Yritykset-Kokouspaikka-keskeisella-sijainnilla-Eerikkilä-herokuva

Kunnon kokouspaikka keskeisellä sijainnilla

Järjestä seuraava kokous Eerikkilässä! Hyvin varustellut kokoustilamme, maukkaat tarjoilut ja tarvittaessa majoitus takaavat onnistuneen tapaamisen. Kokouksen kylkeen järjestämme tietysti monipuolisia liikunta- ja hyvinvointiaktiviteetteja. Lisäksi olemme vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Yritykset-Kokoustilat-tapahtumat-Eerikkilä-esittelymoduuli

Kokoustilat ja tapahtumat yritysten tarpeisiin

Eerikkilän rento ja aktiivinen ilmapiiri sekä ympäröivä kaunis järvimaisema luovat kokouspäivälle inspiroivan ympäristön, jossa syntyvät parhaat ideat ja päätökset. Kokouksia voi täydentää liikunnalla, luontoaktiviteeteilla ja asiantuntijaluennoilla. Kokoustiloja on tarjolla 8–150 hengelle ja myös liikuntahallimme ovat muunnettavissa isojen seminaarien ja yritysjuhlien tarpeisiin. Ravintolamme saa jatkuvasti kiitosta sydämellä valmistetusta lähiruoasta. Majoittua voi niin hotellihuoneessa, uusissa huviloissa tai lomahuoneistossa.

IMG_5725

Kick-off-päivä

Kick-off-päiväpakettimme sisältää kokoustilan, aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin, sekä aktiviteetin valintasi mukaan; esim. fatbiken, patikoinnin tai lumikenkäretken, joogaa, kehonhuoltoa tai crosstrainingia. Pakettiin on lisättävissä myös majoitus ryhmäkoon mukaan. Kaikkiin majoituspaketteihimme sisältyy kuntosalin vapaa käyttö. Kick-off-päivän hinta alk. 106 €/hlö

Yritykset-huvilakokous-Eerikkilä_moduulikuva

Huvilakokous

Järjestä pienryhmäkokous tasokkaassa huvilassa! Huvilakokous sopii pienemmille kokouksille, esimerkiksi johtoryhmien palavereille. Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi, sekä majoitus huvilassa ja yöpymisen jälkeinen aamiainen. Hinta 1250 € (2–8 hlöä), lisähenkilöt 77 € (max 12 hlöä) alv 0.

0G7A1432

Kokouspaketit

Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan kokouspaketin tarpeidesi mukaan, yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Kerro ryhmäsi koko ja haluamanne aktiviteetit, niin laadimme takuulla inspiroivan kokonaisuuden.

eerikkila_villahirsihovi-bedroom

Kokous uudistuneessa Villa Hirsihovissa

Legendaarinen Hirsihovi on uudistettu tähän päivään, ja nyt Eerikkilän alkuperäinen opistorakennus palvelee kokousvieraita modernein mukavuuksin. Halutessasi ryhmäsi voi myös majoittua idyllisessä Hirsihovissa.

Yritykset-Kokoustilat-Eerikkilä-Alamoduuli

Kokoustilat

Kokoustilamme palvelevat kaikenkokoisia seurueita ja ryhmiä.

0G7A1748

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, joissa maku on aina aidoimmillaan.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Peruutusehdot