Kokoustila Lounge1952 Eerikkilä

Kunnon kokouspaikka keskeisellä sijainnilla

Järjestä seuraava kokous Eerikkilässä! Hyvin varustellut kokoustilamme, maukkaat tarjoilut ja tarvittaessa majoitus takaavat onnistuneen tapaamisen. Kokouksen kylkeen järjestämme tietysti monipuolisia liikunta- ja hyvinvointiaktiviteetteja. Lisäksi olemme vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

 

Kokeile uutta kokousvarauskonettamme! Nyt voit varata kokoustilan ja valikoituja lisäpalveluja vain muutamalla klikkauksella.

Varaa kokous

Yritykset-Kokoustilat-tapahtumat-Eerikkilä-esittelymoduuli

Kokoustilat ja tapahtumat yritysten tarpeisiin

Eerikkilän rento ja aktiivinen ilmapiiri sekä ympäröivä kaunis järvimaisema luovat kokouspäivälle inspiroivan ympäristön, jossa syntyvät parhaat ideat ja päätökset. Kokouksia voi täydentää liikunnalla, luontoaktiviteeteilla ja asiantuntijaluennoilla. Kokoustiloja on tarjolla 8–150 hengelle ja myös liikuntahallimme ovat muunnettavissa isojen seminaarien ja yritysjuhlien tarpeisiin. Ravintolamme saa jatkuvasti kiitosta sydämellä valmistetusta lähiruoasta. Majoittua voi niin hotellihuoneessa, uusissa huviloissa tai lomahuoneistossa.

Yritykset-HyvinvointiPikkujoulut-Alamoduuli-Eerikkilä

Onlinesta Offlineen - tiimipäivä

Irrottaudu ruudun ääreltä ja tuo työkaverisi yhteen luonnon rauhaan, maistuvan ruuan, laadukkaiden olosuhteiden ja kohtaamisten äärelle. Tämän hetken yhdessä tiimi on ansainnut! Tiimipäivä sisältää majoituksen, Villa Erikin tai muun tilan kokoustilana, aamiaisen molemmille aamuille, lounaan ja kahvitorin, sekä aktiviteetin valintasi mukaan; esim. fatbiken, patikoinnin tai lumikenkäretken. Kaikkiin majoituspaketteihimme sisältyy kuntosalin vapaa käyttö. Hinta alk. 149 €/hlö.

Yritykset-huvilakokous-Eerikkilä_moduulikuva

Huvilakokous

Järjestä pienryhmäkokous tasokkaassa huvilassa! Huvilakokous sopii pienemmille kokouksille, esimerkiksi johtoryhmien palavereille. Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi, sekä majoitus huvilassa ja yöpymisen jälkeinen aamiainen. Hinta 1250 € (2–8 hlöä), lisähenkilöt 77 € (max 12 hlöä) alv 0.

Villa Erik

Kokous luonnon ääressä Villa Erikissä

Villa Erik on avannut ovensa täysin täysin uudistettuna juhla- ja kokoustilana. Villa Erik sai nimensä Eerikkilän perustajasta Erik von Frenckelistä. Villa Erikin tiloissa pääset myös tutustumaan Erikin elämästä kertoviin tarinoihin ja hänen mittaviin töihinsä suomalaisen urheilun, olympialiikkeen, politiikan ja yhteiskunnallisten hankkeiden parissa. Näyttely on toteutettu yhteistyössä Urheilumuseon kanssa. Villa Erik varataan aina kokonaisuudessaan ryhmän yksityiskäyttöön.

0G7A1432

Kokouspaketit

Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan kokouspaketin tarpeidesi mukaan, yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Kerro ryhmäsi koko ja haluamanne aktiviteetit, niin laadimme takuulla inspiroivan kokonaisuuden.

eerikkila_villahirsihovi-bedroom

Kokous uudistuneessa Villa Hirsihovissa

Legendaarinen Hirsihovi on uudistettu tähän päivään, ja nyt Eerikkilän alkuperäinen opistorakennus palvelee kokousvieraita modernein mukavuuksin. Halutessasi ryhmäsi voi myös majoittua idyllisessä Hirsihovissa.

Yritykset-Kokoustilat-Eerikkilä-Alamoduuli

Kokoustilat

Kokoustilamme palvelevat kaikenkokoisia seurueita ja ryhmiä.

0G7A1748

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, joissa maku on aina aidoimmillaan.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Peruutusehdot