Jari Litmanen Areena - Eerikkilä

Palvelumme median edustajille

Logoaineistot ja kuvapankki

Logot ja valokuvia on ladattavissa Flickr – tililtämme.

Logot ja valokuvat on tarkoitettu vain toimitukselliseen käyttöön. Niiden käyttö markkinointitarkoituksiin on sallittua vain Eerikkilän virallisille yhteistyökumppaneille.

Krediitit (mainittava kuvaa käytettäessä): Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, kuvaajan nimi (jos mainittu).

Oletko tulossa Eerikkilään?

Tervetuloa tutustumaan Eerikkilään ja palveluihimme! Kerromme mielellämme lisää esimerkiksi kokonaisvlatisen kehittymisen ja hyvinvoinnin E.Way -filosofiastamme, joka määrittelee tapamme ajatella, toimia ja palvella.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelan kunnassa. Lähin kaupunki, Forssa, sijaitsee n. 20 km:n päässä. Meille on vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä (Tammela)
p. 0201 108 200

Asiakaspalvelumme (aluekartalla nro 1) palvelee vastaanotossa myös median edustajia. Vastaanoton yhteydessä sijaitsevasta kahvilasta saat pientä purtavaa ja tilaa voi hyödyntää myös työskentelyyn. Isomman nälän yllättäessä voit käyttää klubitalomme (nro 2) ravintolapalveluita.

Tutustu Aluekarttaan.

 

Eerikkilä ilmakuva

Eerikkilä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin. Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Yhteydenotot:

Elina Pennanen

Viestintäpäällikkö

Ajankohtaista:

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus