Kokoustila Lounge1952 Eerikkilä

Kunnon kokouspaikka keskeisellä sijainnilla

Järjestä seuraava kokous Eerikkilässä! Hyvin varustellut kokoustilamme, maukkaat tarjoilut ja tarvittaessa majoitus takaavat onnistuneen tapaamisen. Kokouksen kylkeen järjestämme tietysti monipuolisia liikunta- ja hyvinvointiaktiviteetteja. Lisäksi olemme vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

 

Kokoustilat ja tapahtumat yritysten tarpeisiin

Eerikkilän rento ja aktiivinen ilmapiiri sekä ympäröivä kaunis järvimaisema luovat kokouspäivälle inspiroivan ympäristön, jossa syntyvät parhaat ideat ja päätökset. Kokouksia voi täydentää liikunnalla, luontoaktiviteeteilla ja asiantuntijaluennoilla. Kokoustiloja on tarjolla 8–150 hengelle ja myös liikuntahallimme ovat muunnettavissa isojen seminaarien ja yritysjuhlien tarpeisiin. Ravintolamme saa jatkuvasti kiitosta sydämellä valmistetusta lähiruoasta. Majoittua voi niin hotellihuoneessa, uusissa huviloissa tai lomahuoneistossa.

Huvilakokous

Järjestä pienryhmäkokous tasokkaassa huvilassa! Huvilakokous sopii pienemmille kokouksille, esimerkiksi johtoryhmien palavereille. Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi, sekä majoitus huvilassa ja yöpymisen jälkeinen aamiainen.

Kokous luonnon ääressä Villa Erikissä

Villa Erik on avannut ovensa täysin täysin uudistettuna juhla- ja kokoustilana. Villa Erik sai nimensä Eerikkilän perustajasta Erik von Frenckelistä. Villa Erikin tiloissa pääset myös tutustumaan Erikin elämästä kertoviin tarinoihin ja hänen mittaviin töihinsä suomalaisen urheilun, olympialiikkeen, politiikan ja yhteiskunnallisten hankkeiden parissa. Näyttely on toteutettu yhteistyössä Urheilumuseon kanssa. Villa Erik varataan aina kokonaisuudessaan ryhmän yksityiskäyttöön.

Kokouspaketit

Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan kokouspaketin tarpeidesi mukaan, yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Kerro ryhmäsi koko ja haluamanne aktiviteetit, niin laadimme takuulla inspiroivan kokonaisuuden.

eerikkila_villahirsihovi-bedroom

Kokous upeassa Villa Hirsihovissa

Legendaarinen Hirsihovi on uudistettu tähän päivään, ja nyt Eerikkilän alkuperäinen opistorakennus palvelee kokousvieraita modernein mukavuuksin. Idyllisessä Villa Hirsihovissa ryhmäsi majoittuu ja kokoustaa kätevästi saman katon alla.

Kokoustila Vapari Eerikkilä

Kokoustilat

Kokoustilamme palvelevat kaikenkokoisia seurueita ja ryhmiä.

0G7A1748

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, joissa maku on aina aidoimmillaan.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Peruutusehdot