MyEWay--Eerikkilä

Palvelu kokonaisvaltaisen kehittymisen ja oppimisen seurantaan

MyE.Way on valmennuksen ja valmentajakoulutuksen lähtökohdista rakennettu sähköinen kehittämis- ja oppimisympäristö, joka toimii suojatun yhteyden takana internetissä. MyE.Wayn monipuolisia ominaisuuksia voidaan hyödyntää pelaajan kokonaisvaltaisessa kehittymisen seurannassa ja kehittämisessä sekä erilaisten koulutusprosessien tukena. MyE.Way mahdollistaa pelaajien, valmentajien ja valmennuspäälliköiden tehokkaan yhteistyön ajasta ja paikasta riippumatta.

MyE.Way-palvelun uuden version testikäyttö aloitettu

Eerikkilä-salibandy-myEway

Arvokasta tietoa pelaajalle

Pelaajan näkökulmasta MyE.Wayssä on kaikki tieto, palaute ja materiaali liittyen hänen kehittymiseen, harjoitteluun ja pelaamiseen uran eri vaiheissa. Pelaaja saa MyE.Wayn kautta arvokasta tietoa omasta kehittymisestään ja tekemisestään sekä omista vahvuuksista ja kehittämiskohteistaan. Valmentajan pelaajalle jakamien pelivideoiden ja klippien kautta pelaaja voi analysoida omaa pelaamistaan ja saada palautetta valmentajalta pelaamisensa kehittymisestä.

Jalkapallo-KehittymisenSeuranta-moduuli

Yksityiskohtaista tietoa valmentajalle

Valmentajan näkökulmasta MyE.Way on työkalu tukea pelaajan kokonaisvaltaista kehittymistä ja kehittyä itse valmentajana. Valmentaja saa MyE.Wayn kautta yksityiskohtaista tietoa joukkueensa pelaajien tasosta ja kehittymisestä. Suunnitellessaan harjoittelua MyE.Way:hin valmentaja saa automaattisia yhteenvetoja oman joukkueensa harjoittelun määrästä ja laadusta. Videotyökalun avulla valmentaja voi analysoida, pilkkoa ja jakaa pelivideoita helposti MyE.Way:ssä. Lisäksi valmentaja voi arvioida ja seurata omaa kehittymistään valmentajana.

Eerikkilä-salibandy-videointi

Keskitetysti tietoa valmennuspäällikölle

Valmennuspäällikön näkökulmasta MyE.Way on työkalu tukea valmentajan kehittymistä ja valmennustyötä sekä seurata ja tukea pelaajan kokonaisvaltaista kehittymistä. MyE.Wayn kautta valmennuspäällikkö saa keskitetysti tietoa seuransa pelaajien, valmentajien ja joukkueiden kehittymisestä ja tekemisestä eri ajanjaksoina. MyE.Way:hin luotavan valmennuslinjan kautta valmennuspäällikkö voi ohjata seuran valmentajien ja joukkueiden toimintaa.

Eerikkilä-MyEWay-nostokuva

MyE.Way

MyE.Way – Eerikkilän sähköinen kehittämis- ja oppimisympäristö

Jalkapallo-Jalkapalloleirit-moduulikuva

MyE.Way – Usein Kysyttyä

Täältä löydät vastaukset usein kysytyimpiin kysymyksiin koskien MyE.Way-palvelua

Jalkapallo Eerikkilä-halli2

Huuhkaja- ja Helmaripolku

T18 MAAJOUKKUETIE 082021 Juhani Järvenpää (13)

MAAJOUKKUETIE