, tuotko mukanasi energiaa vai vietkö sitä?

Vuorovaikutus- ja itseilmaisutaidot, kyky toimia ryhmässä ja kyky johtaa muita auttavat luomaan ja ylläpitämään ihmissuhteita, tekemään laadukasta yhteistyötä ja tukemaan muiden kehittymistä. Tällä luennolla puhumme sosiaalisten taitojen vahvistamisesta, joka auttaa sinua toimimaan laadukkaammin muiden ihmisten kanssa sekä muita ihmisiä kehittymään. Näin koko tiimisi voi hyvin ja menestyy.

Urheilu-Jalkapallo-isokuva

Taitojen osa-alue

Kasvun asenne ja flow-tila – Mikä mahdollistaa onnistumisen?

Koetko osaavasi alallasi tarvittavat taidot? Tiedätkö, miten voit kehittää taitojasi? Pystytkö hyödyntämään taitoja optimaalisesti arjessa?

Tällä luennolla puhumme huippusuorittamisen edellyttävistä tekijöistä, kuten laadukkaan tiimityön palasista, kasvun asenteesta ja määrätietoisesta harjoittelusta. Lisäksi käymme läpi, mistä flow:ssa on kysymys ja kuinka sitä voidaan tukea arjessa.

 

Lisätiedot

Luennon hinta on 690 € ( 855,60 € alv ) ja kesto 90 min. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme.

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Akviteetit-viikkotunnit-Eerikkilä-moduulikuva

E.Way -filosofia

E. Way -filosofia

Vastuullisuus

Tennis Eerikkilä

Työhyvinvointipäivä

Energiaa ja iloa työntekoon